>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Powrót Boruc do Legii Warzaszawa

roch 19

roch

Użytkownik
Witam
Dzisiaj natknąłem się na zakład Boruc przejdzie w zimowym oknie transferowym w 2015 roku do Legii na Betsafe kurs 4.0
Szukałem i kontrakt ma do lata 2015 w Southampton więc za darmo go Legia nie dostanie. Boruc wyrażał chęci powrotu do Legii wielokrotnie, więc on na pewno jest na tak tylko zależy to od prezesa (prezesów) Legii. Co mysliscie o tym zakładzie?

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
do kiedy jest wypozyczony pytanie? Swieci raczej oddadza go za grosze.. poki jednak jest Dusan to raczej nie ma to sensu. Jak bedzie jednak jakis news o odejsciu Kuciaka to mozna wchodzic ????

macio106 209,9K

macio106

Znawca - MMA
Ja popieram kolegę wyżej jeżeli będzie coś o tym że Kuciak odchodzi to śmiało można wchodzić w ten typ, gdyż Southampton nie będzie robiło żadnych problemów, aby Boruc odszedł. Moim zdaniem wystarczy także słaba runda Kuciaka i prezesi ściągną Boruca aby zrobić rywalizację w bramce, albo po prostu aby więcej ludzi przyszło na trybuny. Ja bym jeszcze chwilkę poczekał z tym zakładem i zobaczył jak rozwinie się ta sytuacja.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kuciak raczej opuści Warszawę jak nie w Zimie to w Lecie a Boruc już kiedyś powiedział że wróci do Legii pytanie brzmi czy to nastąpi teraz czy jeszcze poczeka z rok. Wzmocnienie Legii by to było ogromne przyciągnął by na pewno jeszcze więcej kibiców bo wiemy i pamiętamy ile razy Artur udowodnił że &quot;Elkę&#39;&#39; ma w sercu. Ja wejdę w zakład ale koło Listopada bo wtedy coś więcej będzie wiadomo o sytuacji Artura.

roch 19

roch

Użytkownik
Boruc w lutym będzie miał 35 lat, kasa go już raczej nie interesuje, pewnie pomału myśli o finiszu kariery i moim zdaniem będzie chciał ja skończyć tam gdzie zaczynał.

T 4

t0uch97

Użytkownik
Słyszałem gdzieś, że prezes Legii (B. Leśnodorski) mówił, że Legii nie stać na Boruca, więc jeśli ma on ważny kontrakt w obecnym klubie to szanse na jego transfer do Legii są znikome ????

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Słyszałem gdzieś, że prezes Legii (B. Leśnodorski) mówił, że Legii nie stać na Boruca, więc jeśli ma on ważny kontrakt w obecnym klubie to szanse na jego transfer do Legii są znikome ????
co ty pitolisz, Boruc jak chce wrócić to ma sie dostosować do warunków jakie mu zaproponuje klub, i oczywiście coś tam może negocjować.
Bo wiadomo albo chce jeszcze pograć za mniejszą kasę albo wogole
Artur na 99% wróci do Legii, kiedy? nie wiadomo ale na pewno zakończy karierę w Warszawie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom