Coś cisza w dziale. Pewnei wszyscy żyją Gran Derbi, ale w Premiership zawsze jest ciekawie, a nie tylko dwa razy w roku
VS
WEST BROMWICH - CHELSEA
Typ : Chelsea @ 1,794 Pinnacle 1:3
Nawet dobre wrażenie na mnie sprawili gracze Chelsea w dwumeczu z MU w
Champions League. To, że odpadną to było oczywiste ;p Ale na Old Trafford powalczyli. mieli sytuacji sporo. Gdyby nie błąd Carlo z wystawieniem
El Nino, do którego się przyznał, ale przecież nie będe z tego powodu płakał. Drogba mógł więcej dać od początku. W poprzedniej kolejce już pisałem,że widac w tym zawodniku chęć udowodnienia i brak pogodzenia się z faktem, że zasiada na ławce a gra Torres...
WBA z Hodgsonem ma swietne wyniki, ale pora na przerwanie tej passy.
The Blues może i się męczą, ale ciułaja w lidze kolejne wygrane w ostatnim czasie. WBA podejrzewma, że będzie im pasowac. Ze Stoke sobie nie radzili bo tamtejsi piłkarze mają dobre warunki fizyczne.
Ostatnie wizyty na tym obiekcie to seria zwyciestw. Pora na pierwszą porażke Roya także. Chelsea walczy o bezpośrednią
LM. Zaufam im dzisiaj
WBA
: Carson, Reid, Meite, Olsson, Shorey, Thomas, Scharner, Mulumbu, Morrison, Brunt, Odemwingie.
Chelsea: Cech- Ivanovic, Luiz, Terry, Cole- Mikel, Lampard, Essien-Malouda, Anelka, Drogba.
VS
BLACKPOOL - WIGAN
Typ : Over 2,5gola @ 1,885 Pinnacle 1:3
Blackpool najbardziej overowy team w Premiership. U siebie 14 overów na 15 mecżów. Mecz bezposednich rywali o utrzymanie. Niby może się wiele zdarzyc, ale defensywa raczej najlepszą opcją dla obu zespołów nie jest.
Co ciekawe wszędzei kursy na ten mecz poszły znacząco w górę.
http://www.oddsportal.com/soccer/england/premier-league-2010-2011/blackpool-wigan-337051/#over-under;2
Teoretycznie nie ma wielkich strzelb, ale 66 straconych przez Blackpool i 52 przez Wigan djae mi te nadzieje, że i ofensywa postara się pokonac bramkarza rywali
W gre wchodzi też jakiś BTS.
Blackpool: Kingson, Baptiste, Evatt, Cathcart, Crainey, Taylor-Fletcher, Southern, Adam, Varney, Puncheon, Campbell.
Wigan: Al Habsi, Alcaraz, Boyce, G Caldwell, Stam, McCarthy, Cleverley, Diame, Watson, N'Zogbia, Rodallega.