rodzynxxx
Użytkownik
Witam
Na wstępie chciałem zaznaczyć że nie jest to super wydumany system do gry który będzie oferował nieziemskie przychody, a wręcz przeciwnie przy b. dużym pechu stracić.
Ale do rzeczy.
Zacznijmy od tego na czym się znam czyli Piłka Nożna i dwóch bukmacherów internetowych jakim są bwin i betsafe. Wybieramy jakieś spotkanie analizujemy je pod kątem faworyta i ile bramek jest w stanie strzelić. Wg mnie faworyci wygrywają zazwyczaj strzelając 2 lub 3 bramki (oczywiście nie mówimy o Barcelonie, Realu, Manchesterze, czy też o Bayernie) bo ci potrafią i 5 a nawet 8, a czasem 1 strzelić ale kursy są wtedy nieadekwatne do ryzyka. Przypomnienie ostatniej kolejki Primera Dyvision Real męczył się z Mallorca i było skromne 1-0 . Znacznie lepszym meczem było spotkanie Bilbao vs. Hercules 3-0. Spotkań można by przytaczać, ale co z tego skoro każdy system da się ułożyć po meczach. Mój zakłada równoczesne zakładanie się u tych w/w buków na podobne zakłady które będą preferowały grę ofensywną.
Krok 1. wpłacamy kasę powiedzmy po 50zł do 2 buków
Krok 2. szukamy spotkania które wydaje nam się że padnie wynik w którym nasz jakby to nazwać faworyt strzeli 2 lub 3 bramki i stawiamy na niego zakłady typu
bwin
Ile goli strzeli team 1? lub jeżeli tj gość Ile goli strzeli team 2?
klikamy 3 gole lub więcej
betsafe
Gole na Drużynę (wybieramy gość lub gospodarz)
klikamy 2-3
i pozostaje nam tylko czekać
Weźmy jako przykład dwa mecz jutrzejsze z ligi niemieckiej
stawki na bwin
3 gole lub więcej 2.75zł * 10zł daje wygraną 27,50zł
oczywiście jeżeli wpadną 3 lub więcej bramek
stawki na betsafe
Gole na Drużynę Bayer Leverkusen 2-3 1,95zł * 10zł daje wygraną 19,50zł
pod warunkiem że Leverkusen wbije 2 lub 3 bramki
Hannover 96 nas nie obchodzi mogą nawet 10 wbić grunt to aby Leverkusen strzeliło przynajmniej 2 lub 3 bramki albo i więcej
jak strzelą 2 to plecy są do zniesienia bo tylko 0,50zł
jak rypną 3 to mamy kumulację 47zł – 20 na zakłady = 27 zł na czysto
jak rypną 4 lub więcej to skromne 7,50 na plusie
stawki na bwin
3 gole lub więcej 4.60zł
stawki na betsafe
Gole na Drużynę Fortuna Düsseldorf 2-3 2,11zł
FSV Frankfurt ci nas nie interere
jesteśmy w plecy tylko w wypadku niestrzelenia bądź też strzelenia tylko jednej bramki przez Fortune – 20zł
jak strzelą 2 to mamy maluśki zysk w postaci 1,10zł
jak rypną 3 to mamy aż 67,1zł – 20 na zakłady = 47,1zł na czysto
jak rypną 4 lub więcej to (już lepiej to wygląda niż wyżej) mamy 26zł na plusie
Minusy tego niby systemu to to że preferujemy grę ofensywną, nie ma progresji, trzeba być zarejestrowanym u dwóch buków, w razie dużych wyników będziemy musieli forsę przelewać i kombinować oraz szukanie kursów.
Zapraszam do dyskusji na ten temat może ktoś jeszcze będzie miał jakieś pomysły i wykorzysta to aby straty zredukować do minimum. Pewnie znajdą się i sceptycy którzy zaczną na mnie psy wieszać i mówić o czarnej serii powiedzmy 5 czy też 10 nie trafionych meczach, owszem może się zdarzyć, ale aby tego uniknąć radzę wybierać drużyny i analizować ich mecze aby jednak zminimalizować straty, a nie na pałę walić mecze bo tu i tu znalazły się owe zakłady.
Zakłady będę starał się na bieżąco dokładać i pisać bilans moich typów.
Jeszcze jedna uwaga nie polecam pucharów bo tam są wyniki nie przewidywalne i różnie różne zespoły do nich podchodzą (nie mam na myśli LM czy też Ligi Europy)
Na wstępie chciałem zaznaczyć że nie jest to super wydumany system do gry który będzie oferował nieziemskie przychody, a wręcz przeciwnie przy b. dużym pechu stracić.
