dlatego radzę Ci zadzwonić do wydziału komunikacji ????Chodzi o to że zdałem prawko 1,5 tygodnia temu dokładnie w poniedziałek, i cały czas jak sprawdzałem na tej stronce nic nie było a dzisiaj pojawiła się ta informacja i jestem ciekaw kiedy będę miał do odbioru ????
Nie daję rady!! ???? ???? ????
u mnie to instruktor ustalał egzamin, podobnie jak innym z mojego miasta, ale myśle że musisz mieć potwierdzenie że wyjeździłeś godziny(instruktor rozpisuje je) i potwierdzenie przelewu, chyba że płacisz na miejscu, ale dokładnie to Ci nie powiem...panowie mozecie mi powiedziec jakie dokumenty sa potrzebne zebym mogl sie zapisac na egzamin z prawa jazdy , bo niedlugo koncze jazdy i bede szedl sie zapisac ale nie wiem co jest potrzebne zeby sie zapisac
Ile srednio czekaliscie na egzamin od dnia zapisania sie?
u mnie to instruktor ustalał egzamin, podobnie jak innym z mojego miasta, ale myśle że musisz mieć potwierdzenie że wyjeździłeś godziny(instruktor rozpisuje je) i potwierdzenie przelewu, chyba że płacisz na miejscu, ale dokładnie to Ci nie powiem...
No i słusznie, bo musisz się bezpośrednio przed linią zatrzymać jeszcze raz. Tak samo jak przed strzałkąno ja za pierwszym razem oblalem niestety chociaz nieslusznie ???? teoretycznie na znaku stop mimo ze na skrzyzowaniu sie zatrzymalem to egzaminator stwierdził "zatrzymanie wynikało z warunków ruchu a nie z reakcji na znak stop" ;/ no i 27dmego powtorka ????
gratulacje :spokodfhgfh: Ja mam pierwszy termin 21 listopada w Tychach. :jezora:Ja zdałem za pierwszym razem ^^
z tą strzałką, gdzie masz warunkowy skręt w lewo/prawo to jest paranoja żeby się zatrzymywać do zera. Jak samochód nawet się leciutko porusza to i tak oblałeś w tym momencie :/ rozumiem przy stopie - zatrzymanie do zera bo warunki ruchu drogowego tego wymagają, ale na tej strzałce jest ambaras ... ile razy jeżdżę to 9/10 tego nie przestrzega - 10 jest elkaNo i słusznie, bo musisz się bezpośrednio przed linią zatrzymać jeszcze raz. Tak samo jak przed strzałką