>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Praca maturalna z Języka Polskiego

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Potrzebuje osoby która napisz prace matrualną na mature ustną z jezyka polskiego temat: &quot;Od powieści gotyckiej do współczesnego horroru. Przeanalizuj przemiany, które dokonały się w ramach gatunku, odwołując się do wybranych przykładów&quot; Zainteresowanych prosze o kontakt na PW tam dogadamy sprawy $$$$ itp

S 0

sonic

Użytkownik
ale temat wybrałeś.... przypomina mi sie mój. Perswazja w reklamie... dałem dwie reklamy (oczywiście czego?) firm bukmacherskich, leku na kaca, jakiegoś leku i perfum... 20 punktów nakukałem (chyba spodobał się komisji bwin ???? ).

S 0

sonic

Użytkownik
nie no jest spoko, da sie zrobic, tylko mozna bylo wybrac taki przy którym nic się nie napocisz a zrobisz całkiem fajnie. Zresztą - komentarze niepotrzebne. Gość prosi o pomoc a ja tutaj gadam czy fajny czy nie. Sorki...

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Wg mnie temat ciekawy juz znalazłem dziwczyne która studiuje polonistyke jest na 3 roku i napisze mi prace na ten temat wiec tematu juz póki co nie wazny. A wybrałem taki temat bo u mnie w szkole nikt takiego nie ma a ogólnie to komisja inaczej patrzy na to a jak xxx osób bierze sobie prace na temat kobiety ......... itp A tak wogóle to jak bym czegos zapomniał to moge zawsze na sszybko cos sciemniac bo przy tematyce horroru nie bedzie to trudne ???? zresztą nie przejmuje sie tą maturą bo ustna to bzdura i jak bede miał ponad połowe pkt to bedzi ok

E 0

evileqq

Użytkownik
Ee tam gówno prawda, komisja ma to w dupie kto jaki temat ma byleby był fajnie opracowany (i oryginalnie).
Z jednej strony strasznie szkoda kasy na takie gówno które można zrobić (jak się przyłożysz) w tydzień, z drugiej strony strasznie szkoda czasu bo ustna z polskiego to według mnie mega nieporozumienie.

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
Ja wam powiem tak najlepiej być orginalnym bo przynajmniej nie ma porównania komisja pomyśleć wziąść jakąś masówkę temat a przed Tobą kujon co potrafi już go nawet śpiewać i mówić od tyłu :p

Do góry Bottom