>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Praca a obstawianie, zmienne IP

O 0

ozzy1992

Użytkownik
Witam!
Chciałbym przedstawić mój problem który chcę wyjaśnić na tym portalu. Gdyż jestem osobą pracującą a chcącą grać u bukmachera mam dostęp w pracy do komputera , czyli mogę obstawiać w pracy + w domu.
Pytanie 1. Czy z bukmacherów Expekt,bet365,unibet,pinnaclesports bedą jakieś problemy z wpłatą i wypłatą pieniędzy gdy bede obstawiał w pracy i w domu. Mam ich najpierw uprzedzić ?
Pytanie 2. Czy dostanę limit gdy od razu bede grał stawką stałą 50 zł?
Dziękuje za odp.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
1.Możesz mieć problemy z bonusami jeśli będziesz grał ze wspólnego IP,ale z wpłatami i wypłatami nie powinieneś mieć problemu.
2.Lepiej nie szarżuj z tak kosmiczną kwotą jak 50zł na zakład bo wtedy limit dostaniesz po kilku godzinach.

H 0

hazar99

Użytkownik
a) Czy można nie zgodzić się na bonusy?
b) Czy jak już wygram i zechcę wypłacić, to oni nie powiedzą, że ktoś już założył z mojego IP konto i w związku z tym konfiskują mi wszystkie pieniądze, nawet nie tylko wygraną ale i wszystko co sam wpłaciłem? A to jest możliwe, bo mam zmienne IP i ktoś mógł z tego IP założyć już konto. Nie powinno się na początku przy rejestracji pokazać ostrzeżenie, że z tego IP już ktoś założył konto? Nie powinno być tak, że skoro konfiskują za to całą kasę, to nie powinno być możliwości zakładać z jednego IP kilku kont, tak jak na tym forum nie da się założyć dwóch kont o tym samym nicku? To byłoby wtedy uczciwe.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
a) Czy można nie zgodzić się na bonusy?
b) Czy jak już wygram i zechcę wypłacić, to oni nie powiedzą, że ktoś już założył z mojego IP konto i w związku z tym konfiskują mi wszystkie pieniądze, nawet nie tylko wygraną ale i wszystko co sam wpłaciłem? A to jest możliwe, bo mam zmienne IP i ktoś mógł z tego IP założyć już konto. Nie powinno się na początku przy rejestracji pokazać ostrzeżenie, że z tego IP już ktoś założył konto? Nie powinno być tak, że skoro konfiskują za to całą kasę, to nie powinno być możliwości zakładać z jednego IP kilku kont, tak jak na tym forum nie da się założyć dwóch kont o tym samym nicku? To byłoby wtedy uczciwe.
Ad a - bonus trzeba aktywować. Nie aktywujesz - nie masz.
Ad b - Sam mam zmienne ip i wypłacałem. Mam zmienne jak miliony innych grających w bet365. Dale tłumaczyć chyba nie muszę.

Do góry Bottom