>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Potzrebuje, oddam jutro.

Status
Zamknięty.
rooni 135

rooni

Forum VIP
Witam. Potrzebuje 50 zł na Moneybookers. Jutro oddam 65zł. Potrzebuje, ponieważ muszę dokonać dyspozytu żeby wypłącić kase. Jeżeli ktoś mi nie ufa, mogę mu przesłać screnn z moimi danymi. Zyczliwych ludzi proszę o zgłoszenie sie na gg 7867075 . Oddam jutro 65zł
Nie musicie się bać że was oszukam, poniewaz dla 50 zł niechce se psuć opini. Powtarzam że moge przesłac scrren z danymi z mojego konta bankowego.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Witam. Potrzebuje 50 zł na Moneybookers. Jutro oddam 65zł. Potrzebuje, ponieważ muszę dokonać dyspozytu żeby wypłącić kase. Jeżeli ktoś mi nie ufa, mogę mu przesłać screnn z moimi danymi. Zyczliwych ludzi proszę o zgłoszenie sie na gg 7867075 . Oddam jutro 65zł
Nie musicie się bać że was oszukam, poniewaz dla 50 zł niechce se psuć opini. Powtarzam że moge przesłac scrren z danymi z mojego konta bankowego.
Nieaktualne!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom