>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Potwierdzenie

M 0

mikz161

Użytkownik
Witam.Jestem początkującym graczem.Byłem dziś na poczcie,aby przelać pieniądze na konto w bet-at-home.Na forum przeczytałem gdzieś,że można jakoś wysłać tą kopie druczku.Nie wiem o co w tym chodzi.Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

777 28

777

Użytkownik
Wpłacając na poczcie możesz nieco poczekać dłużej. Najlepiej wpłacac jak już w np Agencjach PKO. Wtedy kase masz w ciągu praktycznie jednego dnia. Aczkolwiek i z poczty kasa powinna pójść do nich w 1-3 dni

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam.Jestem początkującym graczem.Byłem dziś na poczcie,aby przelać pieniądze na konto w bet-at-home.Na forum przeczytałem gdzieś,że można jakoś wysłać tą kopie druczku.Nie wiem o co w tym chodzi.Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Pewnie chodzi Ci o szybkie dopisanie kasy.
Taka możliwość istnieje tylko jeśli jest to Twoja kolejna wpłata do buka.
Przy pierwszej nie ma takiej możliwości

Otrzymane punkty reputacji: +1
pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Zrób skan/ w ostateczności zdjęcie aparatem (byle było dobrej jakości) i wyślij im mailem z prośbą o zaksięgowanie przelewu. Nie wiem która to Twoja wpłata ale jeśli pierwsza to mogą Ci na podstawie potwierdzenia nie zaksięgować, spróbować zawsze możesz.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom