>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Powiększenie kursu na drużynę poprzez DW

L 209

lukbor10

Użytkownik
Tak jak w temacie. Wybieram dany mecz i drużynę, która wg mnie wygra, później dobieram wg mnie najbardziej prawdopodobne DW w tym spotkaniu i tym oto sposobem powiększam sobie kurs na faworyta (przeważnie, bo może zdarzy się typ na doga, choć to mało prawdopodobne).
Nie gram tego za realna kasę, narazie się pobawię na zapałki, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Tottenham - West Brom
2-0 7.75 stawka 175,48 zł
3-0 11.00 stawka 123,63 zł
4-0 17.00 stawka 80 zł
2-1 8.25 stawka 164,84 zł
3-1 12.50 stawka 108,80 zł
4-1 22.00 stawka 61,81 zł
Łączna ilość stawek = 714,56 zł
Z każdego zakładu do wygrania = 1360zł
kurs na to zdarzenie -&gt; 1,90 (powiększony z 1,36)

C 13

crucial

Użytkownik
Jeśli nie grasz tego za realne pieniądze, to lepiej przyjmij formę stawkowania jako jednostki, a nie złotówki - będzie łatwiej prowadzić statystyki.
No testuj,testuj - życzę wytrwałości.

L 209

lukbor10

Użytkownik
znam ten kalkulator. mam ostatnio dość mało czasu, więc musze odpuścić przepisywanie systemu tutaj. notuje sobie skrótowo w notesie, jak coś z tego wyjdzie ciekawego to opisze tutaj. kluczowa sprawa to dobór DW, które fajnie podniosą kurs, przy jednoczesnym niedużym zwiększeniu ryzyka. z czasem może się wyklaruje jakiś ciekawy algorytm. zobaczymy.
pierwszy typ nieudany, zreszta ace pokazał pewna bezsensownośc w graniu tychdw, skoro handi było po 2.0. Ale cóż, próbujemy dalej. Pzdr.

Do góry Bottom