0 czar3k00 Użytkownik Lipiec 15, 2008 #1 Witam W mojej rodzinie są dwa konta w BAH. Zakładane były z tego samego IP. Konto mam ja i brat. Brat jeszcze nic nie wpłacał na konto, ale ja tak. Żadne bonusy nie były wykorzystywane. Cy będę miał jakieś problemy z wypłatą?
Witam W mojej rodzinie są dwa konta w BAH. Zakładane były z tego samego IP. Konto mam ja i brat. Brat jeszcze nic nie wpłacał na konto, ale ja tak. Żadne bonusy nie były wykorzystywane. Cy będę miał jakieś problemy z wypłatą?
0 dydel12 Użytkownik Lipiec 15, 2008 #2 nie, każdy bonus może być użyty raz na daną rodzinę/domostwo wiec nie rozumiem czemu z tego nie korzystałeś.
nie, każdy bonus może być użyty raz na daną rodzinę/domostwo wiec nie rozumiem czemu z tego nie korzystałeś.
L 237 lookash Użytkownik Lipiec 15, 2008 #3 jeden z was może spokojnie korzystać z promocji i bonusów ????
L 237 lookash Użytkownik Lipiec 15, 2008 #5 promo przysługuje na jedno gospodarstwo więc tego nie ominiesz.chyba że już byś musiał założyć na inny adres kogoś z rodziny.
promo przysługuje na jedno gospodarstwo więc tego nie ominiesz.chyba że już byś musiał założyć na inny adres kogoś z rodziny.