>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prośba o pomoc przy stronie internetowej

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Ponawiam prośbe o pomoc przy stronie internetowej osoby która się na tym zna i ma na tyle czasu aby pomóc. Ja ogólnie o robieniu stron niewiem praktycznie nic ale od jakiegos czasu miałem chęc zrobienia takiej strony o tematyce bukmacherskiej głównie poswieconej kontuzją ale nie tylko. Juz temat taki był chetne osoby były wybrałem pomoc jednej z nich ale nic z tego nie wyszło bo po jakims czasie kontakt zanikł bo osoba nie miała na to zbytnio czasu. Teraz ponawiam prośbe zainteresowanych (checią pomocy przy stronie) porsze o kontakt na PW

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
TEmat do zamkniecia bo to chyba jednak nie ma sensu po opiniach niektórych chba jednak trzeba bedzie cos zdziałac samemu

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Wnioskując po twoim poście chciałbyś zrobić właściwie stronę w którym najważniejsze by było forum. Zrobienie strony poprzez pisanie językiem html, przy pomocy jakiego jakiegokolwiek programu jest trudne i bardzo czasochłonne, trzeba to po prostu umieć.
Próbowałem tak zrobić - lecz jedynie za pomocą notatnika.
Prostszym rozwiązaniem było by zrobienie stronki za pomocą szablonu/systemu/oprogramowania.
Wystarczy znaleźć wymagany szablon/oprogramowanie po czym wrzucić pliki do serwera ftp. Dalej wystarczy zainstalować (prosta sprawa) i już. Później tylko parę małych przeróbek i git.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
nie nie chce stworzyc forum tylko strone internetową. Która była by poswiecona głównie kontuzją (około 14 lig) zalazły by sie tam równierz raporty pomeczowe Strzały na bramke rzuty rozne itp z niektórych lig myśle ze koło 5-7. Do tego jakies analizy z typami. Do tego tez chce aby były skróty z bramkami meczów NHL i moze jakies skróty z piłki noznej. + Jakies opisy bukmacherów. itp mniej istotne rzeczy. Pomoc zaoferowało wiele osób co mnie zaskoczyło bo z początku nikt nie pisał. Ogólnie z tego co pisze wygląda to ciekawie nawet bardzo wiadome sam tego napewno by nie dał rady prowadzic do tego potrzebne są conajmniej 2-3 osoby. Narazie musze sobie to dobrze zaplanowac i za jakis czas sie wezmie za prace i serwis powstanie napewno hajs trzeba tez jakis na to odłozyc bo napewno nikt tego za free nie zrobi porządnie

P 0

piotrek7best

Użytkownik
Jeśli poważnie myślisz o stworzeniu takiej strony to pomyśl na początku o domenie i serwerze. Zastanów się także czy to ma być strona w języku HTML/PHP czy jakiś gotowy portal/oprogramowanie. HTML/PHP - niby podstawowe języki programowania ale wątpie czy wiele osób na tym forum je zna a więc radze Ci poszukać w innym miejscu (bez obrazy). Jesli chodzi o druga opcje to w miare łatwa sprawa - w skrócie wyjaśnił to [email protected] .
PS Na taką strone polecam hosting w i365.pl miałem tam forum wielotematyczne i komputerowe ;) Jestem z nich zadowolony a do tego moga ci pomóc gdybyś sobie w czymś nie dał rady ;P . To narazie tyle.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
poszukaj sobie zleceniobiorcy na
PHP:
[URL='http://www.forum.webhelp.pl']www.forum.webhelp.pl[/URL]
w dziale webbazar...wybierz droższe oferty, bo te tańsze robią gówniarze...

D 0

donkamillo

Użytkownik
TRoche ogarniam html/css. Zależy na jakim poziomie technicznym ma być stronka ale moge spróbować pomóc.
Moje gg: 1957641 &lt;odezwij sie

pawson 0

pawson

Użytkownik
moją oferte masz już na GG, więc jeśli podoba Ci się jestem gotowy pomóc i wykonać tę stronę, mam w tym już 3 letnie doświadczenie więc myśle, że możemy coś podziałać w tym kierunku.

Pozdrawiam

Do góry Bottom