>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Premia od wpłaty na Unibet

P 58

pyzza

Użytkownik
Witam,

Założyłem temat, ponieważ dosłownie przed chwilką dokonując malutkiej wpłaty na unibet przez przelewy24 - 20 zł, dostałem premię w wysokości 5zł.
Niby grosze, ale możliwe że jest to jakiś darmowy dodatek na święta w wysokości 25% do jakiejś większej sumy.

W wyciągu figuruje te 5zł jako premia, czyli obrotu doddatkowego nie powinno być. Dodam, że konto mam od dawna i często w okolicach weekendu wpłacam drobne sumy do postawienia taśmy ;)

Maila żadnego nie otrzymałem z ofertą premiową.

P 58

pyzza

Użytkownik
Temat nie jest zapchany jeszcze, więc warto dodać, że jeżeli ktoś chce wpłacać kase przez Przelewy24 i dostać darmowe 25% od wpłaty niech przelewa najlepiej DZISIAJ.

Jutro sobota - ponad polowa bankow nie będzie księgowała wpłat przez Przelewy24.

Taki off top na marginesie.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
A ja wpłaciłem przez MB i mi dowalili bonus :/
Nie lubię takich niespodzianek...
po pierwsyzm kuponie wydaje mi isę jednak, że tylko trzeba raz zagrać za całość. nie jest źle

radek03 90

radek03

Forum VIP
A ja wpłaciłem przez MB i mi dowalili bonus :/
Nie lubię takich niespodzianek...

po pierwsyzm kuponie wydaje mi isę jednak, że tylko trzeba raz zagrać za całość. nie jest źle
Jeszcze się nie ciesz, kiedyś też dostałem taki niespodziewany bonus, ale przed grą spytałem się o warunki obrotu i okazało się, że depo+bonus x 6 (????), więc napisałem do supportu aby go anulowali i tak zrobili. Ale jak zagrałeś już za kase to tak jakbyć go zaakceptował.

D 0

duch1988

Użytkownik
Aktualnie jest promocja 25% od depozytu. Otrzymują tylko osoby, które dostały maila. Przynajmniej tak jest napisane w warunkach promocji. Jak z obrotem nie wiem, ale Unibet zawsze daje mały limit kursu przy obrotach bonusami. Jeśli się nie myle to jest to 1.40. Tak więc 6 razy po kursie 1.40 to chyba nic trudnego.

Do góry Bottom