Witam !W odpowiedzi na Twoje zgłoszenie przesyłam informacje o proponowanej pracy. Oferuję podjęcie pracy, w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin przy marketingu internetowym. Dzięki tej pracy, możesz pracować w domu. Jedynym wymaganiem jest posiadanie komputera i dostęp do Internetu (najlepiej stałe łącze). Na początku podchodziłam do tego sceptycznie, ale spróbowałam i teraz nie muszę się martwić o swoje
finanse, naprawdę warto spróbować. Proponuję Ci 30-dniowy okres próbny, w którym będziesz mógł/a przekonać się co do tego zajęcia. Po tym okresie będziesz mógł/a sprawdzić, ile możesz zarobić miesięcznie. Zarobki oscylują w granicy 1400 PLN - 3000 PLN (w zależności od zaangażowania). Do tego dochodzi elastyczny czas pracy. Dodatkowo gwarantuję przeszkolenie online. Proszę zapoznać się ze szczegółami i w razie zainteresowania, odesłać maila zwrotnego (szczegóły oraz instrukcja poniżej). Proponowany przeze mnie typ działalności dopiero wchodzi na polski rynek. Sprawdził się już w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie, gdzie ludzie od kilku lat zarabiają w ten sposób poważne pieniądze. Proszę o dokładne zapoznanie się z poniższym tekstem, gdzie wszystko jest wyjaśnione. Pozdrawiam serdecznie. Sylwia - Dzięki ofercie, którą mam dla Ciebie, możesz pozbyć się kłopotów finansowych. Do mnie również ktoś kiedyś wysłał takiego maila i w ten sposób odmienił moje zarobki. Podstawowe szczegóły pracy przedstawia ten oto krótki list. Przeczytaj go uważnie i do końca. Zachowaj go, ponieważ wszystkie listy, które ode mnie dostaniesz, będą Ci potrzebne do dalszej obsługi Twoich potencjalnych klientów. Od tej chwili będę udzielała Ci: -> Pełnego przeszkolenia, -> Fachowego wsparcia, -> Gotowego produktu do sprzedaży. Oferowana
praca ma charakter pracy z siedzibą w domu. W tym biznesie istnieje tylko jedna zasada: im więcej - tym lepiej. To Ty, nikt inny, decydujesz ile godzin tygodniowo poświęcisz na tę pracę i to Ty sama/sam będziesz ustalał/a jej rytm i częstotliwość. Jedynymi umiejętnościami wymaganymi do pracy jest obsługa komputera i jednego z edytorów tekstów, np. Word (wycinanie, wklejanie i zapisywanie danych), oraz dostęp i znajomość obsługi internetu w stopniu podstawowym, obsługa poczty elektronicznej jak również umiejętność organizacji własnej pracy. Na Tobie, jako menedżerze, spoczywa odpowiedzialność za marketing, dystrybucję, udzielanie poprzez e-mail informacji o oferowanym produkcie oraz za obsługę swoich klientów. Będziesz prowadził/a aktywny marketing i kontakt z klientami głównie przez Internet i będziesz dostarczał/a klientom informacje biznesowe wraz z materiałami szkoleniowymi, które otrzymasz ode mnie. Być może stwierdzisz, że to kolejna oferta, która wiele obiecuje, a nic nie zarabiasz i sceptycznie odniesiesz się do całej tej wiadomości. W chwili, gdy otrzymałam podobną ofertę współpracy, też tak pomyślałam, ale po szczegółowej analizie doszłam do następujących wniosków: 1.Nie ponoszę żadnych kosztów związanych z rozpoczęciem pracy managera; 2.Nie muszę kupować żadnego wstępnego pakietu produktów, które należy dalej odsprzedawać; 3.Tylko ja mam bezpośredni wpływ na wielkość własnych dochodów; 4.Mogę sama ustalać godziny pracy, a przyszły potencjalny klient sam szuka ze mną kontaktu; 5.Zależy mi na wzroście własnych dochodów (być może ten powód będzie najważniejszym!) i jednocześnie dojrzałam do zmiany charakteru pracy; 6.Nie muszę szukać siedziby na prowadzenie działalności (brak dodatkowych kosztów związanych z wynajęciem i utrzymaniem biura), bo biurem będzie mój dom; 7.Nie mam bezpośredniego kontaktu z klientem, a
praca nie polega na żebraczym narzucaniu się w sprzedaży bezpośredniej, więc stres odpada; 8.To do mnie będą się zwracać zainteresowani o prezentację, a nie odwrotnie. I na koniec: ta
praca gwarantuje 100% kontrolę nad tym, co się dzieje i co w danej chwili jest najważniejsze. Sama/sam kontrolujesz wielkość własnych finansów! A więc i Ty przystępując do współpracy nie masz nic do stracenia, a jedynie możesz wiele zyskać. Porozmawiajmy o zarobkach: Większość managerów zarabia między 100-300 zł dziennie, w zależności od zaangażowania i od stopnia trudności wykonywanej pracy. Niejednokrotnie jest to
