>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

premki

P 0

premki

Użytkownik
Coś o mnie:

Lubie przewidywać niespodzianki, ale podpieram to stalowymi przez żelazne statystykami.
Moje osiągniecia to drugie i trzecie miejsce na eurotip.pl , więc instykt typera mam.

Nie wiem jak zaczne typować czy do przodu czy do tyłu ale na pewno mój wynik końcowy na pewno będzie nie przekroczy kreski ujemnej.

Na dzisiaj mam kilka typów pierwszy

Włochy serie B : 12.30

Pierwsza połowa
typ : remis
kurs: 2.10 ⛔

Analiza : Obie drużyny lubią strzelać bramki w drugiej połowie i co za tym idzie pradwopodobny wynik do pierwszej połowy to 0-0. Stawka 2.1 jest warta ryzyka - fizyka .

P 0

premki

Użytkownik
Premier Leaugue :
QPR - West Brom
Ostani mecz u siebie QPR pokonała Fulham 2-1 i był to dośc otwarty futbol. Dzisiaj myśle że będzie to samo i QPR strzeli pierwszego gola
Typ : QPR strzeli pierwszego gola
kurs : 1.7
Championships :
Middlesbrough vs Blackburn
Middlesbrough ma w składzie Polaka - Anglika , który wyraził chęć gry dla polskiej reprezentacji. Ostani mecz właśnie on strzelił gola na wagę zwyciestwa.
Myślę że opłaca sie postawić wynik do pierwszej połowy dla Midlesbrough
typ : 1-0
kurs : 3.9
typ : 2-0
kurs : 9

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Championships :
Middlesbrough vs Blackburn
Middlesbrough ma w składzie Polaka - Anglika , który wyraził chęć gry dla polskiej reprezentacji. Ostani mecz właśnie on strzelił gola na wagę zwyciestwa.
Myślę że opłaca sie postawić wynik do pierwszej połowy dla Midlesbrough
typ : 1-0
kurs : 3.9
typ : 2-0
kurs : 9
O jakim zawodniku tutaj mowa :&gt; Jutkiewicz strzelił gola ale na wagę GOLA honorowego bo ostatni mecz przegrali 2:1 z Leeds. Wyrażał chęć gry już 3 lata temu jednak kadra nie chce skorzystać z jego usług także nie pleć bzdur.....

P 0

premki

Użytkownik
O jakim zawodniku tutaj mowa :&gt; Jutkiewicz strzelił gola ale na wagę GOLA honorowego bo ostatni mecz przegrali 2:1 z Leeds. Wyrażał chęć gry już 3 lata temu jednak kadra nie chce skorzystać z jego usług także nie pleć bzdur.....
masz racje pisałem na szybkiego i z pamięci...ale właśnie Jutkiewicz strzelił zwucieskiego gola na 1-0...mógl to zrobić w pierwszej połowie ????

Dzisiaj wyścigi konne:
2.30 Leopardstown
typ :MARASONNIEN
kurs: 3,5
Jockey Ruby Walsh ma 50 % skuteczność wygrywania wyścigów. W połączeniu z trenerem który ma 60 % skuteczność wygrywania swoich koni daje to 83 % procent.
Jendak to nie jest moim głownym wyznacznikiem ale forma konia
MARASONNIEN 2121-2? - pradwopodobnie 1 ????

Do góry Bottom