>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

powrót do bukmacherki

Status
Zamknięty.
M 5

mapolll

Użytkownik
Witam. Kiedyś grałem w bet-at-home.pl Miałem dłurzszą przerwe i teraz chciałbym zacząć znowu ale u innego bukmachera. Jakiego byście polecili żeby były duże kursy i dobry bonus bo wpłacam 100zł. Zamierzam grać single i duble o kursie około 2 ale z progresją. Jak możecie to prosze o podanie linka do jakiegoś tematu gdzie taki sposób stawkowania jest opisany oraz o wasze opinie co do tego sposobu.

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Sam właśnie tez szukałem więc mogę napisać wnioski moje.
- Bet365 - bonus do 200 zł. Wpłacając 100 dostaniesz drugie tyle. Musisz jednak najpierw obrócić te 100 aby bonusowe pojawiło się na twoim koncie. Miałem 200, skorzystałem dopiero dzisiaj. Co i jak, zobaczymy.
- Tobet - bonus podobny
*Dwa powyższe czekałbym na większą stawkę, aby te 200 zl wykorzystać.
- Expekt ma freebeta 50 zl - z tego co czytalem swietny buk. Tez wszedlem z 50 na freebeta, zobaczymy
- Gamebookers Bonus 100 od depozytu z tego co rozumiem. Jak na mój gust najlepiej dla ciebie!
- Jest jeszcze 150 zl freebet Ladbrookers.
Wybór jest twój. Napisałem co ja uważam ;)
Najlepiej tu:
http://forum.bukmacherskie.com/f22/

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Przede wszystkim to zależy jaki sport chcesz grać, bo pod tym względem bukmacherzy się bardzo różnią.

M 5

mapolll

Użytkownik
zarejestrowałem sie już na bet365. Bede grał piłke nożną. Razem z bonusem budrzet bedzie wynosił 400zł. Co sądzicie o graniu progresją od powiecmy 2zł na duble o ako 3 co poziom podwajajac stawke? starczyło by mi pieniędzy na 6 poziomów. Proszę o opinie tego systemu oraz o ewentualne uwagi.

B 11

badyl

Użytkownik
zarejestrowałem sie już na bet365. Bede grał piłke nożną. Razem z bonusem budrzet bedzie wynosił 400zł.
Moja rada - wypłać te 400zł, zainwestuj na początek w słownik ortograficzny. Wam, gimnazjalistom się wydaje, że ortografia nie ma znaczenia, ale uwierz mi - dorośli, w miarę inteligentni ludzie na widok wyrazu &quot;BUDRZET&quot; nie mają ochoty na dalsze czytanie autora.

Co sądzicie o graniu progresją od powiecmy 2zł na duble o ako 3 co poziom podwajajac stawke? starczyło by mi pieniędzy na 6 poziomów. Proszę o opinie tego systemu oraz o ewentualne uwagi.
Wypłać pieniądze. Co prawda udzielając ci tej rady działam przeciwko sobie (część tych pieniędzy jak już przegrasz wróci do mnie), ale co tam, czasami można coś komuś doradzić z dobrego serca, nawet wbrew własnemu interesowi :razz:

M 5

mapolll

Użytkownik
Wypłać pieniądze. Co prawda udzielając ci tej rady działam przeciwko sobie (część tych pieniędzy jak już przegrasz wróci do mnie), ale co tam, czasami można coś komuś doradzić z dobrego serca, nawet wbrew własnemu interesowi
napisałeś że mam wypłacić nie popierając swojej tezy żadnym argumetem.

Wracając do mojego systemu, wciąrz proszę o opinie, wiem że granie progresją prędzej czy później pozbawi mnie pieniędzy jednak napewno dobierając zdarzenia na podstawie dogłębnej analizy mam większą szansę na trafienie przynajmniej raz na sześć kuponów niż gdybym grał np na remis wybranej drurzyny. Grając zaś płaską stawką musiał bym trafiać średnio co trzeci kupon żeby odnieść zysk (przy ako ~3). Zalerzy mi na tym rzeby obrócić 400zł 3 razy i zarobić na tym.

