>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebuje małego helpa!

U 0

uzytkownik-45037

Użytkownik
Witam,
Do tej pory bukmacherka polegała dla mnie tylko na odwiedzaniu punktów STS.
Teraz jednak chciałbym pograć sobie trochę u jakiegoś internetowego bukmachera. Na początek zdecyduję się chyba na BetFair, bo ludzie pisali, że tam nie ma żadnych limitów wypłat, stawek itp. i to mi się podoba. Może z czasem ja już to ogarnę to sobie pozakładam konta i u innych buków w celu wyłapywania najkorzystniejszych kursów.
A teraz do rzeczy. Chcę pograć na BetFair. Tam mam już konto. Ale jak to jest z tymi płatnościami itd. Powiem tak:
mam jedynie konto w mbanku, troche tutaj poszperałem po forach to dużo ludzi ma jakieś konto czy nie wiem co to jest ( przechowalnie pieniędzy nie konto ) w takich serwisach jak MoneyBookers czy Neteller. Czy ja też powinienem sobie coś takiego sprawić, czy z tym moim kontem w mBanku spokojnie dam radę ( czy może dać radę dam, ale bardziej by się opłacało mieć kasę np w MoneyBookers )? I czy mogę przesyłać na konto złotówki i automatycznie mi przeliczy na euro? Bo właśnie euro wybrałem jako główną walutę. Poza tym na jakie konto ta kasa w ogóle trafia, na konto bukmachera czy mi jest generowane jakieś indywidualne konto czy coś? Bo jestem ciemny w tym temacie. Proszę o szybką odpowiedź, bo już nie mogę się doczekać jakiś pierwszych kuponów na BetFair!
Pozdrawiam

tackles 2

tackles

Użytkownik
ja tez mam konto w mbanku,co do tego moge polecic betguna, sa szybkie wyplaty na konto..mi w 90 procentach przychodzi na drugi dzien,gdzie w innych bukach typu expekt ,bwin czy unibet trzeba czekac 3-5 dni..co do moneybookers to warto sobie tam zalozyc konto,zawsze sie przydaje, to taki internetowy portfel,na ktorym sie szybciej pojawiaja pieniadze, jezeli jestes poczatkujacy proponuje ci nieco prostszego bukmachera w obsludze wybrac niz betfair..

U 0

uzytkownik-45037

Użytkownik
no widzę właśnie po założeniu konta, że trochę BetFair jest rozbudowany, ale chyba jakościowo jest jednym z lepszych, jeśli chodzi o kursy, brak limitów, dostępność zdarzeń ?
A jak jakiegoś łatwiejszego to podajcie jakieś przykłady prostych bukmacherów plis ;)
I co Ty póki co funkcjonujesz tak, że z konta z mBanku przelewasz na konto bukmachera i później wypłacasz z konta bukmachera na konto w mBanku i wszystko si?

tackles 2

tackles

Użytkownik
kazdy jest godny polecenia, zalezy czego szukasz, mi zalezy np na szybkich wyplatach bo np w unibecie pare razy tak mialem ze niby wyplata 3-5 dni a czekalem ponad dwa tygodnie..z kazdym z bukmacherow sie musisz zapoznac na poczatek, w bet at home masz wyplaty i wplaty od 10 tez w sumie malo,ale jak dla mnie za dlugo rozliczaja kupony zdarzen tenisa a duzo grywam tenisa .. najlepiej sobie stworz konta na paru i popatrz jak to wyglada i ktory ci pasuje, ja osobiscie mam na roznych konta otwarte a korzystam z betguna i nigdy nie mialem problemow

U 0

uzytkownik-45037

Użytkownik
no tez już sobie zakładam na betgunie, na betfair juz mam, ale do gry na kilku by się chyba przydało konto na moneybookers, tylko nie wiem w jakiej walucie zalozyc ? w euro? i jak z mBanku wysle na moneybookers zlotkówki to mi przeliczy na euro?
A Ty jak w ogole obstawiasz? prosto z konta w mBanku wysylasz na konto bukmachera i żadnych problemów nie ma?

tackles 2

tackles

Użytkownik
nie ma, zobacz sobie tu jest duzo opisane na temata weryfikacji moneybookers i ona troche czasu zajmie.. wszystko ci przelicza nie boj sie..a w betgunie jest wszystko dobrze opisane na temat wyplat tam,poza tym masz dobry live czat jakbys cops chcial..

U 0

uzytkownik-45037

Użytkownik
A walutę u buków i na moneybookers najlepiej brać euro prawa? Jak prześle w złotówkach z mBanku na konto buka, które jest założone w EUR to mi przeliczy tak? To juz ostatnie pytanie:p odpowiedz plz fast to jeszcze se obstawie dzisiejszą/jutrzejszą LM może ;)
Nie jest najlepiej zalozyć w tych bukach kont w zlotówkach? zlotowki wplacam, za zlotowki obstawiam, nie ma zadnego borykania sie z przeliczaniem walut.. Czy mimo wszystko najlepiej jest miec konta w euro? Bo sie tak wlasnie zastanawiam.. Na betfair zalozylem juz konto w euro, na betgunie jestem przy rejestracji i nie wiem czy zlotowki czy euro ? Konto w mBanku jest prowadzone w zl, czy u buka najkorzystniej jest wybrac EURO? i jak wtedy zalozmy przeleje z konta z 200zl do buka to mi automatycznie przeliczy po aktualnym kursie euro na jakies tam niecale 50 EUR ?

nasty 12

nasty

Użytkownik
A walutę u buków i na moneybookers najlepiej brać euro prawa? Jak prześle w złotówkach z mBanku na konto buka, które jest założone w EUR to mi przeliczy tak? To juz ostatnie pytanie:p odpowiedz plz fast to jeszcze se obstawie dzisiejszą/jutrzejszą LM może ;)

Nie jest najlepiej zalozyć w tych bukach kont w zlotówkach? zlotowki wplacam, za zlotowki obstawiam, nie ma zadnego borykania sie z przeliczaniem walut.. Czy mimo wszystko najlepiej jest miec konta w euro? Bo sie tak wlasnie zastanawiam.. Na betfair zalozylem juz konto w euro, na betgunie jestem przy rejestracji i nie wiem czy zlotowki czy euro ? Konto w mBanku jest prowadzone w zl, czy u buka najkorzystniej jest wybrac EURO? i jak wtedy zalozmy przeleje z konta z 200zl do buka to mi automatycznie przeliczy po aktualnym kursie euro na jakies tam niecale 50 EUR ?
graj w tej walucie, ktora uzywasz na co dzien, po co tracic kase na przewalutowania ???? mozesz miec konta w euro itp i przelicza Ci ale zloty to mocna waluta! ????

R 2

robsonikk

Użytkownik
Do betfair nie potrzebujesz moneybookers. Masz karte debetową do mBanku, aktywuj sobie limity transakcyjne przez inernet (jak nie masz ustawionych, kontakt z mLinią) i możesz wplacać i wypłacać kartą. W Betfair podajesz kwotę w €, bank przeliczy złotówki i po sprawie.

U 0

uzytkownik-45037

Użytkownik
E tam olewam kartę, będę przelewał z konta w mBanku do buka, a później jak wygram to od buka na konto bankowe z powrotem - chyba tak można nie? ogolnie dzięki za info

R 2

robsonikk

Użytkownik
Można. Tylko do grania w BF jest lepiej wpłacać kartą i wypłacać. I tak masz przecież tę kasę wypłaconą na koncie. Zawsze to lepszy sposob niż ewentualnie użeranie się z moneybookers.
Każdy ma swoją wypróbowaną metodę.

Do góry Bottom