>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prison Break - informacje, opinie, wymiana komentarzy

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
Witam
Zauwazylem ze wielu userow ma czy to na avatarze czy w podpisie jakies elementy ze Skazanego. Jak wszyscy doskonale wiemy jest to serial wszechczasów wciągający jak narkotyk 8) . Mysle ze mozna by zalozyc temat o PB w celu pogawędki, wymiani opinii i komentarzy. Szukałem takiego tematu w celu sprawdzenia czy nie został założony wczesiej i nie znalazłem, jesli tak owy istniej prosze o usunięcie tego.

Pozwole sobie zacząć. Moja histori z PB zaczęła się jakiś miesiąc temu. Wszyscy o tym gadali jakie to nie zajebiste i ze wciaga niesamowicie. Wczenisje podobnie było w przypadku Lostów jednak wogule mnie nie zaciekawiły. W przypadku Skazanego było inaczej . Odpaliłem pierwsze odcinki bo chcialem poprostu sprawdzic czy naprawde jest taki genialny i jak sie skonczylo... 2 noce nie przespane no bo koncowki są takie ze nie sposob isc spac :grin: Obejrzałem wszystko co było w tempie ekspresowym, dzis mialem przyjemnosc oglądniecia 2x21 i musze powiedziec ze koncowka jedna z lepszych z wszystkich istniejących. Oczywiscie nie zdradzam szczegolow zeby nie psuc zabawy tym, ktorzy jeszcze nie obejrzeli ????

Zachęcam do dyskusji 8)

iron77 2

iron77

Użytkownik
hehe film kozak może nie ideał ale chyba najlepsze co ostatnio widziałem w TV od dłuższego czasu :spokodfhgfh: . Staram sie ten serial ogladac jak najwolniej, bo inaczej zaraz bym całość w 1 ciągu wchłonął i by sie skonczyło ???? . Tak więc jade w tępie Polsatu - 1 odc. tygodniowo ???? Na poczatku troche to wk**iało i czułem niedosyt ale ostatnio jest już coraz lepiej z tym &lt;lol&gt;

Co do samego filmu, to kozak, trzyma w napieciu, ciekawa fabuła, bardzo dobrze dobrani aktorzy, pasują do swoich postaci, dobrze też że są &quot;nieznani&quot; :p

No oczywiście ideałem ten film nie jest, jest wiele sytuacji nieprawdopodobnych, czasem troche absurdalnych, tak że atmosfera jest troche sztucznie naciągana, ale i tak jest spoko - wole przymknąć na to oko bo w 98% innych amerykańskich produkcji wiele opcji jest tak nakreconych że Prision Break wypada bardzo dobrze ????

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Zawsze czekam aż wyjdzie następny odcinek :mrgreen: . Jestem &quot;na bieżąco&quot; i każdy odcinek jest super. Według mnie klimat więzienia z pierwszej części spowodował to że tak wiele ludzi zaczęło oglądać Prisona. Pomimo że Scofiled jest czasem jak James Bond i wychodzi z każdej sytuacji tak zwyczajnie jakby nic wielkiego się nie działo to i tak każde słowo, wyraz twarzy, ogólnie wszystkie dopracowane detale sprawiają że ten film może sie podobać. Nie wiem co mam myśleć o trzeciej części, ale jeśli to ma być takie naciąganie jak w Lostach to lepiej żeby nie kręcili jej wcale. ;-)

W 2

wislak

Forum VIP
Nie mam co pisac - jest taki ze miodeczek i tyle.. nie bede sie rozpowiadal bo to najlepszy na swiecie serial jaki widzialem kiedykolwiek. Fakt ze klimat wiezienia wciagnal strasznie i troche szkoda ze sie to skonczylo, ale pozniej jest tez spoko. Ja jak wychodzi w nocy o 2 z pon na wt, to we wtorek juz mam obejrzany ;P

tylko wkurza mnie ze za 4 dni jest ostatni odc i potem do 29 sierpnia musze czekac ;/ to mnie naprawde dołuje ;d

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
No cóż serial fajny, ale nie tak dawno kilku userów miało do niedawna w podpisach LOST-ów, nagle zmiana na PRISON BREAK hehe moda i te sprawy.
Serial wg mnie jest ok :spokodfhgfh:

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
Staram sie ten serial ogladac jak najwolniej, bo inaczej zaraz bym całość w 1 ciągu wchłonął i by sie skonczyło ???? . Tak więc jade w tępie Polsatu - 1 odc. tygodniowo ???? Na poczatku troche to wk**iało i czułem niedosyt ale ostatnio jest już coraz lepiej z tym &lt;lol&gt;
Jak dla mnie samobojstwo, koncowki są takie ze nie sposob czekac tydzien. Podziwiam wytrwałość :grin:

22 odcinek a zarazem ostatni drugiej serii juz tuz tuz, ma tajemniczy tytuł Sona, szczerze jest bardzo zaciekawiony jak sie skonczy.
Co do 3 serii mam nadzieje ze to bedzie dobra decydzja producentow bo wiemy jak na ogol wygladaja kontunuacje.

Jescze wrzuce kilka linkow:
http://www.skazanynasmierc.polsat.com.pl/
http://www.fox.com/prisonbreak/
http://prison.break.filmweb.pl/
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prison_Break

&quot; Masz 5 minut na decyzję Majkel &quot; 8)

iron77 2

iron77

Użytkownik
mam pytanie - dlaczego bracia Michael Scofield i Lincoln Burrows mają różne nazwiska? ???? Może czegoś nie wychwyciłem, ale jesli to nie wyjaśnia się do 10 odc. 1 serii to proszę o nie udzialanie odpowiedzi i poinformowanie mnie o tym fakcie ????

W 2

wislak

Forum VIP
mam pytanie - dlaczego bracia Michael Scofield i Lincoln Burrows mają różne nazwiska? ???? Może czegoś nie wychwyciłem, ale jesli to nie wyjaśnia się do 10 odc. 1 serii to proszę o nie udzialanie odpowiedzi i poinformowanie mnie o tym fakcie ????
nie jest to powiedziane dokladnie, ale na pewno dlatego, ze ojciec ich byl z nimi za lat mlodzienczych Linca, a potem odszedl i Mike&#39;a wogole nie znal to chyba Scofield jest op matce.
BYlo kolo 16 odc II sezonu, jak Linc mowi do LJ&#39;a: musimy uciekac, ojciec nigdy nie spotkal Michale&#39;a, co w koncu nie okazalo sie prawdą ale nie chce psuc zabawy innym ;P

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
zgadzam się w 100% z przedmówcą... serial jest extra i horrorem jest czekanie tydzień na kolejny odcinek (bo oglądam PB w Polsacie)...

iron77 2

iron77

Użytkownik
zgadzam się w 100% z przedmówcą... serial jest extra i horrorem jest czekanie tydzień na kolejny odcinek (bo oglądam PB w Polsacie)...
spoko, bądź cierpliwy a sie opłaci ???? dopiero troche ponad 1/3 I sezonu, jeszcze dużo oglądania, ja już sie przyzywczaiłem ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Eh ja nie wiem jak wytrzymam wakacje. Już niedługo ostatni odcinek drugiego sezonu a na trzeci poczekamy do sierpnia.....i co ja będę ogladał ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Eh ja nie wiem jak wytrzymam wakacje. Już niedługo ostatni odcinek drugiego sezonu a na trzeci poczekamy do sierpnia.....i co ja będę ogladał
no ja tez sie tym troche martwie ale coz, moze znow poszcza jakis inny fajny serial :]

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
kur****wica mnie bierze... przed chwilllllą skończył się odcinek PB a ja już nie moge się doczekać następnego!!! nie wytrzymam całego tygodnia!!!!!!

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
Mowilem ze czaknie caly tydzien to jest horror i udręka. Jesli moge cos doradzic to http://www.bearshare.com , sciągasz go, wpisujesz Prison Break S01Exx (xx oczywiscie numer odcinka) i ssiesz. Szybko, bezproblemowo i bez nerwów :grin:
Napisy mozna sciagac z napisy.info / napisy.org wpisując adekwatnie do odcinka tylko ze Prison Break 1xXX ( XX nr odcinka ;-) )

Z Bearshare&#39;a sam korzystam do sciagania najrozniejszych plikow i jestm bardzo zadowolony, goroce polecam.

Do góry Bottom