>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

powyżej/poniżej

M 0

mikesyney

Użytkownik
Hej,
mam pytanie co do:
powyżej 1 gola
poniżej 1 gola
jak to mam rozumieć?
to, że jeśli padnie:
0-0 lub 1-0 lub 0-1 to wygrywa zakład: poniżej 1 gola?
a gdy jest np: 2-0 lub 1-1 lub 0-2 to wygrywa zakład: powyżej 1 gola?
i jeszcze pytanie: jaka jest różnica pomiędzy: 1,5 gola a 1 (1,0) golem?
thx,

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Poniżej 1 gola to, jak sama nazwa wskazuje zakład, że padnie &lt; 1 gol. Czyli de facto jedyny wynik, który to zapewnia, to wynik 0:0 ????

A powyżej 1 gola zapewniają wszystkie pozostałe wyniki.

Natomiast różnica między 1 a 1,5 jest wg mnie bardzo czytelna ???? Zawsze jest MNIEJ niż, nigdy MNIEJ LUB RÓWNE. Jeżeli dalej nie łapiesz, to liczby mniejsze od 1 to np: 0,99 albo 0,9 albo 0,5. Natomiast liczby mniejsze od 1,5 to: 1,4 lub 1,2 lub 1 ???? Tak więc zasadnicza różnica między under 1 a under 1,5 jest taka, że w tym pierwszym może paść tylko wynik 0:0, natomiast w drugim przypadku kupon jest wygrany w przypadku trzech wyników: 0:0, 1:0 lub 0:1.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Tak jak kolega wyżej wyjaśnił poniżej 1 gola czyli Padnie 0 bramek w spotkaniu. A powyżej to powyżej 1 gola

G 46

ghs

Użytkownik
bez bramek | poniżej 1,5 | poniżej 1,0
1 bramka | poniżej 1,5 | zwrot stawki
2 bramki | powyżej 1,5 | powyżej 1,0
3 bramki | powyżej 1,5 | powyżej 1,0

vader 2,8K

vader

Forum VIP
dyskograf i doberman90 zapomnieliście pisząc, że w przypadku linii 1 jest opcja zwrotu.
doberman90 tak napisałeś, że właściwie nic nie wynikało z Twojego postu...
Dopiero ghs dał bez zbędnych wywodów konkretną odpowiedz.
Ode mnie tylko tyle, że jeśli chcesz grać over to lepsza linia jest 1. Bo jak padnie jeden gol to już masz przynajmniej zwrot stawki. Jeśli chcesz grać under to 1.5 bo jeśli padnie jeden gol to i tak nadal masz zakład wygrany. Oczywiście za mniejsze ryzyko są odpowiednie kursy.
Pozdr.
Vader

M 0

mikesyney

Użytkownik
a jak wygląda sprawa w tych wszystkich wywodów, gdy chcę na przykład zagrać under/over ale nie 1,5 tylko 1?

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
a jak wygląda sprawa w tych wszystkich wywodów, gdy chcę na przykład zagrać under/over ale nie 1,5 tylko 1?
zobacz co napisal ghs
jak padnie jeden gol wtedy zwracaja Ci stawke jaka postawiles na zaklad pod warunkiem ze jest to zaklad dwudrogowy czyli do wyboru masz tylko 1 lub 2 bez &quot;x&quot;.

M 0

mikesyney

Użytkownik
bez bramek | poniżej 1,5 | poniżej 1,0
1 bramka | poniżej 1,5 | zwrot stawki
2 bramki | powyżej 1,5 | powyżej 1,0
3 bramki | powyżej 1,5 | powyżej 1,0
w tej powyższej zasadzie, ghs napisał dla goli 1,5 (półtora gola) a ja się pytałem o 1 (jeden gol) w piłce nożnej... :) czy to tak samo się liczy? ze jak padnie 1 gol to zwracają stawkę a gdy 0 gol to dla under 1 (jeden gol) też tak samo jest?

i dlaczego jasiek 09, mówisz ze to działa w zakładzie dwudrogowym? skoro piłka nożna jest trójdrogowa? i dodatkowo zakładam się o gole, a nie o wygraną 1 X 2...

Do góry Bottom