>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potwiedzenie tożsamości- problem...

C 0

ciper_pl

Użytkownik
Odkąd dziś się zarejestrowałem na tym forum te internetowe zakłady sportowe zaczynają mi się coraz mnie podobać, może zmienie zdanie jak będziecie potrafili mi odpowiedzieć na zadane pytania...

1. Czy jak na Moneybookers zarejestrowany jest pełnoletni członek rodziny np. brat, to bwin zgodzi się na przelanie pięniędzy na jego &quot;portfel&quot; czy będą kręcić nosem, że nie jest to ta samo osboa, która się zarejestrowała na bwin.

2. Czy w momencie ewentualnej wygranej, gdy będą chcieli skan dowodu tożsamości to musi, być to dowód czy może byc np. legitymacja szkolna, studencka, prawo jazdy etc.

(U mnie jest sytuacja taka: jestem pełnoletni, ale nie mam jeszcze dowodu, bo jeszcze nie złożylem dokumentów, by go zrobili...), czy w tej sytuacji moge im dać skan mojej legitymacji szkolnej... wątpie, ale może...)

3. Jeśli, któryś z tych 2 pkt. będzie blokował moją ew. wygraną to co robić. Zarejestrować się na bwin od nowa tym razem podać dane brata? Tu kolejne pytanie czy skoro brat ma takie samo nazwisko mieszka pod tym samym adresem i mamy 1 wspólny mail czy to jest jakaś przeszkoda? Czy będzie on zmuszony zrobić sobie nowe konto e-mailowe?

PS. Mam nadzieję, że ktoś z Was bedzie w stanie mi pomóc...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Witam

1. Nie, moneybookers musi być na Ciebie, czyli osobę zarejestrowaną w BAW. Co masz za problem założyć tam konto?

2. Może być prawo jazdy lub paszport. Raczej nie legitka, bo łatwo podrobić

Jeżeli masz konto w bwin na siebie to wypłacaj na konto bankowe (swoje) lub na moneybookers. Nie będzie z tym problemu.

C 0

ciper_pl

Użytkownik
Ok paszport mam wprawdzie zdjęcie z przed 9 lat, ale paszport jest ważny jeszcze 1,5, roku, rejestruje się na moneybookers i gitarka tak? ???? OK to thx. Sory, ale troszke spanikowałem i nie zauważyłem działu dla początkującuch, możesz to skasować mistrzu ????

zamora 0

zamora

Użytkownik
Hmmmm jak zobaczą zdjęcie z przed 9 lat, to nie jestem taki pewien czy paszporcik nie jest podrobiony czy cos :p Mnie na granicy nie chcieli przepuscic jak zobaczyli paszport ze zdjeciem 10 lat do tyłu :p Ale fakt tu mieli do kogo porównywać, ale w twoim też zobaczą dzieciaczka ????

Do góry Bottom