_sony_
Użytkownik
Witam wszystkich. Jakoże nie jestem młody w latach a bukmacherki nie tratkuję jako zabawy, ale dodatkowe źródło dochodu, postanowiłem podzielić się moją wiedzą w tym zakresie i pokazać, jak można zarabiać prawdziwe i dobre pieniądze.
Nie będę tutaj często zaglądał (kilka razy w tygodniu), ale będę przedstawiał wymierne i konkretne statystyki z mojej gry raz w tygodniu, robiąc podsumowanie zainwestowanego kapitału oraz wygranego (zarobionego).
Zaczynamy dzisiaj od tenisa.
Jeśli chodzi o sposób gry, będę na bieżąco go tłumaczył. Nie odpowiadam na wiadomości prywatne. Nie mam na to czasu, a jeśli ktoś nie rozumie tego, co piszę, to znaczy, że nie nadaje się do poważnej gry. No offence.
Proszę nie zaśmiecać tematu. Nie wpisywać odpowiedzi. Zależy mi na przejrzystości tego, co robię.
Dzisiaj gram progresją wszystkie 4 mecze ćwierćfinałowe z tenisa męskiego 2:0 LAY. Wszyscy faworyci muszą wygrać 2:0, żebym przegrał około 25% mojego kapitału.
Celem mojej gry jest zarobić w pół roku 40.000 PLN.
Wkład początkowy: 2550 PLN.
BUKMACHER: BETFAIR
Dziś kursy:
Typ 2:0 LAY (Granollers ugra co najmniej jednego seta)
Kurs 1,61
Stawka 100 PLN (Wygrana 61 PLN)
Jeśli nie wygra, gram dalej:
2. DJOKOVIC - BERDYCH
Typ 2:0 LAY (Berdych ugra co najmniej jednego seta)
Kurs 2,78
Stawka 95 PLN (Wygrana 61 PLN netto)
Jeśli nie wygra ani GRANOLLERS ani BERDYCH, gram dalej:
3. NADAL - FERRER
Typ 2:0 LAY (Ferrer wygra co najmniej jednego seta)
Kurs 2,81
Stawka 145 PLN (Wygrana 61 PLN netto)
Jeśli nie wygra ani GRANOLLERS ani BERDYCH ani FERRER, gram dalej:
4. FEDERER - JANOWICZ
Typ 2:0 LAY
Kurs 2,76
Stawka 220 PLN (wygrana 61 PLN netto)
Na razie nie mam czasu, żeby przesiadywać na forum. Więc wieczorem zrobię podsumowanie. Jeśli ktokolwiek wygra 1 seta spośród underdogów inkasuję 61 PLN. Jeśli wszyscy przegrają 2:0, przegrywam 560 PLN. Jeśli ktokolwiek wygra wcześniej (np. Granollers wygra co najmniej jednego seta), nic na dzisiaj nie gram. Inkasuję 61 PLN i odpoczywam. Jutro wybieram kolejne mecze, jeśli uznam, że warto coś grać.
Pozdrowienia!
Nie będę tutaj często zaglądał (kilka razy w tygodniu), ale będę przedstawiał wymierne i konkretne statystyki z mojej gry raz w tygodniu, robiąc podsumowanie zainwestowanego kapitału oraz wygranego (zarobionego).
Zaczynamy dzisiaj od tenisa.
Jeśli chodzi o sposób gry, będę na bieżąco go tłumaczył. Nie odpowiadam na wiadomości prywatne. Nie mam na to czasu, a jeśli ktoś nie rozumie tego, co piszę, to znaczy, że nie nadaje się do poważnej gry. No offence.
Proszę nie zaśmiecać tematu. Nie wpisywać odpowiedzi. Zależy mi na przejrzystości tego, co robię.
Dzisiaj gram progresją wszystkie 4 mecze ćwierćfinałowe z tenisa męskiego 2:0 LAY. Wszyscy faworyci muszą wygrać 2:0, żebym przegrał około 25% mojego kapitału.
Celem mojej gry jest zarobić w pół roku 40.000 PLN.
Wkład początkowy: 2550 PLN.
BUKMACHER: BETFAIR
Dziś kursy:
1 KOLEJKA
1. PAIRE - GRANOLLERSTyp 2:0 LAY (Granollers ugra co najmniej jednego seta)
Kurs 1,61
Stawka 100 PLN (Wygrana 61 PLN)
Jeśli nie wygra, gram dalej:
2. DJOKOVIC - BERDYCH
Typ 2:0 LAY (Berdych ugra co najmniej jednego seta)
Kurs 2,78
Stawka 95 PLN (Wygrana 61 PLN netto)
Jeśli nie wygra ani GRANOLLERS ani BERDYCH, gram dalej:
3. NADAL - FERRER
Typ 2:0 LAY (Ferrer wygra co najmniej jednego seta)
Kurs 2,81
Stawka 145 PLN (Wygrana 61 PLN netto)
Jeśli nie wygra ani GRANOLLERS ani BERDYCH ani FERRER, gram dalej:
4. FEDERER - JANOWICZ
Typ 2:0 LAY
Kurs 2,76
Stawka 220 PLN (wygrana 61 PLN netto)
Na razie nie mam czasu, żeby przesiadywać na forum. Więc wieczorem zrobię podsumowanie. Jeśli ktokolwiek wygra 1 seta spośród underdogów inkasuję 61 PLN. Jeśli wszyscy przegrają 2:0, przegrywam 560 PLN. Jeśli ktokolwiek wygra wcześniej (np. Granollers wygra co najmniej jednego seta), nic na dzisiaj nie gram. Inkasuję 61 PLN i odpoczywam. Jutro wybieram kolejne mecze, jeśli uznam, że warto coś grać.
Pozdrowienia!