>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prawko A1

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Witam!
Jest na forum ktoś kto robił prawko kat a1? (czyli na motocykle do 125 ccm i 15 KM)
Ile takie prawko kosztuje i czy łatwo je się robi?

lalo 36

lalo

Forum VIP
Ja nie robiłem ale kumpel mi opowiadał że to się nie opłaca bo możesz jeździć tylko dwoma autami ( maluchem i czymś jeszcze ) a kosztuje tak samo jak na B i potem i tak musisz robić normalnie, chyba tylko bez testów ;)

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
to chyba mówisz o prawku B1 czyli na samochody do 550kg wagi.
A1 to na motocykle do 125ccm pojemności i do 15km mocy.
Prawko B1 i A1 można robić od 16lat.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
B1 - auta do 555 kg... nie wiem jak teraz, ale się zmienia co roku... nawet malucha musisz odchudzić ????

A1- idziesz do ośrodka, trochę pojeździsz, wpakują Cię na skuter (cienki, z tego co ludzie mówią, chyba dają 50tke ???? ???? ) egzamin trwa godzinę... (kumpel jeździł i zdał za pierwszym razem)

G 0

gangster

Użytkownik
Ja polecam wszystkim którzy mają 16 lat zrobienie sobie prawka B1 . Sam takie miałem i jestem bardzo zadowolony. Inni kumple to w wieku 16 lat to na rowerach jeździli a ja już sobie wszędzie śmigałem autkiem. Fakt jest taki ze jesli chce sie jeździć &quot;legalnie&quot; to nawet malucha trzeba odchudzić. bo normalnie ma chyba 650kg a musi miec 550kg. Ale szczeże ja miałem normalnego malucha a pużniej kupiłem sobie Fiata Sienie i wszędzie jeżdziłem. Policja złapała mnie kilka razy nawet raz dostałem mandat za to że jeżdze nie takim autem jak trzeba:p jechałem Fordem Focusem w kombiku! i dostałem mandat 300zł (więcej nie moga dac mniej też nie) ale po za tym mandantem to też nic nie moga ci zrobić!. Puzniej gdy skonczyłem 18 lat zapisałem sie na egzamin( tzn ten koelś co predzej u niego robiłem B1 mnie zapisał) i miałem tylko jazdy! (testów już nie miałem) nie musiałem już chodzić na żadne wykłady ani wykupywac dodatkowych jazd czy cos takiego. Jeździłem tak sobie przez 2 lata aż zdałem normalne prawko B z którym nie miałem problemów poniewaz dużo jedziłem przez te dwa lata ???? a jak wiadomo praktyka czyni mistrza ???? Pozdrawiam i zachęcam wszystkich do zrobienia sobie prawka B1

Do góry Bottom