>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Powoli oszukiwany, zobaczymy jak sie skonczy...

S 0

sebastw

Użytkownik
Opiszę wam sytuacje jaka mnie spotkala w Betssonie dla przestrogi, zobaczymy jak ona się skończy.
Mianowicie, grając na żywo w piątek spotkanie EXCELSIOR - NIJMEGEN przy stanie 2-2 chciałem postawić na under 5,5 w spotkaniu, kurs wynosił 1.14 przy wnoszeniu zakładu kurs uległ zmianie na 1.12 i BETSSON nie przyjał mi go. Na ekranie zostałem zapytany czy akceptuję nowy niższy kurs, zastanawiajac się wcisnąłem tak. Jednak wiecie wnoszenie zakładu chwilkę trwa i właśnie w tym momencie zawodnik strzelił kolejną bramkę - zakłady zostały zawieszone i mój nie doszedł do skutku.
Odpuściłem sobie więc stawianie dalej czegoś w tym meczu.
I teraz najlepsze logując się po jakimś czasie ponownie do Betssona widzę , że mam na koncie zawarty zakład za 1.14, co było zupełnie niemożliwe ???? , gdyż oni nie zaakceptowali mi nawet tego obniżonego na 1.12. Piszę do supportu , a oni wymigują się i zwlekają z odpowiedzią, którą miałem uzyskać już w sobotę rano po live czacie.
To tak dla przestrogi, dam znać jak sprawa się zakończy.

L 51

legionista880

Użytkownik
zwykle oszustwo system wykryl ze wrzucili brame i na sile wrzucili sobie juz przegrany typ co zobaczyles po czasie, powiedz jak sie skonczy jak chodzi o grosze to moze oddzadza a jak wieksza kase to pewnie sobie przywlaszcza jak support od razu cos kreci to kiepsko to widze

S 0

sebastw

Użytkownik
Dzis dostałem maila , ze przekazali to działu technicznego. Szybko działają ???? .
Zależy co masz na myśli gruba kasa i dla kogo. Mogę napisać, ze rozchodzi sie o 290 zl.

S 0

sebastw

Użytkownik
Zwracam honor , Betsson dzis zwrocil kase. Ciekaw jestem jakby sie zakonczylo, gdybym nie zareagowal.
Drogi Sebastian,
niestety bylismy zmuszeni do uniewaznienia Twojego zakladu na Excelsior - NEC oraz zanizyc wszelkie kursy na to zdazenie do poziomu 1.00.
Ta akcja musiala nastapic, gdyz nastapil blad techniczny.

Taka byla tresc maila. ps. raczej stety ...

L 51

legionista880

Użytkownik
powiem szczerze ze gratuluje nie spodziewalem sie!! btw i tak jestem pewny ze jakby chodzilo o powiedzmy 2000 chociaz pewnie tyle na live nie mozna bylo zagrac to napewno by nie oddali, pozdrawiam

K 1,2K

kukla

Forum VIP
legionista880 - gdzie nie spojrzę to Ty wietrzysz jakieś spiski/oszustwa itd.
Anulowali? Anulowali!
Zwrócili kasę? Zwrócili...
Więc dalsze dywagacje i rozmyślania nad tym &quot;co by było gdyby&quot; nie mają najmniejszego sensu.
Koniec tematu

Do góry Bottom