>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Prime MMA 11

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Prime MMA 11

PRIME-MMA-11.jpg

Data: sobota, 11 stycznia 2025, 19:30
Miejsce: 3mk Arena Ostrów - Ostrów Wielkopolski, Polska
Transmisja: Pay-per-View na playlive.net

Main event
Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Marcin Wrzosek / Boks

Karta główna
Arkadiusz Tańcula vs Paweł Jóźwiak / boks, małe rękawice
Jacek Murański & Krzysztof Ryta vs Dominik Zadora / zmieniają się w trakcie rundy, boks małe rękawice
Adam Soroko vs Bartosz Szachta / K-1, małe rękawice
Patryk "Robalini" Śliwa & Jaś Kapela vs Daniel "Dags" Szwaba / MMA
Karolina Porzucek & Paulina Porzucek vs Ewa Brodnicka / boks, małe rękawice
Bartosz "Noras" Iwanowski vs Janusz "Janusz ze Złomowiska" Pawłowski / boks, małe rękawice
Magdalena Loskot vs Karolina "Stwoichs" Dziak / MMA

Karta wstępna
Jarosław "Ninja" Sobonkiewicz vs Patryk "Black Panther" Akinyeye / K-1, małe rękawice
Mateusz "Mavs" Szczypior vs Grzegorz "Hellboy" Głuszcz / boks, małe rękawice

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMVIP lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!1000x150.jpg

xavi90 231K

xavi90

Znawca - Boks
Na moje to jak na ostatnie gale frikowe to jest na papierze naprawdę super gala. Sporo kursów się pozmieniało w odniesieniu do wyjściowych ale też co najciekawsze bo to ewenement: obstawić galę możemy aż u 4 bukmacherów (betclic,betfan,efortuna,totalbet). Ale ogólnie rzecz biorąc rzadko się zdarza taka gala że niemal w każdej walce można zakładać że może pójść w dwie strony- no może poza Szachtą z Soroko bo tu powinna być deklasacja. Minusem jest częsta niejasność zasad walki a nawet czasu jej trwania i np fortuna ubezpiecza się dopiskom że zakłady pozostają ważne.

Od paru dni nurtuje mnie walka Tańculi z Jóźwiakiem. Z jednej strony Jóźwiak to oczywiście 'dziadek' który walczy 'u siebie' (chociaż czy to ma znaczenie to nie wiem bo z Muranem go przekręcili) ale wyjdzie w frikach już bodajże 11 raz do oktagonu i ostatnio prezentował sie cakiem solidnie- z Pasutem był skazywany na pożarcie a pokazał się całkiem nie najgorzej, wcześniej z Japczanem też wyglądał solidnie. Warunki fizyczne ma lepsze, jest sporo cięższy a tu boks w małych rękawicach ale kluczowe są dwie inne rzeczy. Pierwsza to postawa Arka Tańculi o którym warto powiedzieć że jest totalnie przereklamowany, kiedyś gadał głośno o KSW ale zazwyczaj sił miał na 1 runde, stójke ma bardzo słabą i jedyne w czym był w miare mocny to potrafił przeleżeć na rywalu całą walke i go wypunktować. Tyle że tutaj mamy boks czyli płaszczyznę w której Tańcula nie jest mocny... a w dodatku zachowuje się jakby totalnie lekceważył tą walkę. Na początku myślałem że to performance ale on serio się zachowuje jakby w ogóle nie trenował i chciał tą walkę 'odbębnić' bo jest obrażony że miał dostać rewanż z Don Kasjo. W dodatku na każdym kroku podkreśla że od miesiąca jest w cugu alkoholowym i po tej walce kończy z tym. Oczywiście może blefować ale nic na to nie wskazuje, na wadze też aż 94 kg. W dodatku Prezes wygląda na zmotywowanego bo Tańcula chciał go upokorzyć. Ale najważniejszy punkt i dziwi mnie to że kursy bukmacherów wciąż stoją w miejscu bo to zaledwie 3 rundy po ... 2 minuty. Niby to działa dwojako bo w teorii dobrze dla Tańculi który kondycyjnie stał zazwyczaj słabo a nie przygotowując się to już w ogóle. Jóźwiak oczywiście swoje lata ma i kondycyjnie będzie zapewne podobnie ... ale no właśnie- tak krótka walka daje nam spore szanse na pełen dystans. Zwłaszcza że to boks, co więcej wydaje mi się że walka może być bliska więc mamy absurdalnie wysokie kursy na wygraną na punkty Jóźwiaka- gdzie przypominam że (chociaz w teorii) on tutaj walczy u siebie a Tańcula najpewniej walk w PrimeMMA już nie dostanie ... Krótko mówiąc wydaje mi się że kursy mamy wystawione takie jakie byłby adekwatne na walkę w MMA a nie na boks 3 rundy po 2 minuty gdzie to się zdecydowanie wyrównuje..

A.Tańcula- P.Jóźwiak PEŁEN DYSTANS @2,25 Efortuna
P.Jóźwiak @7,00 Betfan
P.Jóźwiak przez decyzję @12,00
Betclic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2634
xavi90 231K

xavi90

Znawca - Boks
Ciekawa sprawa też z walką 'gigantów'- dziwie się że nikt jeszcze nie zorganizował takiej walki jakiej w końcu jutro będziemy świadkami gdzie ponad 320 kg zostanie wniesione do ringu- mowa o walce 'Janusza ze Złomowiska' z 'Norasem'. Niby bardziej doświadczony, zmotywowany i nabuzowany jest 'Noras' który schudł ostatnio sporo i wniósł 150 kg, w porównaniu do 170 Janusza, którego jednak by nie skreślał bo wydaje się że chociaz próbował się przygotowywać i traktuje to jako swoją szansę. Brzmi to absurdalnie i pewnie w MMA by to trwało z 30 sekund bo jedne by się przewrócił i by już nie wstał ale tutaj mamy boks co jest całkiem istotne. Jakkolwiek ironicznie by to nie brzmiało to oni przez te brzuchy i krótkie przy tym ręce mogą się w ogóle nie dosięgać. Jeśli żaden nie odpuści to na moje to może troche potrwać bo po prostu jako że to boks to będą się po prostu przepychać a jak któryś np przewróci się po popchnięciu to będzie wstawał połowę rundy... Zakładam walke która nie będzie miała wiele wspólnego ze sportem, bardziej odbijanie sie od siebie które wyjdzie chociaż do drugiej rundy.
Janusz "Janusz ze złomowiska" Pawłowski - Bartosz "Noras" Iwanowski KONIEC W 1 RUNDZIE- NIE @2,06 Efortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +803
Do góry Bottom