Ale do rzeczy.
Zacznijmy od tego na czym się znam czyli Piłka Nożna i dwóch bukmacherów internetowych jakim są bwin i betsafe. Wybieramy jakieś spotkanie analizujemy je pod kątem faworyta i ile bramek jest w stanie strzelić. Wg mnie faworyci wygrywają zazwyczaj strzelając 2 lub 3 bramki (oczywiście nie mówimy o Barcelonie, Realu, Manchesterze, czy też o Bayernie) bo ci potrafią i 5 a nawet 8, a czasem 1 strzelić ale kursy są wtedy nieadekwatne do ryzyka. Przypomnienie ostatniej kolejki Primera Dyvision Real męczył się z Mallorca i było skromne 1-0 . Znacznie lepszym meczem było spotkanie Bilbao vs. Hercules 3-0. Spotkań można by przytaczać, ale co z tego skoro każdy system da się ułożyć po meczach. Mój zakłada równoczesne zakładanie się u tych w/w buków na podobne zakłady które będą preferowały grę ofensywną.
Krok 1. wpłacamy kasę powiedzmy po 50zł do 2 buków
Krok 2. szukamy spotkania które wydaje nam się że padnie wynik w którym nasz jakby to nazwać faworyt strzeli 2 lub 3 bramki i stawiamy na niego zakłady typu
bwin
Ile goli strzeli team 1? lub jeżeli tj gość Ile goli strzeli team 2?
klikamy 3 gole lub więcej
betsafe
Gole na Drużynę (wybieramy gość lub gospodarz)
klikamy 2-3
i pozostaje nam tylko czekać
Weźmy jako przykład dwa mecz jutrzejsze z ligi niemieckiej
Bayer Leverkusen - Hannover 96 (2-0)
i stawiamy wg mnie faworytem jest Bayer Leverkusenstawki na bwin
3 gole lub więcej 2.75zł * 10zł daje wygraną 27,50zł
oczywiście jeżeli wpadną 3 lub więcej bramek
stawki na betsafe
Gole na Drużynę Bayer Leverkusen 2-3 1,95zł * 10zł daje wygraną 19,50zł
pod warunkiem że Leverkusen wbije 2 lub 3 bramki
Hannover 96 nas nie obchodzi mogą nawet 10 wbić grunt to aby Leverkusen strzeliło przynajmniej 2 lub 3 bramki albo i więcej
Bilans
jak nie strzelą lub tylko 1 to mamy plecy rzędu 20zł jak strzelą 2 to plecy są do zniesienia bo tylko 0,50zł
jak rypną 3 to mamy kumulację 47zł – 20 na zakłady = 27 zł na czysto
jak rypną 4 lub więcej to skromne 7,50 na plusie
Fortuna Düsseldorf - FSV Frankfurt (6-0)
Stawiamy na Fortuna Düsseldorf stawki na bwin
3 gole lub więcej 4.60zł
stawki na betsafe
Gole na Drużynę Fortuna Düsseldorf 2-3 2,11zł
FSV Frankfurt ci nas nie interere
Bilans
Preferował bym zdarzenia o podobnych kursach jak ten z 2 bundesligi bo jesteśmy w plecy tylko w wypadku niestrzelenia bądź też strzelenia tylko jednej bramki przez Fortune – 20zł
jak strzelą 2 to mamy maluśki zysk w postaci 1,10zł
jak rypną 3 to mamy aż 67,1zł – 20 na zakłady = 47,1zł na czysto
jak rypną 4 lub więcej to (już lepiej to wygląda niż wyżej) mamy 26zł na plusie
Minusy tego niby systemu to to że preferujemy grę ofensywną, nie ma progresji, trzeba być zarejestrowanym u dwóch buków, w razie dużych wyników będziemy musieli forsę przelewać i kombinować oraz szukanie kursów.
Zapraszam do dyskusji na ten temat może ktoś jeszcze będzie miał jakieś pomysły i wykorzysta to aby straty zredukować do minimum. Pewnie znajdą się i sceptycy którzy zaczną na mnie psy wieszać i mówić o czarnej serii powiedzmy 5 czy też 10 nie trafionych meczach, owszem może się zdarzyć, ale aby tego uniknąć radzę wybierać drużyny i analizować ich mecze aby jednak zminimalizować straty, a nie na pałę walić mecze bo tu i tu znalazły się owe zakłady.
Zakłady będę starał się na bieżąco dokładać i pisać bilans moich typów.
Jeszcze jedna uwaga nie polecam pucharów bo tam są wyniki nie przewidywalne i różnie różne zespoły do nich podchodzą (nie mam na myśli LM czy też Ligi Europy)