>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Poważny problem w Bet365

laferdydurke 0

laferdydurke

Użytkownik
Witam.

Mam pewien problem, otóż zawarłem zakład w Bet365 [...], może zacznę od początku.

Od pewnego czasu gram w Bet365, słyszałem dużo ciepłych słów na temat tej firmy. Zawarłem nie pierwszy raz zakład z oferty na rynku finansowym. Wybrałem indeks FTSE: rynek 5-minutowy. Obstawiłem zakład, że indeks nie przekroczy poziomu 5164,4 , o godzinie 15:35:00 [co do sekundy, czasu angielskiego!], za 50 funtów, o kursie 1,72 [...] i niestety tutaj zaczynają się pewne schody.

1.1: Potwierdzenie przyjęcia kuponu, 5-minutowy indeks FTSE, czy skończy wyżej niż 5164,4 o godzinie 15:35:00, założyłem, że NIE.

Od razu po tym czasie sprawdziłem swoje konto, widniała na nim suma pieniędzy które wygrałem, tak jak uważałem, ponieważ mogłem sam zauważyć, że poziom nie przekroczył tego przeze mnie założonego. Jednak, po pewnym czasie pieniądze zostały cofnięte, a zakład został zaliczony jako przegrany.

Zrobiłem screen&#39;a następnego rynku, który zaczynał się dokładnie o godzinie zakończenia rynku na którym obstawiłem zakład. [tj. mój rynek: 15:30:00 - 15:35:00 , następny rynek: 15:35:00 - 15:40:00]:

2.1: Screenshot następnego rynku, który zaczynał się w tym samym czasie, co kończył się rynek w którym zawarłem zakład.

2.2: Przybliżenie paska z wartością poziomu rozpoczęcia rynku. Jak widać, widnieje poziom 5163,9. Czas rozpoczęcia rynku taki sam, kiedy zakończył się rynek, na którym obstawiłem zakład.

Jak widać na screen&#39;ie, o godzinie 15:35:00, w czasie rozpoczęcia rynku poziom miał wartość 5163,9 [okienko start level], czyli był teoretycznie mniejszy o 0,5 od poziomu założonego przeze mnie. Dodatkowo, sprawdziłem na wykresie, wartość poziomu o godzinie 15:35:00 i również widniało 5163,9 . To samo było sprawdzając po raz kolejny wartość o północy czasu lokalnego, wartość bez zmian.

3.1: Sprawdziłem na wykresie, wartość o danej godzinie. Nie sugeruję się samym graficznym wykresem, ale poziomem podawanym w okienku, o danej godzinie.

3.2: Jak widać w powiększeniu, poziom wynosił jeszcze mniej niż wcześniej podawany. To również mniejszy poziom, niż ten o który się założyłem w zakładzie.

Sam obserwując ten rynek, zauważyłem ostatni poziom, jako 5164,0 . Tak samo twierdzi witryna Forexpros, która zajmuje się śledzeniem indeksu FSTE, wskazuje wynik 5164,0 , o godzinie 15:35:00 czasu angielskiego!

4.1: Zrzut ekranu witryny Forexpros.

Uważam, że zaistniała pomyłka na moją niekorzyść. Dlatego postanowiłem zareklamować zakład. Wysłałem wiadomość do obsługi klienta, o treści wyjaśniającej problem.

W odpowiedzi dostałem krótką wiadomość. Zwrot Szanowny Pan Kacper, brzmi dosyć dziwnie [...] no i prośba o podanie numeru ref. kuponu, który już podałem w poprzedniej wiadomości! Po podaniu potrzebnych danych, dostałem kolejną krótką wiadomość potwierdzającą, że niestety mój kupon został rozliczony prawidłowo, czyli w dalszym ciągu przegrałem!

Niestety, Pani Agnieszka, która zajęła się tą sprawą, sprawiła, że czuję się zagubiony. Otóż udowodniła mi rację, twierdząc, że jej nie mam.