Moja rada - wypłać te 400zł, zainwestuj na początek w słownik ortograficzny. Wam, gimnazjalistom się wydaje, że ortografia nie ma znaczenia, ale uwierz mi - dorośli, w miarę inteligentni ludzie na widok wyrazu &quot;BUDRZET&quot; nie mają ochoty na dalsze czytanie autora.
Jestem osobą cierpiącą na dysortografie i nie rzycze sobie zeby ktos mi mówił że mam kupić sobie słownik. Twoja wypowiedz mi ubliża, dla mnie takie zachowanie to zupełnie to samo jak wyśmiewanie sie z inwalidy. Rozumiem że ty jesteś doskonały w każdym calu. Jako &quot;dorosła&quot; i &quot;inteligetna&quot; osoba radził bym znaleśc inne zajęcie od pouczania &quot;gimnazjalistów&quot; na forach internetowych.

vde 119

vde

Użytkownik
Twoja wypowiedz mi ubliża, dla mnie takie zachowanie to zupełnie to samo jak wyśmiewanie sie z inwalidy.

dobre porównanie , coś w tym jest ???? Ale co ci spadło na głowę że takie masz problemy z pisaniem ? a tak na serio to mozesz napisac w wordzie i Ci podkresli źle napisane słowa no ale cóż i tak na tym ci nie zależy więc kup sobie lepiej słownik ????

B 11

badyl

Użytkownik
1. Pisz w wordzie, a potem wklejaj na forum. Word poprawia błędy.
2. Zainstaluj sobie korektor w przeglądarce internetowej, firefox i opera na 100% mają takie opcje.
3. Nie pisz wcale skoro nie potrafisz posługiwać się ojczystym językiem.
4. Zamiast tracić czas na przegrywaniu pieniędzy przy pomocy progresji kup sobie słownik i się poucz, nie jesteś żadnym inwalidą. To, że komuś przychodzi trudniej nauka ortografii nie upoważnia go do epatowania słowami takimi jak &quot;inwalida&quot;. Chyba, że umysłowy, wtedy bardzo mi przykro.

Wracając do meritum - jeżeli chcesz tylko obrócić to zrób tak: wpłać 400 zł do expekta, a następnie w jakimkolwiek meczu tenisowym zagraj na jednego gościa w expekt, a na drugiego w bet365, najlepiej jak poszukasz przypadku, gdzie za obu będą kursy bliskie 2 (spokojnie się da).
Obrót bez ryzyka.

EDIT
Źle, wróć. Tylko nie tenisowym, tam jakieś cuda z kreczami są.Piłak nożna, handicapy azjatyckie (czyli takie tylko z dwoma opcjami).

M 5

mapolll

Użytkownik
Cytat z wikipedii
Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.
Jeśli naprawde myślisz że za pomocą słownika da się wyleczyć dysortografa, i uwarzasz się za inteligętnego, to mam dla ciebie złą wiadomość...

3. Nie pisz wcale skoro nie potrafisz posługiwać się ojczystym językiem.
To już jest rasizm.. W ten sam sposób postępowali hitlerowcy w czasie II wojny światowej, gdy ktoś się urodził z jakąś skazą był wówczas alienowany ze społeczeństwa

Wracając do meritum - jeżeli chcesz tylko obrócić to zrób tak: wpłać 400 zł do expekta, a następnie w jakimkolwiek meczu tenisowym zagraj na jednego gościa w expekt, a na drugiego w bet365, najlepiej jak poszukasz przypadku, gdzie za obu będą kursy bliskie 2 (spokojnie się da).
Obrót bez ryzyka.

EDIT
Źle, wróć. Tylko nie tenisowym, tam jakieś cuda z kreczami są.Piłak nożna, handicapy azjatyckie (czyli takie tylko z dwoma opcjami).
sposób teroetycznie dobry jednak w expekcie nie ma odpowiedniego bonusu. poza tym w ten sposób obróce pieniądze tylko 1 raz a muszę 3 razy. Wygraną po twoim sposobie nie będe mógł wpłacać pomiędzy bukmacherami dopuki nie zostanie obrucona. Proszę o wasze dalsze opinie, także na temat progresji

marnik 18

marnik

Forum VIP
Uważam, że badyl odpowiedział Ci nie dość ze w sposób w miarę uprzejmy. To jeszcze podał Ci rozwiązanie na tacy.

