>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

potrzebuje pomocy w wybraniu buka

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
Nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam temat, w razie czego proszę o przerzucenie.
Problem polega na tym że mój brat grał kiedyś na necie, z tego komputera, z tego samego IP z tego samego adresu zamieszkania itd. A wiem że dwóch kont miec nie można. Może polecicie mi coś, interesuje mnie w szczególności bonus 100 %.
Bedzie ciezko bo wszedzie mial pozakladane konta. Oto buki: bwin, bah unibet, gamebookers, expekt, bet365, betsson, betgun. Byc moze o ktoryms zapomnialem prosze o pomoc. Myslalem o Interwetten ale tam daja 50 % bonusu... mnie interesuje 100.

ester 87

ester

Użytkownik
w centerbet masz teraz też bonus 100%, w betway też coś podobnego, wolny zakład do 200zł. z tych co podałeś to jak napisał michau raczej nie powinni się przyczepić w bahu i expekcie. Znam ludzi co mają w expekcie po 3 konta na ten sam adres i na każdym bonus wykorzystany i nigdy się expekt nie przyczepił.
aaa, bo zapomniałem: jetbull.com ! bonus 100% do 100E

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
właśnie szczególnie interesuje mnie expekt, czyli nawet jeśli brat miał konto w expekcie (nie logowal sie na nim z pol roku jak nie lepiej) to bez problemu moge założyc na siebie konto, mimo ze adres zamieszkania ten sam, to samo IP itd. nie powinni sie czepiac przy wyplacie i bonusie? bo z tego co wiem tak to można miec i 200 kont, ale przyjdzie wypłata i wtedy zaczynają się problemy. JEtbull to raczej odpada, betway? cos o tym czytalem jednak wole 100 % bonus i obrot,a co do centrebet to gdzies czytalem ze wyplata na MB idzie 7 dni :| mniejsza o to , jak narazie centrebet i expekt to dwa nad ktorymi mysle chodz jestem za drugim, wyplacal ktos stamtad pieniadze majac ktores z kolei konto?

samadi 2

samadi

Użytkownik
właśnie szczególnie interesuje mnie expekt, czyli nawet jeśli brat miał konto w expekcie (nie logowal sie na nim z pol roku jak nie lepiej) to bez problemu moge założyc na siebie konto, mimo ze adres zamieszkania ten sam, to samo IP itd. nie powinni sie czepiac przy wyplacie i bonusie? bo z tego co wiem tak to można miec i 200 kont, ale przyjdzie wypłata i wtedy zaczynają się problemy. JEtbull to raczej odpada, betway? cos o tym czytalem jednak wole 100 % bonus i obrot,a co do centrebet to gdzies czytalem ze wyplata na MB idzie 7 dni :| mniejsza o to , jak narazie centrebet i expekt to dwa nad ktorymi mysle chodz jestem za drugim, wyplacal ktos stamtad pieniadze majac ktores z kolei konto?
Ktoś z mojego IP (kablowka) miał konto w expekcie i później problemi robi expekt , nie polecam ci się tam rejestrować jeżeli wiesz że ktoś ma tam konto z twojego IP. Polece Ci betguna (tam mogą być dwa konta na jedno IP) więc szans nie ma ze ci problemy beda robic. Jezeli twoj brat tam nie korzystał z bonusów a ty skorzystasz to mozesz jezeli on korzystał ty nie mozesz. Ale betgun polecam

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
ale na Expekcie brat też nie korzystał z bonusa, a w Betgun nie wiem. Mysle nad Centrebet bo tak bankowo konta nie miał.

michau 84

michau

Forum VIP
Ktoś z mojego IP (kablowka) miał konto w expekcie i później problemi robi expekt , nie polecam ci się tam rejestrować jeżeli wiesz że ktoś ma tam konto z twojego IP. Polece Ci betguna (tam mogą być dwa konta na jedno IP) więc szans nie ma ze ci problemy beda robic. Jezeli twoj brat tam nie korzystał z bonusów a ty skorzystasz to mozesz jezeli on korzystał ty nie mozesz. Ale betgun polecam
Miałem tak samo, bo mam stałe IP, wcześniej miałem konto na mame (wykorzystałem bonus) teraz mam na siebie i również bonusa otrzymałem... i nie mam żadnych problemów z wypłatami etc.
pozdrawiam

kn0bber 0

kn0bber

Użytkownik
grałem w gamebookers, częśc poszla w niepamięc, czesc wyplacilem. Nie żądali ode mnie dowodu ani nic, jak zarejestruje sie na znajomego, inny adres ale to samo IP bo z mego komputera będę się logował nie będą się do mnie czepiac? Jest tam bonus 100 % i bardzo odpowiada mi gamebookers. Jak grałem tam byłem zadowolony bardzo. Jeszcze jedno, konto na moneybookers tez musze nowe zakladac? bo wczesniej z tego konta wplacalem na gamebookers, to tez moze wydawac sie dla nich podejrzane?

Do góry Bottom