5.1: List od Pani Agnieszki.

Wysłała mi na adres e-mail screen&#39;shota, na którym widać poziom dużo mniejszy niż ten który obstawiałem, co więcej napisała o tym poziomie w wiadomości! i podsumowała, że zakład został rozliczony prawidłowo (jako przegrany, sic!).

6.1: Zrzut ekranu od Pani Agnieszki, w którym Pani Agnieszka podkreśliła czerwonym kolorem wartość poziomu końcowego (MNIEJSZĄ NIŻ ZAKŁADAŁEM!).

Pani Agnieszka napisała, że poziomem końcowym był poziom 5118,4. Przyznam, że czuję się zakłopotany, bo oprócz tego, że udowodniono moją rację podając wartości poziomów mniejsze [tak rozbieżne! różnica w poziomach o około 50 punktów!] to dodatkowo, podając wartość dużo niższą niż ta moja założona, próbuje mi się wcisnąć kit o przegranej.

No chyba, że ja czegoś nie rozumiem. Chyba, że czegoś nie dopatrzyłem, nie zauważyłem.

Proszę o radę, co zrobić w takiej sytuacji, gdy listy zawodzą? Przyznam, że nie chcę aby to się skończyło listem skierowanym do Gambling Commission, za dużo pisania. Gram w Wielkiej Brytanii, gdzie internetowe bukmacherstwo jest legalne.

Pozdrawiam serdecznie.

ester 87

ester

Użytkownik
Jakość polskiego supportu w bet365 jest na poziomie żenującym. Pracujące tam panie setki razy udowadniały swoją ignorancje i niekompetencje. Maili dotyczących bardziej skomplikowanych spraw chyba nawet nie starają się czytać i rozumieć, po prostu odpowiadają wedle schematu nie wdając się w szczegóły.
Rada jest jedna: odpuść sobie polskie BOK, pisz bezpośrednio do supportu angielskiego. Tam sprawa powinna być załatwiona w błyskawicznym tempie.

laferdydurke 0

laferdydurke

Użytkownik
Jeszcze umieszczam list z ostatniej chwili, do Pani Agnieszki.

Co do kontaktu z supportem w UK, tak mi się nie chce tego od nowa (...), ale 50funtów piechotą nie chodzi, tym bardziej + wygrana. Nie odpuszczę...

Do tej pory naprawdę uważałem Bet365 za najlepszą firmę na rynku!

I przyznam, nerwy + stracony czas, tego się nie da odrobić...

ester 87

ester

Użytkownik
Jeśli nie brak Ci cierpliwości to walcz z polskim supportem. Sprawa jest na tyle oczywista, że być może i pani Agnieszka to załapie. Aż sam jestem ciekaw, daj znać jak sprawa się potoczyła.
A co do kontaktu z angielską obsługą to nie bardzo rozumiem co Ci się nie chce? Przecież nie musisz się w ogóle rozpisywać, podejrzewam że wystarczy numer reklamowanego zakładu i z jeden screen.

R 0

radix

Użytkownik
Akurat też kiedyś grałem na tej ich giełdzie i nie powiem można było nawet nieźle zarobić, do czasu aż miałem praktycznie identyczny przypadek co twój, na szczęście zagrany za grosze. Po prostu co innego pojawia się u nich na wykresach i tych ich tabelkach a co innego jest naprawdę, co jest po prostu zwykłym oszustwem i manipulacją wynikami na swoją korzyść. Też rozmawiałem z nimi na ten temat i miałem dowody że mam rację, ale po prostu wartość indeksu według nich była taka i taka i wszystko - zakład przegrany. Biorą jakieś wartości z kosmosu i wciskają kit, że mają rację. Zakłady bukmacherskie i zakłady live mają najlepsze na świecie, ale ta ich giełda to jakaś parodia.