Dysortografia czy inne dysmózgówia to wymysł naszych czasów. Pytam: co z tego, że nauka ortografii przychodzi Ci ciężej niż innym, myślisz, że to uprawnia Cie do pisania z błędami? W jaki Ty świecie żyjesz? Skończysz gimnazjum, czy liceum, może studia, nieważne co, w każdym razie wkroczysz w dorosłe życie, będziesz szukał pracy. Ja nie wyobrażam sobie, żebyś wysłał pracodawcy CV z błędem ortograficznym - jesteś skreślony na miejscu. Wyobrażasz sobie, że piszesz raport dla klienta, robisz prezentacje, pokazujesz mu różne możliwości, analizy, a on patrzy i myśli sobie: &quot;gość nawet nie potrafi pisać poprawnie, a chce żebym u niego zamówił/zlecił im ......itd&quot;. Ciesz się swoja dysortografia i zaświadczeniem o dysleksji póki jesteś w szkole. Życie brutalnie zweryfikuje Twoje poglądy.

Szacunek do innych wymaga pisania poprawnie, skoro masz dysortografie to sprawdzaj wyrazy których nie jesteś pewien. O ile wiem dysortografia nie polega na stwierdzeniu - mam papierek mogę walić jakie chce błędy. Polega natomiast na ciągłej pracy nad soba i walki z błędami, czytaj sprawdzaniu błędów w poście przed wysłaniem go.

Ps. A po co Ci bonus na expekcie, żeby wykonać obrót? Poza tym rusz trochę głowa i pokaż, że jesteś homo sapiens. Skoro możesz zrobić taki obrót raz a chcesz 3 razy to dlaczego nie możesz tej samej czynności powtórzyć 3 razy?

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Jak to ktoś kiedyś trafnie podsumował: prawdziwy &quot;dys&quot; WSTYDZI się tego, że taki jest i robi wszystko, żeby poprawić własną niedoskonałość.
Poza tym, jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że masz taki problem i robisz błędy NA KARTCE PAPIERU. Ale, do k***y nędzy, nie w Internecie, gdzie przeglądarka sama podkreśla ci każde błędnie napisane słowo! Wiesz o czym świadczy to, że mimo takiego udogodnienia, dalej walisz byki? O tym, że jesteś parszywym leniem.
Mój nick to jest szydzenie z takich jak ty. Ja śmieję się głośno nie z ludzi dotkniętych dysfunkcją, tylko z nierobów, którzy nie mają szacunku dla rozmówców i nie chce im się nawet sprawdzić tego, co napisali (a raczej tego, co im sama (!) podkreśliła przeglądarka).
Możesz mnie nazywać rasistą, hitlerowcem itp itd, na mnie to wrażenia nie robi, bo dla mnie jesteś tylko małym komarem, który ukłuć może, ale zabić już nie bardzo.
WSTYDZĘ SIĘ, za takich rodaków. Jak my mamy traktować cię poważnie i doradzić, skoro ty nas poważnie nie traktujesz?

M 5

mapolll

Użytkownik
Nie mam zamiaru wiecej z wami polemizować, nie po to zakładałem ten temat.

Ps. A po co Ci bonus na Expekcie, żeby wykonać obrót? Poza tym rusz trochę głowa i pokaż, że jesteś homo sapiens. Skoro możesz zrobić taki obrót raz a chcesz 3 razy to dlaczego nie możesz tej samej czynności powtórzyć 3 razy?
Przeczytaj ze zrozuminiem mój ostatni post. Czekam na dalsze opinie

cajtodoro 0

cajtodoro

Użytkownik
Byłem kiedyś userem jednego z forów z progresją w nazwie (choć grą nią nigdy sie nie skalałem), po pewnym czasie forum zmieniło nazwe usuwając z nazwy słowo progresja... Dodam, że było tam paru gości znających się naprawde dobrze na bukmacherce.

Spróbuj z singlami, jeśli nie jesteś pewien własnych typów rozejrzyj się po forum, jest dział z typami, są zestawienia typerów i ich osiągnięć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom