L
0
lukaszxj600
Użytkownik
Witam bardzo serdecznie, opisze swój problem . W niedziele chcąć skorzystać z bonusu na betclicu wpłaciłem 55 zł i wygrałem. Blisko 700 zł . Chciałem odrazu wypłacić cała tą kwotę, ale nie mogę gdyz na łapu capu wpisałem pytanie zabezpieczające i nie pamiętam na nie odpowiedźi . Napisałem do nich a oni żebym im przesłał jakiś dowód tożsamości . I tak zrobiłem , przesłałem skan dowodu mój ( Łukasz K. ) , i tutaj pojawia sie gigantyczny problem . Kiedyś miałem konto na Betclicu ze swoimi prawdziwymi danymi i adresem . I w niedzielu chcąc skorzystać z tego bonusu (55zł ) nie pamiętałem hasła do mojego konta starego, wieć postanowiłem że utworze nowe . Inny e mail, te san dane adresowe jak i nazwisko , a imię inne ( Wojtek - imię mojego młodszego brata które przypadło mi do głowy bez większego zastanowienia , Wojtek nie ma 18 lat! ) . Reszta danych adresowych jest prawidziwa łącznie z nazwiskiem. Opisałem supportowi Betclic całą sytuacje , a oni że muszę przesłać skan dowodu osobistego mojego brata , jak on jest 1997 rocznik!! Pisalem im o tym jego wieku a oni że chcą jego dowód. Nie chciałem owijać w bawełne wiec przedstawiłem im całą prawdę jak sytuacja wygląda . A oni że mam jego dowód przesłać . JAk on nie ma ma . Pisałem im takze że mogę przeslać jakieś informacje że Wojtek K. to nie jest postać fikcyjna i że ma rodziców. No nie wiem co mam robić, proszę o pomoc.