>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Praca na zachodzie - Anglia, Belgia , Niemcy itp.

visor 28

visor

Użytkownik
Witam
Mam na imię Paweł . Jestem ( a znaczy byłem ) 20 letnim studentem ???? Niestety nie przetrwałem sesji . Chcę wyjechać na zachód w poszukiwaniu pracy do września włącznie . Tutaj moja prośba do forumowiczów . Czy ktoś z Was pracuje na zachodzie ? Chodzi mi o ewentualną pomoc w znalezieniu pracy ( na budowie ) . Jestem osobą uczciwą, pracowitą . Chętnie podejmę się każdej pracy . Jeśli ktoś z użytkowników byłby tak dobry jak ma oczywiście możliwość mógłby podpytać szefa czy nikogo nie potrzeba byłbym BARDZO wdzięczny . Piszcie PW lub na gg : 4705080 (nawet gdy niedostepny )
Z góry dziękuję i liczę na waszą pomoc

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Właśnie dlatego Polacy wolą wyjeżdżać. Z tymi rybami na Alasce to z pewnością jest kupa roboty, ale za to dobrze płatna. W Polsce jest na odwrót - czym praca cięższa tym zarobki niższe :razz:

midel 189

midel

Użytkownik
Właśnie dlatego Polacy wolą wyjeżdżać. Z tymi rybami na Alasce to z pewnością jest kupa roboty, ale za to dobrze płatna. W Polsce jest na odwrót - czym praca cięższa tym zarobki niższe :razz:
Nonsens. Oczywistym jest, że niewykwalifikowana czy nisko wykwalifikowana kadra zarabia mniej od kadry menedżerskiej czy jakkolwiek ją nazwiemy. Na zachodzie generalnie płace są wyższe, więc robotnicy fizyczni itd. zarabiają względnie dużo biorąc pod uwagę zarobki w Polsce, natomiast to jest i tak mało w porównaniu do osób wykształconych w ich krajach.
Jest to oczywiste, jednak odnoszę wrażenie, że nie dla wszystkich.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Do góry Bottom