Jeśli chcesz grać na profesjonalnej giełdzie to polecam ci przenieść się na Betsson Parkiet.

laferdydurke 0

laferdydurke

Użytkownik
Czyli nie jestem jedyny?
Wiesz, jakiś czas grałem u nich, dłuższy czas obserwowałem zasadę działania giełdy. Trochę też wiem na ten temat, i po prostu, zauważyłem w pewnym momencie rozpoczynający się spory spadek w dół, strzeliłem praktycznie zakład na 2 sekundy przed końcem, potem 30 sekund przetrzymania, i praktycznie przez ten okres nawet się nie zbliżył poziom.
Nie wiem jak to tłumaczyć.

W ogóle, &quot;najlepsze&quot; jest to, że sprawdzając wczoraj po północy poziomy na wykresie FTSE, zaobserwowałem różnicę pomiędzy poziomem wyświetlanym na rynku 5-minutowym, a rynku 1-godzinnym, choć przecież, giełda ta sama. Jednym słowem, parodia!

laferdydurke 0

laferdydurke

Użytkownik
Niestety, kolejny dzień i dalszy problem z Bet365 [...] a raczej z Panią Agnieszką.
Pisałem, wysyłałem kilkakrotnie numer referencyjny zakładu, wysyłałem również linki do zrzutów ekranu mojego kuponu! Niestety, Pani Agnieszka twierdzi, że zawarłem selekcję:
Zakończy powyżej 5164.4 .​

W rzeczywistości, mój zakład wygląda tak:

Na kuponie jest wyraźnie wypisana moja selekcja:
To finish higher than 5164.4 .​
No @ 1.72​
:sad:

M 2,1K

michalo28

Typer World Cup U20
Rzeczywiście polski Support w Bet365 jest na fatalnym poziomie. Spróbuj powalczyć z nimi na czacie on-line. Chociaż osobiście wolę już tego unikać, bo im dłużej rozmawiam z tymi kobietami, to tym bardziej mam ochotę je zwyzywać. IQ mają na poziomie ameby...
No i tak jak kolega wyżej proponował - uderzaj do supportu angielskiego. Szkoda Twojego czasu na użeranie się z tymi ignorantkami.

ester 87

ester

Użytkownik
Szczerze mówiąc to Cię trochę nie rozumiem laferdydurke. Napisałbyś do angielskiego supportu i już dawno sprawę miałbyś załatwioną. Uparłeś się tymczasem, żeby dyskutować z panią Agnieszką, która zapewne nie ma bladego pojęcia czego dotyczy twój zakład, ani nawet, że tego typu zakłady oferuje firma bet365.

laferdydurke 0

laferdydurke

Użytkownik
Jutro wolne, od rana zabieram się za pisanie maili do działu angielskiego, opisując całą sytuację. A Pani Agnieszka, wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze?
Nie chodzi o pieniądze, postawiłem 50 funtów, które wygrałem wcześniej, poza tym wczorajszy dzień mi to wynagrodził, w ciągu paru godzin odrobiłem stratę...
Ilu jest w Polsce ludzi, którzy szukając pracy nie mogą jej znaleźć, ilu z nich jest na tyle mądrych, kompetentnych. Dlaczego miejsce naprawdę porządnych osób zajmują osoby które nie nadają się do wykonywanej czynności? Naprawdę, żal mi jest właśnie tego najbardziej.
A Pani Agnieszka, no cóż, to tylko człowiek, i również popełnia błędy. I myślę, że już wiem z czego wynika problem. Wczoraj dostałem zrzut ekranu [całego], w pasku narzędzi widoczny jest słownik &quot;polsko-angielski&quot;, dodatkowo otwarta jest strona tłumacza internetowego, czy coś w tym rodzaju. Bo może zwyczajnie jest problem w... angielskim. Może problemem jest &#39;higher than&#39;, a może zwyczajne &#39;no&#39;. To oczywiście tylko moje przypuszczenia.
Pozdrawiam, i życzę wygranych. A sprawy nie odpuszczę dla zasady, którą opisałem powyżej.

Do góry Bottom