>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prośba o porady - żle rozliczony zakład

W 0

warenos

Użytkownik
Witam wszystkich serdecznie, postawiłem w środę surebeta na spotkanie ekstraklasy norweskiej piłki ręcznej kobiet Storhamar - Larvik over/under 51,5.
Na pinnacle under 51,5, w expekcie over 51,5.
W w środę po zakończeniu spotkania podano wynik 22-29, więc na pinnacle zaliczono zakład wygrany a na expekt przegrany.

Dzisiaj w nocy otrzymalem email od pinnacle o źle rozliczonym zakładzie i że oficjalny wynik to 22-30, więc wygraną anulowano (ok 800zł). Natomiast na expekt utrzymują, iż wynik spotkania to 22-29 więc też zakład przegrany.

Napisałem email do expektu o wyjaśnienie i korektę w rozliczeniu tego zakładu, bo na oficjalnej stronie norweskiej piłki ręcznej widnieje rzeczywiście wynik 22-30.
Czy ktoś z Was miał już taką sytuację i czy macie jakieś sugestie w jakim kierunku mam pójść by nie stracić tych 800zł?

Za odpowiedzi z góry dziękuję. Robert.

W 74

woofer001

Użytkownik
Czekać aż expekt rozliczy kupon właściwie i cieszyć się wygraną kwotą. Zajmię im to chwilkę zależnie od stopnia ogarnięcia człowieka z supportu który odbierze Twojego emaila , być może będziesz musiał go wysłać jeszcze raz ( bo teraz poziom supportów jest taki że mają problem z czytaniem ze zrozumieniem) aczkolwiek w końcowym rozrachunku i tak otrzymasz swoje pieniądze.
Swoją drogą co trzeba zrobić żeby dostawać emaile od pinnacle? Mi myślę że spokojnie z 10 razy coś źle rozliczyli po czym skorygowali i zabrali po cichu kasę nie odzywając się.

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Obstawilem na Expekt kto zdobedzie pierwszy punkt w 8gemie na Volandri i on zdobyl, a zaklad rozliczyli ze zdobył Zekic
Na live Bet365 i na livesport było 0-15 dla Volandriego
Co robić??

Do góry Bottom