>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Praca - analityk sportowy/bukmacher

W 0

wzbmilenium

Użytkownik
Witam,

za pośrednictwem tegoż szacownego forum, pragnę zamieścić ogłoszenie. Być może dla kogoś z Was będzie to szansa na ciekawą pracę i zarazem rozwijanie swoich pasji:spokodfhgfh:
To samo ogłoszenie pojawi się w prasie oraz w serwisie allegro już wkrótce.
I proszę, nie wysyłajcie aplikacji do mnie na pw, tylko bezpośrednio na podany poniżej adres.
Pozdrawiam

------------------------------------------------------------------
Firma Wzajemne Zakłady Bukmacherskie MILENIUM z siedzibą w Zielonej Górze w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje kandydatów na stanowisko:

ANALITYK SPORTOWY/BUKMACHER

Nasze oczekiwania:

doskonała znajomość statystyki i analizy matematycznej
perfekcyjna znajomość zagadnień sportowych
znajomość języka angielskiego
bardzo dobra znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office / OpenOffice
umiejętność pracy w zespole
dyspozycyjność (nienormowany czas pracy)

Podstawowe zadania:

wystawianie kursów na wybrane wydarzenia sportowe
analiza poszczególnych dyscyplin sportowych
baczne śledzenie aktualnych informacji ze świata sportu
kontrola ryzyka
sporządzanie sprawozdań
udział w przygotowywaniu oferty

Oferujemy:

odpowiedzialną i absorbującą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
atrakcyjne wynagrodzenie
przyjazną atmosferę w młodym i sympatycznym zespole
możliwość pozyskania wiedzy specjalistycznej i rozwoju zawodowego

Masz wiedzę sportową, ale brak Ci doświadczenia zawodowego w branży bukmacherskiej – nie musisz się martwić.
Przyślij do nas swoje CV i list motywacyjny na adres praca@wzbmilenium.pl!

W tytule maila podaj koniecznie numer referencyjny : AS2

Prosimy o dopisanie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby niniejszej rekrutacji przez firmę Wzajmne Zakłady Bukmacherskie Milenium Sp. z o.o., zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997(Dz. U. z 1997 r. nr 133 poz. 883).

Miejsce pracy: Zielona Góra

W 0

wzbmilenium

Użytkownik
Ponownie ruszamy z rekrutacją!! Szukamy przyszłych analityków lub asystentów działu analiz.

Firma WZB Milenium Sp. z o.o. poszukuje kandydatów na stanowisko:

Analityk sportowy i/lub asystent analityka

Numer referencyjny: AS1

W.Z.B. &quot;MILENIUM&quot; to firma z pięcioletnim doświadczeniem, działająca na rynku zakładów bukmacherskich, przyjmująca w całym kraju zakłady na zdarzenia sportowe oraz polityczne.
Wymagania :

• doskonała znajomość statystyki i analizy matematycznej
  • perfekcyjna znajomość zagadnień sportowych
  • znajomość języka angielskiego
  • bardzo dobra znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office / OpenOffice
  • umiejętność pracy w zespole
  • dyspozycyjność (nienormowany czas pracy)

Opis stanowiska

• wystawianie kursów na wybrane wydarzenia sportowe
  • analiza poszczególnych dyscyplin sportowych
  • baczne śledzenie aktualnych informacji ze świata sportu
  • kontrola ryzyka
  • sporządzanie sprawozdań
  • udział w przygotowywaniu oferty

Oferujemy :

• odpowiedzialną i absorbującą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • przyjazną atmosferę w młodym i sympatycznym zespole
  • możliwość pozyskania wiedzy specjalistycznej i rozwoju zawodowego

Dodatkowe informacje:

Masz wiedzę sportową, ale brak Ci doświadczenia zawodowego w branży bukmacherskiej – nie musisz się martwić. Przyślij do nas swoje CV i list motywacyjny na adres: praca @ wzbmilenium.pl

W tytule maila podaj koniecznie numer referencyjny : AS1

Zapraszamy!!

waniak 179

waniak

Użytkownik
Ja mam takie pytanko dotyczące tejże pracy.
Czy po ukończeniu Technikum Ekonomicznego mam jakieś szanse na tą prace ?

