>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Praktyki studenckie

nowak 0

nowak

Użytkownik
Siemano Pany !
Sprawa wygląda tak: do października musze odbyć praktyki w placówce państwowej związanej z bezpieczeństwem typu policja, straż pożarna, miejska, graniczna itd, lub w jakiejś firmie związanej z bezpieczeństwem nie koniecznie państwowej. Jednak są dwa problemy - pracuje od pon do piątku i nie mam jak tego zrobić, a poza tym nawet jak chciałem (chciałem ha !) to powiedzieli że raczej ciezko jest sie dostać. I tutaj moje pytanie/ prośba
Może ktoś z Was pracuje w jakiejs instytucji, ma wujka/ stryja/ kuzyna / ciotke/ brata którzy mogliby pomóc. Praktyk musze odbyć 180 godzin (powaliło ich. ale co zrobić) Jak będzie trzeba to i hajsem sie sypnie.
Jak ktoś może pomóc to PW lub gg.
Pjona !

duda 380

duda

Użytkownik
A nie jest tak, że jak pracujesz, to jesteś zwolniony z praktyk? Jeżeli to studia zaoczne, to nie powinno być problemu.

V 256

vernix

Użytkownik
A nie jest tak, że jak pracujesz, to jesteś zwolniony z praktyk? Jeżeli to studia zaoczne, to nie powinno być problemu.
To zależy co się studiuje. Ja na przykład musiałem odbyć praktyki w administracji publicznej lub kancelarii prawniczej. I tylko w takich przypadkach uczelnia zaliczała praktyki. Kolega Nowak zapewne studiuje bezpieczeństwo wewnętrzne, więc innego wyjścia nie ma.

nowak 0

nowak

Użytkownik
Blisko, bezpieczeństwo narodowe.
Byłbym zwolniony z praktyk gdyby moja praca pokrywała sie z kierunkiem studiów, a że tak nie jest to niestety muszę sie męczyc i coś wymyślić.

Do góry Bottom