>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Poważna próba poważnego człowieka, czyli od 25 do 2500...

nate 0

nate

Użytkownik
Witam serdecznie,
Mój temat z typami: klikając tutaj - także wszystkich spragnionych typów kieruje właśnie tam ;)
Znam bardzo dobrze zjawisko grania niskich kursów.. Jeśli ktoś ma zamiar grać takim sposobem za cały kapitał, bezdyskusyjnie odradzam. Polecam przed podjęciem takiej decyzji przejrzeć tematy, jak inni pracowali przez wakacje by cały utarg przegrać kilkoma głupimi kliknięciami..
Ja jednak postanowiłem przeprowadzić jeden jedyny test takiej gry. Zasady są bardzo łatwe, zaczynam mając 25 euro na betfair i gram all-in dopóki mój stan konta nie wyniesie 2500 euro, czyli podejmuje się trafienia kursu 100. Kluczem i tym czym różnił będę się od innych stosujących tę metodę będzie styl dobierania typów. Mianowicie będę grał jedynie zdarzenia (live) które oglądam lub bardzo mocno przeanalizowane zdarzenia przed meczem. Bez żadnych granic kursowych, tylko single by minimalizować prowizję. Nie będę publikował typów w trakcie wysyłania kuponu, pojawiać będą się raz na jakiś czas raporty ze screenami kuponów. Jest to dla mnie forma zabawy.. naprawdę sporo wydających się za niemożliwe rzeczy ma miejsce w sporcie, ciekaw jestem czy przy naprawdę solidnej analizie uda mi się wyeliminować takie zdarzenia. Mile widziane komentarze. GL!
Początkowy budżet: 25€
Procent założonego celu: 1%
Pozostałe AKO: 100

nate 0

nate

Użytkownik
Podsumowanie dnia 16.01.2012
1) Atletico CP - Oliveriense (Suma goli)
Typ: Poniżej 2.5 gola [BACK]
Kurs: 1,04
Stawka: 25,00€
Zysk: 1,01€

2) Manisaspor - Fenerbache (Suma goli)
Typ: 1 gol lub więcej [BACK]
Kurs: 1,16
Stawka: 25,99€
Zysk: 3,95€

3) Wigan - Manchester City (Do przerwy)
Typ: 1 [LAY]
Kurs: 9,00
Stawka: 29,92€
Zysk: 3,55€

4) Wigan - Manchester City
Typ: 2 [BACK]
Kurs: 1,17
Stawka: 33,51€
Zysk: 5,41€

5) Toronto - Atlanta
Typ: 2 [BACK]
Kurs: 1,14
Stawka: 38,92€
Zysk: 5,18€

Obecny budżet: 44,10€
Procent założonego celu: 1,76%
Pozostałe wymagane AKO: 56,69

nate 0

nate

Użytkownik
Podsumowanie dnia 17.01.2012
6) PKNS - Kedah (Suma goli)
Typ: Poniżej 3.5 gola [BACK]
Kurs: 1,05
Stawka: 44,00€
Zysk: 2,09€

7) Bolton - Macclesfield (Do przerwy)
Typ: 1 [BACK]
Kurs: 1,13
Stawka: 46,19€
Zysk: 5,70€

8) Klimarnock - Dundee United (Suma goli)
Typ: Poniżej 5.5 gola [BACK]
Kurs: 1,01
Stawka: 51,89€
Zysk: 0,48€

9) QPR - MK Dons (Suma goli)
Kurs: 1,08
Stawka: 52,38€
Zysk: 3,98€

Obecny budżet: 56,35€
Procent założonego celu: 2,25%
Pozostałe wymagane AKO: 44,36

nate 0

nate

Użytkownik
Ze względu na sprawy prywatne zmuszony byłem do wstrzymania się, ale już mogę kontynuować także wkrótce mam nadzieję pojawią się kolejne raporty ;)

nate 0

nate

Użytkownik
Jeden dzień, trzy zmarnowane szanse czyli punkt zwrotny w moim systemie.. niesłuszny karny w ostatniej minucie dla Lecha i LAY na 2-0 okazał się pudłem, 3 gole Dortmundu w 5 minut i brak pokrycia underu 6,5... A wisienka na torcie to stracone zwycięstwo Porto, czyli strata bramki na 1-1 w końcówce.. Trochę odbiegłem od systemu, efekt jest taki że zagrałem asekuracyjnie na zostawienie sobie dwóch euro. Czy kalkulowanie się opłaciło, zobaczymy za jakiś czas. Jedno jest pewne, jeśli przegram to kończę z tym całym systemem. Dojść od 2 do 2500 euro będzie lekko mówiąc ciężko, to tak jakby trafić kupon z kursem 1250.. Jednakże nie ma rzeczy niemożliwych.. GL!

