>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Potrzebuje ok. 500 zł w miesiąc.

Status
Zamknięty.
A 2

adamosky

Użytkownik
Siema, narazie jak grałem to przegrywałem... i ani jeden kupon mi nie wszedł, ale mniejsza.

Jest u mnie punkt naziemny &quot;totolotex&quot; i mozna tam grać. Kursy sa w miare ok. Tylko ze. Jestem nie pelnoletni, co wiąze sie z tym ze tata mi obstawia mecze. A że nie robi tego zbyt czesto...

to zysk jest marny.

a ja potrzebuje około 500 zł w 2 miesiace, tj. do polowy wrzesnia.

Co mi polecacie obstawiac żebym szybko sie wzbogacil o ta sume ? kapital wstepny to zaledwie... 20 zł. . .

E:sory za nazwe tematu, mialo byc w 2 miesiace !

yvel 19

yvel

Użytkownik
Ja na Twoim miejscu wszedłbym w dział VIP Typy i tam rozejrzał się, która osoba najlepiej typuje i korzystał i stawiał takie same mecze.

C 11

cbool

Użytkownik
proponuje iść do pracy ;p
jak ty chcesz cudownie rozmnożyć 20 zł i zrobić z nich 500 zł?
po prostu musisz mieć dobre typy dobrą taktyke tyle...

A 2

adamosky

Użytkownik
no wlasnie praca to dobry pomysl, ale nie ma nic w moim wieku, poza tym teraz duzo bede podruzowal a od wrzesnia szkola wiec tylko bukmacherka moze mi dupe uratowac

ale np. postawie 20 zl i wygram 10, pozniej postawie 15, no nie wiem wlasnie jak &quot;cudownie rozmozyc 20 zl i miec z nich 500&quot; dlategho pytam

S 21

sztuk18

Użytkownik
Zagraj w totolotka za tą kwote to może 4 trafisz :p. A tak na poważnie jak chcesz coś wygrać z tak małym kapitałem to musisz grać systematycznie i mądrze. Graj to co lubisz i na czym się znasz. Nie graj za wszystko, Graj single lub duble... Każdy dobry gracz ci to powie. Nie graj tasiemców po 5-6 meczy bo to jest na daremne...

A 2

adamosky

Użytkownik
a mam pytanie czy na bukmacherze na osiedlu sa wszystkie te zaklady co np. w necie na tobet.com ?

bo mnie stamtad wygania...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
no wlasnie praca to dobry pomysl, ale nie ma nic w moim wieku, poza tym teraz duzo bede podruzowal a od wrzesnia szkola wiec tylko bukmacherka moze mi dupe uratowac

ale np. postawie 20 zl i wygram 10, pozniej postawie 15, no nie wiem wlasnie jak &quot;cudownie rozmozyc 20 zl i miec z nich 500&quot; dlategho pytam
Idź do pracy. Ofert wcale nie jest mało... jesteś leniwy albo nie potrafisz szukać.
Zakłady bukmacherskie mogą być sposobem na stałe zarabianie pieniędzy dopiero po długim, często wieloletnim etapie nauki i zdobywania doświadczenia.
Tu nie zdarzają się cuda!
Oczywiście zrobienie 500 złotych z 20 jest możliwe... jeśli bedziesz miał OGROMNIE dużo szczęścia i dobrze wybierzesz spotkania/spotkanie to Ci się uda.
Szanse są jednak minimalne ;)
Dla przykładu typ jednego użytkownika:
http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-by-michal1090-zapraszam-do-odwiedzania-tematu-13227-162.html#post2293538

Temat zamykam a tobie polecam roznoszenie ulotek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom