>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PRIME MMA 14

amator7 12,3K

amator7

Użytkownik
Licha gala do typowania bo kursy już bardzo ubite ale mimo wszsytko
Dzaga przed czasem 1.35---> Korczarowski moim zdaniem powtórzy los "prawaka" Kossakowskiego :D .Dzaga w kreacji jest bardziej męski niż jego przeciwnik.Ale do rzeczy.... rusza się jak paralityk dosłownie,nic wspólnego z wysiłkiem fizycznym nie miał.mariusz wygląda atletycznie i jestem przekonany ,że wpier... będzie szybki.

Wach przed zasem ✅@1.57 - to już troche mniej pewne ale nie wyobrażam sobie aby Olejnik czy wampirek wstał po celniejszym ciosie czy kolanie na glowe(k 1) nawet przez gardę.Mario postawi największy opór ale nic nie zdziała z kompanami na 1 strzała.Wach w wywiadach mówił,że troche boi się ,że jak pójdzie na pelnej to komuś zrobi krzywdę no i to troche martwi ale mimo wszzystko moim zdaniem przed czasem ich robi.

Kazik kartel niby pewniak ale on jest dla mnie idiotą.Nie zdziwiłbym się gdyby doszło do jakiegoś głupiego faulu czy cosw ten deseń ale sportowo 99% wygrywa.
Ogolnie cieżko o coś fajnego, bo kursy już bardzo zjechały na faworytów a za duzo niespodianek nie widzę.
Dla mnie miną może być Bagieta Dalton, choć kursy prawidłowe.Dalton nie trenuje do walki, jest troche uposledzony.Ale ten bagieta nie bije go w niczym zbytnio :D a w stójce jest kulawy i boi sie wymian.Może ponad 1.5 rundy @1.7?✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1925
Przemkowsky. 402,1K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Marianna Schreiber - Natalia „Nati Magical” Kowalczyk
Typ: Marianna Schreiber wygra @1.25

Fajna walka w Czechach ostatnio, bez przygotowania, z większą zawodniczką, więc idę w Mariannę.

Wojciech „Kazik Klimat Kartel” Ochnicki - Dorian „Ali” Jach-Bluma
Typ: Wojciech Ochnicki wygra @1.18

Ali to jedynie jest dobry jako Tik Toker, z "KKK" raczej nie ma szans, pierwsza runda myślę - chyba, że będzie uciekał.

Mariusz „Dżaga” Ząbkowski - Piotr Korczarowski
Typ: Mariusz Ząbkowski wygra @1.15

Jest przewaga, myślę, że Ząbkowski pokaże Korczarowskiemu gdzie jego miejsca, na pewno nie we freak'ach.

Paweł „Dalton” Dalidowicz - Michał „Bagieta” Gorzelanczyk
Typ: Michał Gorzelanczyk wygra @1.18

Chociaż tutaj niski kurs, to jedynie tego bym się obawiał, chociaż Bagieta to gość, a Dalton to ... Dalton. Nie będę zdziwiony jak wyskoczy z jakimś krzywym ciosem superman'a i siądzie, ale raczej to nie Jówko i nie da się tak zrobić. Tutaj nie widzę walki w pełnym wymiarze, ale kurs to 1.24 bodajże.

Łączny kurs: 2.00

P.S. Swoją drogą jestem ciekaw czy kończący się Murański nie odgryzie ucha Rycie albo będzie celowo go faulował.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +955
xavi90 300,8K

xavi90

Znawca - Boks
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Na tego typu galach szuka się raczej wysokich kursów (chociaż nie trafiam prawie nigdy :eek:) i tak też próbuje dzisiaj. Wojciech 'Kazik Klimat Kartel' jest tutaj stawiany w roli zdecydowanego faworyta- nie bez powodu bo sam się przedstawia jako 'pięściarza', stójkowicza który coś tam umie i sporo już boks ćwiczył. Tyle że kursy na jego wygraną przed czasem to przesada- nie będę szczególnie przytaczał genezy tego że przegrał wcześniej w pojedynku 2 na 1 gdzie jednym z rywali był właśnie Dorian 'Ali'. Dziś to już będzie 1 na 1 wiec Kazik będzie miał znacznie łatwiej- tyle że to 'friki' więc chyba ledwo 2x 2 minuty i to boks- Dorian jest sporo młodszy, dużo większy- cięższy i coś tam już jakiś czas ćwiczy. Kazik jakkolwiek by to nie brzmiało to wydaje się boksować technicznie typu: doskok- odskok i wydaje mi się że o ile Dorian 'Ali' nie padnie kondycyjnie to Kazik wcale nie musi go znokautować a punktować, mając świadomość że rywal jest po prostu większy. A kursy na wygraną przez decyzję są bardzo wysokie.

Wojciech 'Kazik Klimat' przez decyzję @5,50 Efortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2381
Do góry Bottom