>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Premier League 15 KOLEJKA 28.11 - 29.11.2006r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
[center:2a4f12c7f9]28-11-06
Watford FC - Sheffield United
29-11-06
Aston Villa - Manchester City
Fulham FC - Arsenal FC
Bolton Wanderers - Chelsea FC
Liverpool FC - Portsmouth FC
Manchester United - Everton FC[/center:2a4f12c7f9]

Analizujcie i podawajcie swoje typy dotyczące tej kolejki a zwłaszcza meczu Watford FC - Sheffield United.Suche typy bez analiz będą usuwane Proszę również umieszczać kursy, a także bukmachera.

mario4all 0

mario4all

Użytkownik
Fulham - Arsenal 2 1,60 Expekt

Analiza:

Arsenal jest tutaj zdecydowanym faworytem.Po przegranej z Boltonem bedą chcieli sie zrehabilitować.W historii spotkań tych dwóch drużyn raz tylko padł remis 0-0.Reszta była pod dyktando kanonierów zarówno na wyjeździe jak i u siebie.Również teraz myślę że nie będzie inaczej.Mój typ oddaję na Arsenal.Myślę że wynik będzie na korzyść gości 2 lub 3:0 ;-)

Bolton - Chelsea 2 1,70 Expekt

Nie ma sie tutaj za bardzo co rozpisywać.Myślę że Chelsea pokona Bolton gdyż bedą chcieli za wszelką cenę gonić Manu w tabeli a to napewno będzie motywacja ???? Bolton może stwarzać u siebie lekkie opory ale myślę że wygrają 1:2 bądź 3:1.

grzegorz134 0

grzegorz134

Użytkownik
Liverpool - Portsmouth
Liverpool - Portsmouth 1.45 bet-at-home

Moim typem z tej kolejki jest Liverpool. Patrzac na historie i na tabele to Liv jest zdecydowanym faworytem (na 6 ostatnich spotkan wygral 5 i 1 zremisowal) a poza tym to u siebie ma storunek (6 1 0 br:14-3). ja go na daje ;-)

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Manchester United - Everton FC 1,30 (Profesjonal)

Na old Traford, przyjezdza jedna z lepszych druzyn w tym sezonie... ManUtd moze zagrac bez Ronadlo i Sahy, ktorzy po ost spoktaniu nazekaja na urazy... i ekpie gosci na pewno nie zobaczymy Tima Howarda, ktory spisuje sie w tym sezonie znakomicie po wyporzyczeniu do Evertonu wlasnie z Manchesteru. Nie zagra tazke Andy Johnsona, ktory jest jednym z motorow napedowych druzny z Liverpoolu. Wiec Mysle Ze Manchester wygra to spotkanie hmm... 2-0

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Manchester United - Everton FC 1,30 BAH

United nie wygrali od dwóch spotkań a taki klasowy zespoł nie może sobie na to pozwolić. U siebie United ze słabszymi zespołami radzi sobie naprawde dobrze, jednak Everton w tym sezonie gra całkiem, całkiem ale w tym meczu sa &quot;troche&quot; co w moich oczach zmiejsza ich szanse na chodzby remis do zera.... :-? W zespole z OT najprawdopodbniej jednak zagra Louis Saha i C.Ronaldo, którzy po meczu z Chelsea narzekali na urazy. Ale losy tych zawodników beda sie ważyc do samego konca...

beau 1

beau

Forum VIP
[center:672f6b903e]Wyniki 15 kolejki
Watford FC - Sheffield United 0-1
Aston Villa - Manchester City 1-3
Fulham FC - Arsenal FC 2-1
Bolton Wanderers - Chelsea FC 0-1
Liverpool FC - Portsmouth FC 0-0
Manchester United - Everton FC 3-0[/center:672f6b903e]

Status
Zamknięty.