rafinhoo23
Użytkownik
- DOKŁADNIE 1 typ na każdy mecz PL
- 380 meczów w sezonie = 380 typów
- ZAWSZE płaska stawka - 10j na zakład
- typy z oferty kilkunastu buków
- kursy bardzo różne, biorę to co spodoba mi się najbardziej
- czasem rzucę kilka słów wyjaśnienia dlaczego tak, a nie inaczej
Temat zakładam przede wszystkim dla sprawdzenia samego siebie - czy faktycznie o PL i typowaniu wiem tak dużo jak mi się wydaje. Po próbie 380 typów powinno być to jasne. Cel? Po prostu dodatni yield.
No to lecim:
- 380 meczów w sezonie = 380 typów
- ZAWSZE płaska stawka - 10j na zakład
- typy z oferty kilkunastu buków
- kursy bardzo różne, biorę to co spodoba mi się najbardziej
- czasem rzucę kilka słów wyjaśnienia dlaczego tak, a nie inaczej
Temat zakładam przede wszystkim dla sprawdzenia samego siebie - czy faktycznie o PL i typowaniu wiem tak dużo jak mi się wydaje. Po próbie 380 typów powinno być to jasne. Cel? Po prostu dodatni yield.
No to lecim:
KOLEJKA 1
Man Utd - Spurs
Typ: Spurs over 0,75
Kurs: 1,89
SBOBet
Defensywa United zdecydowanie monolitem nie jest, no i przede wszystkim brak de Gei. W Spurs Chadli podczas ostatnich sparingów wyglądał nieźle, Kane fizycznie też prezentował się przyzwoicie - przynajmniej 1 powinni wturlać
Bournemouth - Aston Villa
Typ: over 2,5
Kurs: 2,03
Dafabet
Wydaje mi się, że Bournemouth będzie różniło się nieco od innych beniaminków - poznaliśmy już ten zespół w poprzednim sezonie jako dość ofensywny, również w starciach z potencjalnie silniejszymi kadrowo zespołami. Młody, perspektywiczny Wilson w ataku, Ritchie, Gradel - z przodu powinno być dobrze.
Aston Villa za to wygląda w tym momencie cieniutko - upychają tego Richardsa na ŚO, mimo że podczas sparingów grał naprawdę słabo, dodatkowo doszła ostatnio cała masa nowych, niezgranych jeszcze ze sobą grajków. Oczekuję dość otwartego meczu i paru goli
Everton - Watford
Typ: Lukaku strzeli
Kurs: 2,5
Ónibet
Leicester - Sunderland
Typ: BTTS - NO
Kurs: 1,85
Pinnacle
Norwich - Crystal Palace
Kurs: 2,25
Dafabet
Chelsea - Swansea
Typ: Swansea over 0,5
Pinnacle
Arsenal - West Ham
Typ: Walcott strzeli
Kurs: 2,23
Ónibet
Newcastle - Soton
Typ: Soton
Kurs: 2,75
WujekHill
Stoke - Lipool
Typ: Lpool over 1,5
Kurs: 2,28
Betsson
Shawcross wypadł na 2 miesiące, w bramce Butland zamiast Begovica, poza tym to już od dawna nie jest to kurcząco trzymające się defensywy Stoke (jak za Pulisa)
West Brom - Man City
Typ: u2
Kurs: 3,21
Pinnacle
Man Utd - Spurs
Typ: Spurs over 0,75
Kurs: 1,89
SBOBet
Defensywa United zdecydowanie monolitem nie jest, no i przede wszystkim brak de Gei. W Spurs Chadli podczas ostatnich sparingów wyglądał nieźle, Kane fizycznie też prezentował się przyzwoicie - przynajmniej 1 powinni wturlać
Bournemouth - Aston Villa
Dafabet
Wydaje mi się, że Bournemouth będzie różniło się nieco od innych beniaminków - poznaliśmy już ten zespół w poprzednim sezonie jako dość ofensywny, również w starciach z potencjalnie silniejszymi kadrowo zespołami. Młody, perspektywiczny Wilson w ataku, Ritchie, Gradel - z przodu powinno być dobrze.
Aston Villa za to wygląda w tym momencie cieniutko - upychają tego Richardsa na ŚO, mimo że podczas sparingów grał naprawdę słabo, dodatkowo doszła ostatnio cała masa nowych, niezgranych jeszcze ze sobą grajków. Oczekuję dość otwartego meczu i paru goli
Everton - Watford
Typ: Lukaku strzeli
Kurs: 2,5
Ónibet
Leicester - Sunderland
Typ: BTTS - NO
Kurs: 1,85
Pinnacle
Norwich - Crystal Palace
Kurs: 2,25
Dafabet
Chelsea - Swansea
Typ: Swansea over 0,5
Pinnacle
Arsenal - West Ham
Typ: Walcott strzeli
Kurs: 2,23
Ónibet
Newcastle - Soton
Typ: Soton
Kurs: 2,75
WujekHill
Stoke - Lipool
Typ: Lpool over 1,5
Kurs: 2,28
Betsson
Shawcross wypadł na 2 miesiące, w bramce Butland zamiast Begovica, poza tym to już od dawna nie jest to kurcząco trzymające się defensywy Stoke (jak za Pulisa)
West Brom - Man City
Typ: u2
Kurs: 3,21
Pinnacle