>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Praca na temat bukmacherow

A 0

alieen

Użytkownik
witam

nosze sie z takim zamiarem napisania pracy magisterskiej (tak tak, jestem za polowa studiow) na temat bukmacherki. wiem ze bedzie ciezko ale temat jest bardzo interesujacy (mnie) oraz jakas tam wiedze o nim juz posiadam stad taki pomysl.
natomiast problemem wiekszym jest bardzo niewielka, lub tez zadna ilosc ksiazek na ten temat. nie mowiac juz o polskich, szukalem takich po angielsku i znalazlem jedna, jakas sprzed 10 lat chyba wiec sporo nowych rzeczy/technik juz powstalo od tamtego czasu.

stad moje pytanie:
macie jakiekolwiek pomysly czego mogla by taka praca dotyczyc, co moglo by sie w niej znalezc? na pewno opis zjawiska, czym to jest itd. mysle rowniez nad opisaniem niektorych mniej lub bardziej znanych technik grania/obsatwiania spotkan.
jezeli ktos mialby pomysl ktory moglbym wykorzystac, lub jakies pomocne linki to bardzo chetnie skorzystam z podpowiedzi.
rowniez moga byc linki do artykulow/felietonow po angielsku (po francusku juz mniej ;) )

z gory dziekuje zainteresowanie tematem ????

ps. aha, dodam ze moje studia to statystyka/ekonometria, wiec temat jak najbardziej chyba bylby uznany wsrod wladz uczelni ????

W 2

wislak

Forum VIP
Wydaje mi sie ze jakbys przewertował dobrze forum to bys sie takich rzeczy dowiedzial i mogl o nich napisac ze ho ho ;)

A 0

alieen

Użytkownik
wiem, pewnie troche informacji znajde tutaj, ale wiesz, ciezko pozniej napisac skad sie to wzielo w mojej pracy ;)
ogolnie chetnie bym poczytal o pomyslach, co moglbym opisac ciekawego. wiesz, co kilka glow to nie jedna ;)

M 0

mojo

Użytkownik
wg. mnie jeśli chesz pisać o tym pracę to najpierw powinieneś poczytać literaturę na ten temat

A 0

alieen

Użytkownik
mojo, a jaka literature proponujesz ??

jezeli chodzi o systemy i &quot;jak to dziala&quot; to troche w tym siedze czyli ogolne pojecie mam. tylko nie wiem o jakiej literaturze mowisz ????

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Ja pisząc taką prasę uwzględniłbym właśnie fora o bukmacherce , strony internetowe , typy prywatne w necie , czyli ogólnie co w necie się znajdzie na ten temat. Po drugie napisałbym troszku o prasie o tej tematyce . Porozmawiałbym z jakimiś typkami z jakiś buków naizemnych i czy idzie z teg owyżyć jakieś tabele i w ogóle zrobiłbym . Należałoby również porównać bukmacherów z neta ze stacjonarnymi. A we wstępie bym napisał skąd się to wzięło w Polsce , jak to się zaczęło, opisałbym tą sytuację ile jakich bukmacherów itd. Mógłbyś również zamieścić jakieś ciekawostki w tej pracy że nie tylko zakłada się o wydarzenia sportowe, ale również o wyniki np. wyborów prezydenckich itp. , albo słyszałem że w Angli kiedyś typek założył się że umówi się z jakąś gwiazdą i miał nieziemski przelicznik, co ciekawe zakład ten zawarł z normalnym bukmacherem typu STS czy Profes. Ale do takich zakładów w Polsce to daleko jeszcze ???? Pozdro

Do góry Bottom