macio106
Znawca - MMA
Dawid "Ambro" Ambroziak - Grzegorz "Hellboy" Głuszcz/ Ambro @1.46 Fortuna
Konsekwentnie tak jak pisałem o Ambro podczas Prime mma 6. Ambro który najważniejsze NIE JEST GŁUPI, nie podpali się walczy mądrze słucha narożnika ma plan na walkę i się tego trzyma. Potrafi co nieco w parterze czy w stójce oraz posiada większe doświadczenie. Podczas ostatniej gali, pokazał również że jak otrzyma mocny strzał to nadal potrafi się bić, a nie zakrywa gardą. Walka tym razem w boksie z tzn. Hellboyem, gość który miał jedną walkę wygrał ją, ale jaki to był rywal? Poziom zerowy. Kondycję też pewnie ma słabą ze względu na styl życia jaki prowadzi. Dla mnie Ambro spokojnie tę walkę rozegra taktycznie i tyle, a te ostatnie "dramy" w związku z jego udziałem? Dajcie spokój gówniary chcą się wybić i tyle, nie siądzie mu to na głowę.
Paweł "Trybson" Trybała - Erko Jun/ Trybson @2.30 Fortuna
Walka jest w mma, ale po 3 minty na 3 rundy. Ktoś powie dlaczego typuję tutaj Trybsona, a no z jednego powodu trenuje u Mirka, mówcie co chcecie, ale Mirek krzywdy swoim zawodnikom nie zrobi, przygotuje solidnie zrobi doskonałą taktykę na walkę i jego zawodnicy wygrywają. Zauważcie jedna istotną rzecz Trybson jest większy oraz ma większy zasięg. Erko zanotował trzy szybkie wygrane, ale jak to wyglądało od 2 rundy? Słabo. Pudzian z nim wygrał bo Arbi miał jeden prosty plan obalić i bić. Tutaj będzie tak samo, Erko Jun nie umie bronić się przed obaleniami, bo nigdy tego w walce nie musiał robić. Dam sobie rękę uciąć, że na Wilanowie jest jedna taktyka obalić i ubić, a Trybson obalać potrafi i już nie raz to pokazał w walkach. Damian Olszewski pokazał również że Jun szczękę ma wątpliwą. Jun przez 3 rundy męczył się z Taxi Złotówą, a gdzie Taxi a gdzie Trybson. Dwóch innych rywali z którymi wygrał Gianluca Locicero oraz Marko Drmonjič, kelnerzy i tyle, biorą walki jak leci aby dorobić. Będzie prosta sprawa Trybson obala i ubija. Jak ktoś chce bezpieczniej to Mniej niż 2.5 rundy @1.40 Fortuna.
Ostatnia edycja: