>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

potrzebuje pomocy przy przelewie

D 0

dmrelo

Użytkownik
Witam potrzebuje pomocy przy przelewie na skrillu ponieważ robię to pierwszy raz więc nie chciałbym popełnić żadnego błędu. Chce zrobic przelew krajowy w wysokosci 100 zł dostałem dane do przelewu i w moim przelewie(alior sync) jest tylko nr rachunku adres i tytuł przelewu nie ma opcji kod SWIFT, kod bankowy , i Numer identyfikacyjny klienta( nie wiem wogole co to jest )
pomoże mi ktoś jak rozwiązać ten problem i co wpisac tytułem przelewy i co oznaczają te pozostałe kody ? jestem zielony z góry dzieki za odpowiedzi

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Od złej strony zacząłeś.Skrill--&gt;zasil konto--&gt;Inne banki--&gt;Pekao.Sa---&gt;Przelewy24 i wybierasz bank , w Twoim wypadku Alior Sync

A 861

amigo007

Użytkownik
Josef39 dobrze mu podpowiadasz, ale przykładowo u mnie ostatnio był problem z taką wpłatą. Tzn. przelewy24 mają chyba tylko konto bankowe w Alior Bank (tym zwykłym). A przelewy wewnętrzne między alior sync a alior bankiem chyba nie chodzą tak płynnie. Może to był jakiś błąd u mnie. Jakiś czas temu zrobiłem depozyt poprzez przelewy24 z sync w niedzielę, i kasa była dopiero następnego dnia. Nie było to bezpośrednie zasilenie skrill. Tylko z poziomu kasyna depozyt &quot;przelewy24 by skrill&quot;. Ale być może tylko ja miałem pecha. Oczywiście musiałem składać reklamację w p24. Na szczęście reklamacja przebiegła bez problemu.

Do góry Bottom