>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebuje Szybko Pomocy !!!

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
Nie wiem jak wytłumaczyć mój problem dlatego będe pisał co trzeba zrobić, mam nadzieję że mnie zrozumiecie.

wejdzcie na http://www.bet-at-home.com , dalej Najpopularniejsze zakłady
jest cos takiego na 1 stronie
przykłądowo Francja 1. Liga, AJ Auxerre - FC Nantes
na gorze jest pokazane ostatnie 6 meczy obu druzyn
mozecie tam 10 zaznaczyc ? albo kliknac tabela ligowa czy tabela formy?

Nie wiem co z tym jest bo raczej nie jest to wina przeglądarki (próbowałem na firefox, explorer i operze) tylko sądze że czegoś po formacie nie mam zainstalowanego, przed formatem działało mi to. Jak ktoś potrafi mi pomóc proszę o szybką odpowiedź ponieważ nie mogę wpłacić pieniędzy na betway również z tego samego powodu że przy głównym potwierdzeniu nie przechodzi do następnej strony tylko robi tak jakby odswież.

G 46

ghs

Użytkownik
Mnie wszystko działa. Sprawdź, czy masz JavaScript włączony. I nie dramatyzuj tak w tytułach postów.

V 256

vernix

Użytkownik
o ile dobrze rozumiem ta zmiana z 6 na 10 nic nie, ponieważ jeszcze żadne mecze się nie odbyły w Ligue 1, więc nadal będziesz miał taką samą tabelę - pustą...

nie nabijaj sobie postów pisząc jeden pod drugim :-D

G 46

ghs

Użytkownik
o ile dobrze rozumiem ta zmiana z 6 na 10 nic nie, ponieważ jeszcze żadne mecze się nie odbyły w Ligue 1, więc nadal będziesz miał taką samą tabelę - pustą...
Źle rozumiesz, trzy kliknięcia dzieliły Cię od tej wiedzy i od nienapisania zbędnego posta.

Do góry Bottom