Podsumowanie dnia 26.03.2012

1) Lens - Nantes (Suma goli)
Kurs: 1,20
Stawka: 2,00€
Zysk: 0,38€

2) Manchester United - Fulham
Kurs: 1,11
Stawka: 2,38€
Zysk: 0,25€

3) Braga - Academica
Kurs: 1,11
Stawka: 2,63€
Zysk: 0,28€

Obecny budżet: 2,91€
Procent założonego celu: 0,12%
Pozostałe wymagane AKO: 859,11

nate 0

nate

Użytkownik
Podsumowanie dnia 27.03.2012

4) D. Bryansk - Sibir
Typ: Poniżej 3.5 gola [BACK]
Kurs: 1,43
Stawka: 2,91€
Zysk: 1,19€

5) APOEL - Real Madryt
Typ: 2 (handicap -1.5) [BACK]
Kurs: 2,13
Stawka: 4,10€
Zysk: 4,41€

Obecny budżet: 8,51€
Procent założonego celu: 0,34%
Pozostałe wymagane AKO: 293,77

nate 0

nate

Użytkownik
Długo to trwało, ale czas na podsumowanie. American Dream nie może mieć miejsca w bukmacherce, gdy chcemy zrobić coś z niczego w krótkim czasie. Dlaczego ? Bo przegrywamy psychologicznie tuż na starcie, ze samym sobą... Nawet sam, mając oddzielny kapitał na boku, chciałem zbyt szybko doprowadzić ten temat do większych kwot, aby to wszystko nabrało smaku. Efekt jest taki, że z mojego konta na Betfair ubyło 25 euro, a temat okazał się wpadką.
Jeszcze nie teraz, bo to nie miałoby sensu.. Ale kiedyś podejmę drugą próbę doprowadzenia tego tematu do końca. Z pewnością same typy nie wystarczą, do osiągnięcia sukcesu tego typu jak i całego sukcesu w bukmacherce potrzebne są trzy kluczowe kwestie. WIEDZA, PSYCHOLOGIA, oraz MATEMATYKA
Co w tematach typu &quot;od zera do milionera&quot; należy mieć szczególnie na uwadze ? Odpowiedź jest oczywiście banalna, i nie trzeba próbować aby sobie to uświadomić.. Należy przede wszystkim mieć swobodę w doborze typów, i nie grać wszystkiego, co spełnia ustalone z początku warunki. Co z tego, że oglądasz mecz przez jakiś czas, jeśli robisz to tylko po to aby za chwilę wysłać kupon na niską lub wysoką ilość goli ? Nie można wybrać sobie danego spotkania do obejrzenia tylko po to, żeby wysłać zakład na żywo. To wysłanie zakładu ma być spowodowane tym, że wpada nam w oko mecz którego przebieg da się przewidzieć. Gra all-in również niesie za sobą pewne ryzyko, ale czym różni się od &quot;profesjonalnej gry&quot; za &lt;2% kapitału ? Niczym. Duże stawki to duże ryzyko i duże zyski, małe stawki to małe ryzyko i małe zyski.
W chwili obecnej przemawia za mną wiedza, doświadczenie, pasja oraz wymagany budżet. Do podjęcia kolejnej próby brakuje mi jeszcze elementu psychologii, czyli zmiany mentalności oraz udoskonalonych zasad i ustalenia odpowiedniej strategii. Kiedy nadejdzie odpowiedni czas, podejmę drugą próbę zrobienia czegoś z niczego, być może istnieje jakaś recepta na &quot;American Dream&quot; ? Do zobaczenia wkrótce
Tymczasem zapraszam do śledzenia moich typów - tutaj
Pozdrawiam

Do góry Bottom