>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

potwierdzenie wygranej

B 0

bialas997

Użytkownik
Cześć. Czy bierzecie potwierdzenie wygranej z totomixu na wszelki wypadek jakby się Urząd Skarbowy zapytał skąd macie pieniądze? Czy nie jest to potrzebne?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
zalezy od wygranej, ale kwoty do 2-3k nie ma sensu chyba ze ci naprawde potrzebne

B 0

bialas997

Użytkownik
Nie są potrzebne. Ale tak sobie myślę, że jakbym uzbierał ładną sumę i kupił sobie samochód to mogliby się przyczepić. I wtedy co bym powiedział? ze wygralem w totmixie?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Ciekawe pytanie bo rowniez mam z tym problem. Jestem studentem, bezrobotnym a w wyrze trzymam sporo sianka ugranego z bukow i co dalej ? Auta kupic nie moge, chalupy rowniez nie, jedyne co to mozna zyc ponad stan na codzien (goszczenie sie po knajpkach, itp ) ale czy to ma sens ?
Juz dostawalem wiele rad jak to uwiarygodnic ale nic na tyle konkretnego zeby sie udalo.
PS: ale ogolnie ciekawa opcja jak sie ma koleszke w totomixie ktory moze drukowac specjalnie dla mnie takie potwierdzenia ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
od kiedy za auto sie przyczepiaja , za duzo historyjek sie naczytaliscie ????

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
od kiedy za auto sie przyczepiaja , za duzo historyjek sie naczytaliscie
Moze to ty nie zrozumiales ze nie chodzi o Kadetta..
Ogolnie polecam karte MB, genialna sprawa zeby ominac przeplyw kasy przez konto bankowe.

Do góry Bottom