>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Primera Division

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
na stronie moja11.pl można stworzyć własną ekipę...
postawiałem na:
-------------------------------Kameni----------------------------------
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;(malaga 0,3)&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;
-------Carvajal----------------Musacchio------------------Mario--------
&gt;&gt;&gt;&gt;(real m.1,50)&lt;&lt;&lt;&lt;&gt;&gt;&gt;&gt;(villareal 0,90)&lt;&lt;&lt;&lt;&gt;&gt;&gt;&gt;(villareal 0,60)&lt;&lt;&lt;&lt;
---Aquino-------------Adrian---------------Fidel----------------Viera---
&gt;(villareal 1,60)&lt;&lt;&gt;&gt;(rayo 1,20)&lt;&lt;&lt;&gt;&gt;&gt;(elche 0,50)&lt;&lt;&gt;&gt;(valencia 1,20)&lt;
-------Ronaldo-----------------Messi(k)---------------Fernandez-------
&gt;&gt;&gt;&gt;(real m.3,80)&lt;&lt;&lt;&lt;&gt;&gt;&gt;&gt;(barcelona 4,30)&lt;&lt;&lt;&lt;&gt;&gt;&gt;&gt;(malaga 1,70)&lt;&lt;&lt;
Rezerwowi:
BR: Yeray (valencia 1,50)
OB: Angel (real s.1,30)
OB: Galeano (rayo 1,40)
OB: Beranger (elche 1,00)
PO: Beana (rayo 0,50)
PO: Estrada (real s.0,70)
NA: Pawłowski (malaga 1,00)
Jak zauważyliście postawiłem z jednej strony na zawodników Żółtej Łodzi Podwodnej, a z drugiej strony na etatowych strzelców: Ronaldo i Messiego. Zakupy tych dwóch pochłonęły blisko 1/3 możliwych wydatków, ale zakładam, że to oni odpowiednio wiele zapunktują w każdej kolejce.
Po takich zakupach pojawił się problem wyboru pozostałych, bo niemal niemożliwym stało się zakupienie kolejnej gwiazdy. Założyłem sobie więc ustawienie 3-4-4, aby zminimalizować straty w punktacji obronnej, zachować bezpieczny środek i dołożyć zawodnika z dobrej drużyny w ataku. Tym samym ofensywę zajął Fernendez z Malagi, który grywał w poprzednim sezonie, strzelając trochę bramek. Na rezerwę wstawiłem kolegę z zespołu, nowy nabytek z Widzewa - Pawłowski, może uda mu się czasami coś pograć w ataku lub na skrzydle (oczywiście licząc na ewentualne kontuzje w Maladze).
Linia obron to dwóch zawodników Villareal, co prawda pierwsi do wyjścia w tej ekipie są Jokić i Dorado, to czuję że Musacchio i Mario to też solidni kandydaci, i może uda się czasami zapunktować. Mario dostaje coraz więcej szans, zaś Musacchio mieć nadzieję, że będzie chciał wrócić do reprezentacji Argentyny. Postawiłem też na Carvajala z Realu Madryt, bo sądzę, że to już zawodnik gotowy, aby dać zmianę kolegom, a nawet zagrac cały mecz przeciw potencjalnie słabszym, a ponieważ mało prwdopodobne że Real straci wiele bramek to zawsze jakieś punkty powinny wpaść. Cała linia defensywna jest jednak z wysokim ryzykiem zmian, zatem wśród rezerwowych są też tacy, co prawdopodobnie nie zagrają w realnych rozgrywkach, aby przypadkiem nie stracić 6ciu goli... Pierwszy do zmiany z solidnej ekipy Realu Sociedad - Jose Angel, który ma szansę na pierwszy skład i dobre punktowanie, drugim jest Galeano z Rayo (w tym zespole nie ma lidera w bloku defensywnym, wiec może czasem pogra, bo był jednym z kluczowych graczy argentyńskiego Indepediente), trzeci - niestety, ta taktyka tak wymaga w tym managerze - francuz Gregory Beranger, coś tam grywał w Elche, ale nie stawiam go na wyjściowego z ekipy znad Vinalopo.
Pomoc nie ułatwiła zadania, poszukiwania tanich i łapiących się do pierwszego składu zawodników nie była łatwa. na początek Javier Aquino, nowy nabytek z klubu Cruz Azul, czuję, że ten błyskotliwy ofensywny pomocnik będzie czasami asystował i strzelał gole. Adrian Gonzalez z Rayo (jednego z najsłabszych zespołów) przypuzczam dostanie swoja szanse w co drugm meczu i będzie się prezentował adekwatnie by uszczknąć czasami te 2pkt. Liczę bardziej na Fidela, który w poprzednim sezonie spisał się przyzwoicie strzelając kilka bramek, a jego cena jest zdecydowanie kusząca - ale najpierw trzeba wybiec w pierwszym składzie. Uzupełnieniem składu podstawowego jest stale obiecujący Jonathan Viera, który czasami jako zmiaennik długiej ławki Valenci na pewno uraczy nas ciekawymi akcjami. Zmiennik Raul Beana z Rayo sądze, że ma zanse wejść do pierwszego składu od czasu do czasu, bo w poprzednim lepszym klubie Espanyolu grywał. Podobnie wiezę, że Daniel Estrada znów dostanie kilkanaście swoich szans na dobry mecz.
Jeśli chodzi o obsadę bramki, wziąłem bramkarz z dobrych zespołów w atrakcyjnej cenie. wierzę, że Yaray powalczy o numer 1, zaś Kameni odzyska formę.

Do góry Bottom