>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebuję kilku porad.

jeffreys 0

jeffreys

Użytkownik
Witam.
Mam konto na bet-at-home. Wpłaciłem na nie 100zł i skorzystałem z bonusu. Wszystkie pieniądze przegrałem. I chcę wpłacić następne 100zł. Został mi miesiąc bonusu. Po tym czasie bonus &#39;niby&#39; wygaśnie.
I teraz moje pytanie. Jeżeli wpłacę 100złoty, i nie obrócę bonusem, to 50 zł zostanie mi anulowane z konta ? Bo szczerze nie mam pojęcia jak to działa. I czy potem nie będę miał problemu z wypłaceniem pieniędzy w razie wygranej.?
Druga rzecz. Mam zablokowane moje konto bankowe, więc chcę zrobić przelew poprzez pocztę. Ile czasu pieniądze będą szły na ich konto.?
To narazie tyle.
Pozdrawiam ????

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Jeśli stan konta masz 0 to bonusu już nie masz.Wpłacić możesz przez Paysafecard, kasa będzie na koncie od razu , tylko pomyślałeś co z ewentualną wypłatą?

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 26

wislaks

Użytkownik
Druga rzecz. Mam zablokowane moje konto bankowe, więc chcę zrobić przelew poprzez pocztę. Ile czasu pieniądze będą szły na ich konto.?
Jak zrobisz przelew pocztą to pewnie do 7 dni będziesz miał pieniądze na koncie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
jeffreys 0

jeffreys

Użytkownik
Z wypłatą to spokojnie, zawsze mogę na kogoś znajomego konto wysłać.
Dzięki za odpowiedź, można zamknąć.
Pozdrawiam.

jeffreys 0

jeffreys

Użytkownik
Skoro mogę wpłacać z innego to czemu na inne nie mogę wypłacać.? Zresztą gdzie jest tak napisane ? Wpisuję po prostu numer konta na które mają przyjść pieniądze, a czy to moje czy nie moje to co ich to obchodzi ? Mam znajomego który ma po kilka kont na wielu bukach i nigdy nie słyszałem, aby na BAH trzeba było podawać numer swojego konta.

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Wpłacać to sobie możesz skąd chcesz,ale może kiedyś przyjdzie czas WYPŁATY ,wtedy buk może sobie zażyczyć weryfikacji danych-Jeśli nie będą się zgadzać,nie płacz,ze buk Ci nie wypłacił,ze oszust etc.To,ze np od Twojego kumpla nie wymaga weryfikacji,nie oznacza ze z Toba tez tak będzie.
A!Jeśli uda Ci się coś wygrać,to koniecznie podaj nr konta tego kumpla,który pewnie tez ma konto na Bah,wtedy kasę masz jak w(ruskim)banku,a kumpel napisze tu kolejny temat ze Bah zamknął mu konto...
Pzdr

Do góry Bottom