T 41

tobi

Użytkownik
Tym pytaniem pokazałeś, że nie masz żadnych szans bo zupełnie nie wiesz o co chodzi. Wykształcenie tutaj nie ma zbytnio znaczenia. Pomijam już sam fakt, że te dwa ogłoszenia to czysty zabieg marketingowy (zwykła reklama) niż prawdziwe poszukiwanie kogoś.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Ja mam takie pytanko dotyczące tejże pracy.
Czy po ukończeniu Technikum Ekonomicznego mam jakieś szanse na tą prace ?
Nie masz żadnych, chyba że zaraz po tym technikum byś poszedł studiować jakąś ekonometrię to by Cię przyjęli z pocałowaniem ręki ????

T 41

tobi

Użytkownik
Nie masz żadnych, chyba że zaraz po tym technikum byś poszedł studiować jakąś ekonometrię to by Cię przyjęli z pocałowaniem ręki
Jasne ???? Przyjmą kogoś po ekonometrii, matematyce kto zupełnie nie ma pojęcia o sporcie (danej dyscyplinie), bukmacherstwie. Kolejny kosmita...

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Jasne ???? Przyjmą kogoś po ekonometrii, matematyce kto zupełnie nie ma pojęcia o sporcie (danej dyscyplinie), bukmacherstwie. Kolejny kosmita...
Chyba to jest proste że przy okazji trzeba mieć jakieś pojęcie o sporcie ale dla takich debili jak Ty to musi być wszystko wypisane czarno na białym.

Otrzymane punkty reputacji: +7
T 41

tobi

Użytkownik
Chyba to jest proste że przy okazji trzeba mieć jakieś pojęcie o sporcie ale dla takich debili jak Ty to musi być wszystko wypisane czarno na białym.
Po pierwsze ja ci nie ublizam. Ale, ze ty jestes prostakiem i w dodatku chamem, ktory probowal blysnac to mamy taki post w twojej strony.
Po drugie prezentujesz ten sam poziom wiedzy co pytajacy kolega.
Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem - ale nie dziwie sie widzac jakim jestes prostakiem.
Zwroc uwage
&quot;doskonała znajomość statystyki i analizy matematycznej
perfekcyjna znajomość zagadnień sportowych&quot;
Widzisz roznice miedzy doskonale a perfekcyjne? Nic tam nie jest napisane o wyksztalceniu. A znajomosc zagadnien sportowych to nie tak jak ty piszesz przy okazji musi sie znac na sporcie. Ten czlowiek musi sie znac perfekcyjnie na sporcie. Przy okazji to on moze skonczyc technikum, liceum, studia. To jest malo wazne.
Pewnie nic z tego nie zrozumiales. Ale jak skonczysz gimnazjum to wroc do tej rozmowy, moze juz bedziesz gotowy do podjecia wyzwania zrozumienia tej dyskusji.
Tymczasem koncze rozmowe bo szkoda mi czasu na takiego interlokutora jak ty. (pomoge... tutaj przeczytaj http://www.sjp.pl/interlokutor)

Otrzymane punkty reputacji: +7
alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Skoro jesteś taki ogarnięty to ja nie wiem co taki &quot;mózg&quot; robi na takim &quot;szczeniackim&quot; forum. Ty na pewno jesteś doskonały sorry PERFEKCYJNY w tym co robisz, a skoro tak ogarniasz słownik języka polskiego to się nie opierdzielaj tutaj na tym forum tylko pisz doktorat, najlepiej u prof. Bralczyka.

Otrzymane punkty reputacji: +13
T 41

tobi

Użytkownik
Skoro jesteś taki ogarnięty to ja nie wiem co taki &quot;mózg&quot; robi na takim &quot;szczeniackim&quot; forum. Ty na pewno jesteś doskonały sorry PERFEKCYJNY w tym co robisz, a skoro tak ogarniasz słownik języka polskiego to się nie opierdzielaj tutaj na tym forum tylko pisz doktorat, najlepiej u prof. Bralczyka.
Co robi? Czasami w ramach folkloru przychodzi porozmawiac. Niestety ale z toba nie chcialem rozmawiac. Tak wyszlo.... Skad wiesz, ze nie mam juz doktoratu? Moze nawet habilitacje? Z kolei po tobie nie widze wiecej niz 1-2 klase gimnazjum.
Czesc.
atrakcyjne wynagrodzenie czyt. minimalna krajowa czyli jałomużna
W granicach 2.5 tyś. netto - to tak dokładniej. Ale zgadzam sie, ze to jednak jalmuzna.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 22,7K

tadzin

Użytkownik
nie wiem jaki jest sens na Wasze pisanie tutaj, z racji tego że ta oferta jest z przed półtora roku.
Co do pensji to kiedyś rozmawiałem z kolegą, którego znajomy był oddsmakerem i dostawał niby ~~10k na miesiąc, czy to bajki czy prawda nie potwierdzę.

T 41

tobi

Użytkownik
W Gibraltarze dużo ponad 10 w Polsce dużo mniej. Takie realia
Widzę, że kolega jest super w temacie. &quot;Dużo ponad&quot; to znaczy 10.500? Czy może 19.500? Malta, Gibraltar dla początkującego analityka to kasa 1500 € + (często) na początku opłata za mieszkanie.
Grubo ponad 10.000 zł dostają osoby z doświadczeniem. Takich nie szuka się po forach bukmacherskich.
Poza tym przypominam, że to ogłoszenie jest jest od ziemniaka. Płacę dla analityka początkowego u ziemniaka można porównać do marży bukmacherów internetowych i naziemnych.
Ale widać działa na was to ogłoszenie. O to chodziło Millenium. Reklama, dyskusja jest. Pracy nie było.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie firma już raczej nie poszukuje pracowników więcej należy zajrzeć na ich stronę internetową ???? . Po co rozgrzebywać stare tematy. ?

T 86

typoman_

Użytkownik
Widzę, że kolega jest super w temacie. &quot;Dużo ponad&quot; to znaczy 10.500? Czy może 19.500? Malta, Gibraltar dla początkującego analityka to kasa 1500 € + (często) na początku opłata za mieszkanie.
Grubo ponad 10.000 zł dostają osoby z doświadczeniem. Takich nie szuka się po forach bukmacherskich.

Poza tym przypominam, że to ogłoszenie jest jest od ziemniaka. Płacę dla analityka początkowego u ziemniaka można porównać do marży bukmacherów internetowych i naziemnych.

Ale widać działa na was to ogłoszenie. O to chodziło Millenium. Reklama, dyskusja jest. Pracy nie było.
Zależy w jakiej firmie zaczynasz. Sam mieszkam obecnie w gib i płace zaczynaja się od około 25 tys + premia za wyniki w okolicach 20-30%. Są firmy które maja większy budżet na trading i są takie gdzie traktuje się początkujących tak samo jak cs. Nie ma reguły. Pozdrawiam kolegę.

T 41

tobi

Użytkownik
Zależy w jakiej firmie zaczynasz. Sam mieszkam obecnie w gib i płace zaczynaja się od około 25 tys + premia za wyniki w okolicach 20-30%. Są firmy które maja większy budżet na trading i są takie gdzie traktuje się początkujących tak samo jak cs. Nie ma reguły. Pozdrawiam kolegę.
25 tys ale czego? zl, euro, funtow?Za jaki czas?
Bo z tego co piszesz to moge sie zgodzic 25 tys euro lub funtow na rok. Tyle ze i tak raczej ciezko bez doswiadczenia taka kase dostac.
Tutaj byla oferta ziemniaka dla kogos kto nigdy nie zajmowal sie nawet kompilowaniem.
Oferta taka to w granicach u ziemniakow to max. 3 tys zl miesiecznie plus premie (slabe).
Oferta taka za granica u bukmachera internetowego to 1500 euro miesiecznie. Tak jak pisalem.
Przykladem moze byc ta oferta, ktora na forum sie pojawila.
http://forum.bukmacherskie.com/f36/oferta-pracy-w-expekt-24055.htmlpozdrawiam

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Oferta jak oferta, ale do tej roboty trzeba miec na prawde ogromna wiedze na dany temat i siedzie w temacie ladnych pare lat ???? Poza tym robota bardzo odpowiedzialna i trudniejsza niz mogloby sie wydawac.

Do góry Bottom