>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 28 KOLEJKA 24.02 - 25.02.2007r

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
24-02-2007

Fulham FC - Manchester United 7,50 4,10 1,40
Charlton Athletic - West Ham United 2,25 3,20 3,05
Liverpool FC - Sheffield United 1,30 5,00 8,75
Middlesbrough FC - Reading FC 2,25 3,20 3,05
Watford FC - Everton FC 3,05 3,20 2,25

25-02-2007

Wigan Athletic - Newcastle United 2,50 3,15 2,70
Blackburn Rovers - Portsmouth FC 2,15 3,15 3,35
Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers 2,15 3,20 3,30

Suche typy będą nagradzane ostrzeżeniem !

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Spotkanie: Middlesbrough FC - Reading FC
Typ: 1 ✅
Kurs: 2,30
Bukmacher: Betgun

Analiza:
Na Riverside Stadium zespół Middlessbrough podejmie zawsze nieobliczalny zespół Reading. Żadna z tych drużyn nie zagrała w środku tygodnia w pucharach, dlatego zarówno jedni i drudzy powinni emanować energią i chęcią do gry. W pierwszym meczu Reading bardzo szczęśliwie wygrał (a raczej powinienem napisać Boro nieszczęśliwie przegrało) z sobotnimi gospodarzami. Boro powinni mieć coś do udowodnienia, gdyż ta porażka byłą pierwszą od 1995 roku, co oznacza, że gra im się bardzo dobrze z Reading. Ich sytuacja w lidze nie jest najgorsza, co więcej dyspozycja na własnym stadionie jest całkiem niezła (7-3-3). Reading znajduje się wyżej tabeli i pewnie z ambicjami na gre w pucharach dlatego dla nich każde zwycięstwo jest cenne.
Jak do tej pory piłkarze spisują się znakomicie wygrywając kilka ostatnich spotkań, ponadto remis na Old Traford z MU ( troche szczęśliwy) dodaje motywacji zespołowi.
W barwach Boro mówi się o wielkim debiucie niejakiego Lee Dong-Gook&#39;a, cóż możliwe że jest niezły ale trudno mi cokolwiek mi o nim napisać bo nigdy go &quot;w akcji&quot; nie widziałem. Ponadto do zespołu gospodarzy wraca podpora obrony Jonathan Woodgate, a także Lee Cattermole. Jakbyć nie patrzeć jest to solidne łatanie dziury w defensywie. Drużyna z Riverside Stadium jest drużyną, którą cechuje charakterystyczny angielski styl gry, tracą mało bramek i niewiele przy tym strzelają. Rzeczą którą może martwić się selekcjoner gospodarzy może byc brak pomocnika-napastnika Fabio Rochembaka.
Drużyna Reading wystąpi bez Ibrachima Sonko oraz Bobby&#39;ego Convey&#39;a którzy nażekają na lekkie kontyzje. Jednak dużym osłabieniem może byc brak Kevina Doyle&#39;a który może nie czuć się w pełni sił w związku z problemami w ramieniem.
Mimo że Reading ma niepowatażalną passę zwycięstw to stawiam na Middlesbrough gdyż każda passa musi się kiedyś skończyć.

Prawdopodobne składy:

Middlesbrough : Schwarzer, Davies, Taylor, Xavier, Woodgate, Pogatetz, Boateng, Morrison, Cattermole, Yakubu, Viduka, Downing, Jones, Hines, Parnaby, Euell, Arca, Christie, Lee.

Reading : Hahnemann, Murty, Ingimarsson, Duberry, Sodje, Shorey, Little, Sidwell, Harper, Hunt, Lita, Long, Kitson, Federici, de la Cruz, Halford, Gunnarsson, Oster, Seol.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
[center:99e92f203a] Charlton Athletic - West Ham United [/center:99e92f203a]

Spotkanie z dolnej półki Angielskiej Premiership. Dziewiętnaste w tabeli Charlton podejmuje u siebie na The Valley osiemnastą drużynę West Ham. Obydwa zespoły zdobyły po 20 punktów i maja tylko jeden punkt przewagi nad ostatnim Watfordem. Jest to spotkanie bardzo ważne ponieważ kto to przegra będzie się raczej żegnał z Premier League. Dla mnie mecz będzie bardzo wyrównany ze wskazaniem jednak na gospodarzy, którzy mają lepsze pięć ostatnich meczy. Bardzo ważnym aspektem jest to że Goście ostatni raz wygrali z Charltonem 1989. Jeśli chodzi o składy to do ekipy gospodarzy wraca Darren Bent i Luke Young. West Ham zagra bez Jonathana Spectora.

Mój Typ 1: 2,31 http://www.iprofesjonal.pl/ ✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Fulham FC - Manchester United 1,40

Czerwone Diabły zagrają w jahsillniejszym składzie. Ostatnio na drobne urazy narzekali Giggs oraz C.Ronaldo ale ta dwójka dzisiaj juz trenowała i Sir Alex Ferguson jest przekonany ze jutro ma doswojej dyspozycji WSZYTSKICH swoich zawodników. W ostatnich dwóch meczach United ma troche problemów ze skutecznością jutrzejsze spotkanie bedzie b.wazne poniewaz mogą powiekszyć swoja przewage nad Chelsea do 9 oczek! Na wyjazdch United gra sie łatwiej niż u siebie ponieważ zespoły graja wmiare otwartą piłke- trener Fulham zapowiadał walke o trzy punkty co zapowiada naprawde dobre widowisko. Manchesterowi zawsze grało sie ciezko na tym obiekcie ale raczej wychodzili zwyciesko. Wg. mnie Czerwone Diabły zagrają jutro w takim składzie:

VDS, G.Neville, Vidic, Rio, Evra, C.Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs(Park) od kilku tygodni atak MU jest wielką niewiadomą, Saha jest byłym zawodnikiem Fulham wiec mysle ze Fergie na mu zagrac od pierwszej minuty i w lini ataku zobaczymy Saha-Roo

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !! !! !!

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Fulham FC - Manchester United

Ja bym w tym meczy wypatrywał pewnej niespodzianki.Bo manu jest po lidze mistrzów co prawda było to 3 dni temu.Do tego manu aż tak dobrze na wyjazdach nie gra ,porywnowywyując ostatnie 8 meczy Fulham u siebie ,Manu na wyjezdzie .To wiecej punktów zdobyli gospodarze bo było to 15 a goscie 13.Ten tem może nie ma racji bytu lecz coś od wczoraj mam przeczucie że to 1x ,a ostatnio przeczucie bardzo rzadko mnie zawodzi .Do tego ostatnie mecze 5 ostatnich meczy u siebie Fulham z Manu to 3 remisy i 2 minimalne zwyciestwa gosci.Sadze ze bym postawił tu spokojnie 1x za drobne gdyby nie kontuzje jakie sa w Fulham bo paru graczy jest kontuzjowanych.Jedak ja w tym meczu wypatruje niespodzianki ,zobaczymy co z tego wyjdzie lecz sadze ze jesli manu by sie rozkreciło to stac ich nawet na wysokiezwyciestwo .Zapomniałem dodac ze Fulham u siebie pokonał m,i Arsenal i Everton ,do tego ostatnio miał naprawde duzo remisów.

Typ ryzykowny X (4.20)
typ ryzykowny spokojniejszy 1x (2.65)

beau 1

beau

Forum VIP
Watford FC - Everton FC X2 1,33 under 2,5 1,60 BAH ✅ ⛔
W ostatnim sobotnim spotkaniu ostatnia drużyna w tabeli podejmie 8 zespół premiership.Oba zespoły rozegrały zaległe mecze w środę. Watford zremisowało 1-1 z Wigan natomiast Everton przegrał w końcówce z Tottenhamem 1-2.Na włąsnym stadionie Warford jest bardzo mocne mimo ,że wygrali zaledwie 2 mecze lecz 6 razy remisowali.Everton na wyjeździe ma bilans 3-5-5.Ostatni ich mecz wyjazdowy z Liverpoolem był bardzo wyrównany i nie zobaczyliśmy bramek.W pierwszym spotkaniu w tym sezonie Everton pokonał Szerszenie 2-1.Jest to bardzo ważne spotkanie dla obu zespołów.Gospodarze walczą o uniknięcie spadku natomiast goście o puchar Uefa.Jeśli Watford wygra to spotkanie awansuje na 18 pozycje i przy odrobinie szczęścia po tej kolejce pozostanie na niej ponieważ Charlton zmierzy sie z West Ham.Spotkania Watfordu nie obfitują w duża ilośc bramek.61% spotkań kończy sie wynikiem underowym.Jeśli chodzi o składy.Gospodarze bedą musieli radzić sobie bez bramkarza Bena Fostera.W składzie gości zabraknie najlepszego strzelca Andy Johnsona oraz Andy van der Meyde i Nuno Valente.Z zawieszenia wraca Tim Cahill,który nie jest w tej samej formie co na poczatku sezonu.Trudno dopatrzyć się faworyta tego spotkania.Typuję w tym meczu remis ze wskazaniem na Everton.
Watford FC - Everton FC 0-3
0-1 Fernandes 23&#39;
0-2 Johnson (rzut karny) 25&#39;
0-3 Osman 90&#39;

beau 1

beau

Forum VIP
Blackburn Rovers - Portsmouth FC X 3,10 under 2,5 1,70 BAH ⛔ ⛔
Bardzo ciekawie zapowiada sie to spotkanie.W ostatniej kolejce goście odnieśli pierwsze zwycięstwo w 2007r nad Manchesterem City 2-1.Blackburn odpadło w czwartek z pucharu UEFA po bezbramkowym remisie z Bayernem Leverkusen.Ciekawe jest to źe Blackburn nie zremisował od 14 spotkań.Ostatni remis zanotowali na własnym stadionie 19 listopada 2006r.Bilans gospodarzy to 6-2-5 natomiast Porpey 3-4-6.Oba zespoły strzelają bardzo mało goli.W tamtym roku Blackburn było zdecydowanym faworytem meczu i wygrało 2-1.Oba zespoły mają problemy ze strzelaniem goli i są dobre w grze obronnej najbardziej oczywistym typem jest dziś remis.Myślę że Blackburn przewie wkońcu tą długą serię bez remisu.Na zwycięstwo gosci nie można liczyć w tym spotkaniu.Do skąłdu gospodarzy powraca ich najlepszy gracz Morten Gamst Pedersen.Powracaja także:Aaron Mokoena,Christopher Samba i Bruno Berner.W składzie gości zabraknie Laurena i Dejana Stefanovica.Wątpliwy jest takze występ Linvoya Primusa.12 pozycja Blackburn w tabeli jest słąbym osiągnieciem ale jeśli dziś wygraja moga awansować nawet na 9 miejsce.Bezpiecznym typem jest 1X 1,30 ✅ ale ja typuję tutaj remis.
Blackburn Rovers - Portsmouth FC 3-0

beau 1

beau

Forum VIP
[center:858044b5d6]Wyniki 28 kolejki
Fulham FC - Manchester United 1-2
Charlton Athletic - West Ham United 4-0
Liverpool FC - Sheffield United 4-0
Middlesbrough FC - Reading FC 2-1
Watford FC - Everton FC 0-3
Wigan Athletic - Newcastle United 1-0
Blackburn Rovers - Portsmouth FC 3-0