praca w terenie, z którą łączą się wydatki, impertynencje i odmowy oraz towar (jego przenoszenie, magazynowanie, rozliczanie i w końcu zwroty, czyli rozczarowanie). W Twoim przypadku jest zupełnie inaczej. Pracujesz w zaciszu własnego domu, nie ponosząc przy tym żadnych kosztów. Nie masz bezpośredniego kontaktu z klientem. (To duży plus dla osób nieśmiałych, które trudniej nawiązują kontakty). Z pewnością zastanawiasz się, co to takiego? Odpowiadam: Moim podstawowym produktem jest kurs szkoleniowy w zakresie prowadzenia biznesu, menadżeringu, kierowania grupą oraz mind mapingu w wielkim skrócie jest to zbiór porad zawarty w elektronicznej formie przewodnika do sukcesu, zatytułowanego Projekt. Bez obaw, produkt ten bardzo szybko znajduje uznanie i jest towarem poszukiwanym. A zarobki? Twoja
praca bazować będzie wyłącznie na Twojej działalności, czyli wielkość zarobków jest uzależniona od poświęconego czasu. Średnio dzienna stawka managerów wynosi ok. 100 do 300 zł dziennie, (ale trzeba ją oczywiście wypracować!). Przewodnik do sukcesu w prowadzeniu działalności biznesowej z siedzibą w domu składa się z dwunastu comiesięcznych odcinków, uczy i szkoli, jak przybliżyć się do
fortuny i osiągnąć upragniony sukces. Oto Twój produkt. Decydując się na podjęcie współpracy, otrzymasz ode mnie bezpłatny, wstępny informator szkoleniowy, który to przeprowadzi Cię krok po kroku poprzez 30-dniowy okres próbny. W tym czasie sprawdzisz działanie tego marketingu, a także pozyskasz już pierwszych swoich klientów. Więcej szczegółów poznasz w miarę rozwoju własnej kariery. Przeszkolę Cię, dostarczę produkt i będę udzielała Ci wsparcia w trakcie dalszej pracy. Reszta zależy tylko od Ciebie - Twojej operatywności, przekonania, czasu pracy i podejmowanych decyzji. Im więcej wysiłku włożysz w pracę, tym więcej zarobisz pieniędzy. Zresztą będę z Tobą szczera, jednym z powodów, dla których zależy mi na współpracy z Tobą, jest fakt osiągnięcia sukcesu - jeżeli Ty osiągniesz sukces, ja również będę w tym uczestniczyła. Tobie zależy na osiąganiu wysokich dochodów i mnie również. Przykładowo ja, z minimalnym zaangażowaniem przez okres 8 dni otrzymałam blisko 100 zapytań w sprawie tej pracy. Mając Internet jako narzędzie pracy jesteś w stanie dostarczyć bezpłatną informację do klientów na całym świecie! Jeżeli uznasz, że przedstawione powyżej informacje są wartościowe, to dobrze. Możemy współpracować. Zrobię wszystko, żeby pomóc Ci w osiągnięciu sukcesu. Obiecuję, że pokażę Ci krok po kroku jak to działa i dlaczego działa tak dobrze. Cały program krok po kroku jest bardzo prosty i każdy może go wprowadzić w życie, także i Ty! Jestem zadowolona z prowadzenia działalności i jestem przekonana, że i Ty będziesz zadowolony/a z wolności działania i uzyskiwania przychodów. Poświęć 30 dni (kilkanaście godzin) na wypróbowanie programu. Na początku traktuj to jak zabawę, i zacznij stawać się niezależny/a finansowo. Jeżeli po 30 dniach dojdziesz do wniosku, że nie chcesz kontynuować programu, a zdobędziesz w tym czasie paru klientów, to za ich zgodą przejmę ich od Ciebie. Współpracuj ze mną przez następne 30 dni, a upewnisz się, że realizacja biznesu sprawdza się w rzeczywistości. Wyślij do mnie e-mail zwrotny i napisz w temacie CHCĘ SPRÓBOWAĆ! na :
[email protected] nie masz nic do stracenia! Zacznij zarabiać pieniądze, a niedługo zauważysz, że wcześniejsze niepowodzenia i brak gotówki pójdą w zapomnienie! Wysłanie maila zwrotnego o temacie CHCĘ SPRÓBOWAĆ! jeszcze do niczego Cię nie zobowiązuje, jest konieczne abym mogła wysłać Ci dokładniejsze informacje na temat tej pracy. Wiele osób dzięki tej pracy marketingowej wyszło z dołka finansowego, a potem stało się całkowicie niezależnymi finansowo. Znasz zapewne powiedzenie, że pieniądze leżą na ulicy, lecz trzeba pomóc szczęściu i je po prostu podnieść! Uwierz w siebie i bądź jedną z tych osób, które wzięły własny los w swoje ręce i zaczęły zarabiać poważne pieniądze! Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do współpracy, bo naprawdę warto! Anna.
coś takiego ,wie ktoś coś o tym