>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Potrzebuje 30 euro, a mam 10, pomozecie ?

juanhijuan 10

juanhijuan

Użytkownik
Ze wzgledu na to, ze ciagle korzystam z Waszych typow. Sledze na biezaco Wasze tematy, ale jest jeden problem. W ciagu tygodnia jestem 15 euro do tylu. Mozna powiedziec, ze przez Was!

A tak na powaznie to potrzebuje Waszej pomocy z &quot;pewnymi&quot; typami.
Nie zalezy mi na tym, aby zarobic brakujace 20 euro w ciagu jednego dnia, ale ich potrzebuje.

W temacie tym prosze Was o propozycje kuponu z &quot;gwarancja&quot; zarobku, jego wielkosc nie jest istotna, wazne zeby bylo do przodu.

Ze zwojej strony obiecuje prowadzic rzetelna statystyke swoich dzialan i osiagniec lub strat.

Nie wiem czy uda mi sie dostac tzw. &quot;gotowce&quot; od Was, ale pomyslalem, ze Warto sprobowac.

W kolejnym poscie zamieszcze to co aktualnie mam na tapecie, aby nie odbiegac zbytnio od tematu. Prosze Was o jakies sugestie!

juanhijuan 10

juanhijuan

Użytkownik
Dzięki, własnie przeglądam.
Gdzie znajdę mecz Puławy vs Płock na bet365...
Wszyscy stawiają widzę, a ja jakoś znaleźć nie mogę..

djraffaello 33

djraffaello

Użytkownik
Jeśli chciałeś postawić na Puławy, to dobrze zrobiłeś, że nie znalazłeś tego spotkania, bo Ja wtopiłem w efortunie...
Jak masz rozpiskę działów (dyscyplin sportowych po lewej stronie) to klikasz na więcej sportów i tam masz ręczną.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Juanhijuan ten dział służy do podawania typów (niekoniecznie swoich) ale podawania a nie proszenia o nie, po to masz działy tematyczne z analizami byś sam przeglądając je wybrał sobie wg Ciebie i Twoich kryteriów (kurs, pewność) najodpowiedniejsze typy do grania.

Do góry Bottom