>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Prośba o pomoc zamknięcie konta -NIELEGALNE.

T 0

tadeuszolej

Użytkownik
Wiatajcie.
Założyłem konto sobie w piątek ubiegły. Dokonałem wpłaty z przelewy24 na BAH i wpisałem kod bonusu tego 50 % zaprzywitanie. Zagrałem pare kuponów w tym dwa systemowe 6/7 i 9/10 i z nich ugrałem jakieś 3 tys złotych. Zleciłem wypłatę 1,5 tys zł i tu się zaczeły problemy. Prosili o przesłanie dokumentu tożsamości mojej i wpłaściciela konta skirll gdzie chiałem dokonac wypłaty- ponieważ swojego nie posiadam podałem konto skrill siostrzenca. Poprosili o wyrazniejsze zdjecia dowodów-wysłałem im .Poprosili o potwierdzenie wpłaty z przelew24 ( tez były wysyłane z konta siostrzeńca) wyslałem im orazpoprosili zdjecie moje zdowodem przy twarzy- wysłałem im.Po czym dostałem maila o takiej treście.

Witaj Tadeuszu,
Kontaktujemy się z Panem w związku z zamknięciem konta gracza.

Przypominamy, że jeśli konta gracza są ze sobą powiązane (jeden komputer, gospodarstwo domowe, rodzina), to tylko jedna osoba może skorzystać z danej promocji.

Ze względu na złamanie zasad realizacji bonusów konto gracza pozostanie zamknięte.

Wpłacone kwoty zostaną zwrócone na Pana konto bankowe.

Dalsza gra w naszym serwisie nie będzie możliwa. Serwis bet-at-home.com rozwiązał umowę z Panem.

Życzymy miłego popołudnia.

Serdecznie pozdrawiamy,

Zespół bet-at-home.com

Prosiłem o udokumentowanie przez nich dlaczego zostało konto zamkniete -dowodów ze zlamałem regulamin - 0 odpowiedzi i milczenie. Na chacie nie chcą w ogole ze mnągadać. Z regulaminu promocji wynika cos takiego :
Tylko jeden bonus przypada na jedno konto gracza należące do jednej osoby, rodziny, gospodarstwa domowego lub jednego wspólnego komputera. W przypadku podejrzenia nadużyć będących skutkiem rejestracji wielu kont (konta fikcyjne, społeczności gier) bądź &quot;balance betting&quot;, bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do wycofania kwoty bonusu i wszelkich wygranych z niego wynikających.

Nigdzie nie ma mowy o zamknieciu konta gracza. Odesłali nakonto siostrzeńca kwote wplaty i dla nich to koniec.

Co mogę zrobić gdzie się zgłosić aby odzyskać ponad 2,5 tys złotych. To jest moj siostrzeniec, nie mieszkamy razem, nie uzywamy jednego komputera.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Tadeusz

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Przypominamy, że jeśli konta gracza są ze sobą powiązane (jeden komputer, gospodarstwo domowe, rodzina), to tylko jedna osoba może skorzystać z danej promocji.
Co mogę zrobić gdzie się zgłosić aby odzyskać ponad 2,5 tys złotych. To jest moj siostrzeniec, nie mieszkamy razem, nie uzywamy jednego komputera.
Tadeusz
Tadeusz ???? doskonale wiesz co zrobiłeś i nie wiem po co szukasz pomocy na forum. Jedynym rozwiązaniem jest napisanie do instytucji która udziela im licencji ale podejrzewam że poprostu Cię wyśmieją.
Cała sytuacja jaką opisałeś to poprostu jeden wielki wałek z twojej strony.
Proponuje polać się kubłem zimnej wody, przeczytać 3 razy to co sam napisałeś i może zrozumiesz gdzie tkwi problem. Na ich miejscu zrobił bym dokładnie tak samo.
Być może zrobiłeś coś nie świadomie ale ja tam w takie rzeczy nie wierze. Jak dla mnie doskonale wiedziałeś co i po co robisz.

Do góry Bottom