>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

potrzebny expert komputerowy :D

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
witam...planuje sobie kupic karte graficzna ...nie bedzie ona marzeniem ale musze wymienic bo ta co wziolem od kumpla to padaka ... wiem ze moge tez gdzie indziej poszukac temtów o takich rzeczach ale wiem ze na forum sa osoby b. dobrze znajace sie na kompach....teraz mam GF2 MX/400 32mb a ta nowa to tak do 100zł ???? jezeli znacie jakies dobre karty to prosze o pomoc ???? mozna wklejac linki z allegro ???? pozdro i dzieki

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Cóż, chcąc nie chcąc to karta do 100 zł nie będzie rewelacyjna :jezora: No i pytanie dodatkowe; Pewnie chodzi Ci o kartę na starej szynie AGP x8/x4 ?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
hehe wiem ze rewelacynja nie bedzie ???? ???? nom jak kompa mam 5 lat to ta obecna jest wlasnie AGP

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Jeśli chodzi o karty na złączu AGP x8/x4 to mogę Ci polecic karty z serii RADEON HD2600, no ale za nie będziesz musiał dac 2x wiecej niż planujesz :jezora:, ale myślę że i tak byłby to dobry wybór. Karty obsługują DirectX 10.
Na allegro z tej serii wpadły mi w oko RADEON HD2600PRO 512MB i Sapphire HD 2600 XT 256 MB. Obie firmy SAPPHIRE (uważam że jest to bardzo dobra firma, sam tez mam kartę jej produkcji Radeon HD3850). A dlaczego polecam Ci Radeona? Po pierwsze są tańsze od konkurenta Geforce, a po drugie wcale nie ustępują jakością.
Tutaj masz link do RADEON HD2600PRO 512MB
http://www.allegro.pl/item358325676_agp_sapphire_radeon_hd2600pro_512mb_promocja_.html
a tutaj do Sapphire HD 2600 XT 256 MB
http://www.allegro.pl/item355458177_sapphire_radeon_hd2600xt_256mb_ddr3_128bit_2600xt.html
Jeśli chodzi o mnie, to bliżej mi właśnie do XT (np. pamięc GDDR3 i wyższe taktowanie pamięci jak i procesora)
Mam nadzieję, że troszkę pomogłem ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
pomogles ???? a jak pisze pi w karcie obslugi kompa ze jest x2 i x4 to jak kupie x 8 to bedzie chodzilo ? mi to aby chodzi aby fifa w miare dobrze chodzila ????
a kurde fajen te radki ???? ale jednak budzet nie pozwala ;( tak do 100zł potrzebny

yarson 0

yarson

Użytkownik
nie chce zakłądać nowego tematu, ale również potrzebuje małej pomocy w sprawie komputerów.Mianowice mam problem z podłaczeniem netu :/ sterowniki od sieciówki zainstalowane, pisze że karta jest włączona i działa poprawnie ale net nie śmiga :/ jakieś pomysły co to może być??

komarr 4

komarr

Forum VIP
stary za 100 zloty to sobie daruj 300 minum zeby to chociaz dzialalo.

nie kazdy gra w super gry wymagajace super kart graficznych, konrad ta propozycje do podales wydaje sie rozsadna za taka cene ;)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
stary za 100 zloty to sobie daruj 300 minum zeby to chociaz dzialalo.
Kolega napisał, że ma 5-letniego kompa tak więc nawet gdyby zamontował 8800 Ultra to i tak nie przyniosło by to oczekiwanych rezultatów bo reszta sprzętu będzie daleko, daleko za nowymi technologiami... Tak więc wybór z tym GeForcem jak najbardziej trafny ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
nom tak mi sie wydaje ze w miare dobry wybor ???? a co do kompa to mam na nim 512mb i procek 1.8 ghz to w fifke pogram jeszcze ????

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
http://allegro.pl/item355827223_gf_6200_256bit_ddr2_256mb_tv_dvi_box_p_shader_3_0.html

ok biore tą ...wydaje sie być dobra i ma złącze x2 x4 a i blisko mnie ???? ???? to powinno w 2-3 dni dojsc

typ zastosowanej pamięci
DDR (64bit)

dałeś sie naciąć na spory shit :] jak masz jeszcze mozliwosc rezygnacji to bardzo bym polecał...

jeśli chcesz dobrą karte do stówki to policytuj troche karty używane...
GF6600, albo ATI 9800, jak sie uda to nawet w wersji odpowiednio GT/PRO...
to są bardzo dobre karty na AGP, nie do zajezdzenia :]

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
nie chce zakłądać nowego tematu, ale również potrzebuje małej pomocy w sprawie komputerów.Mianowice mam problem z podłaczeniem netu :/ sterowniki od sieciówki zainstalowane, pisze że karta jest włączona i działa poprawnie ale net nie śmiga :/ jakieś pomysły co to może być??
a jakiego masz dostawce? :]

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

typ zastosowanej pamięci
DDR (64bit)

dałeś sie naciąć na spory shit :] jak masz jeszcze mozliwosc rezygnacji to bardzo bym polecał...

jeśli chcesz dobrą karte do stówki to policytuj troche karty używane...
GF6600, albo ATI 9800, jak sie uda to nawet w wersji odpowiednio GT/PRO...
to są bardzo dobre karty na AGP, nie do zajezdzenia :]
hehe pewnie nie przreczytales do konca calego tematu ???? to ma byc karta lepsza od obecnej ???? a kasy nei mam zamiaru inwestowac bo nie dlugo kupie soby nowy ???? wziolem te karte poniewaz jest mi potrzebna do fify ???? a na niej bedzie chodzic ????

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
przeczytałem cały temat... wiem ocb ????

karta którą wybrałeś moze i jest lepsza od poprzedniej, ale tylko ciut bo jest na 64-bitowej szynie, dlatego za nówke płacisz takie grosze... ale jej nie opłaca sie kupowac, bo jak odpalisz jakas w miare nową fife na średnich detalach to ta karta zacznie sie dusic... i nic nie dadzą tu 256MB pamięci :]

do tego karta ta jest moze i wyposazona w ten cały Vertex Shader 3.0, CineFX 3.0, Pixel Shader 3.0+ i ma jakies tam wsparcie dla noweo directxa ale nie bedzie mogła z tego skorzystac raczej ze względu na szyne...

wiec po co kupowac nowego malucha jak można mieć starą honde? :p zakup całkowicie nieopłacalny :p

http://www.allegro.pl/item358628763_leadtek_nvidia_geforce_6600_256mb_vivo_dvh_kabel.html

http://www.allegro.pl/item359411770_hit_ati_radeon_9800_pro_128mb_tylko_99_zl_zobacz_.html

http://www.allegro.pl/item361756991_gigabyte_geforce_6600_gt.html

i zeby nie było to te karty które Ci proponowałem są X razy lepsze i mozna je wylicytowac sporo taniej ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
nie wiem czy lataly by te karty na moim starym kompie... oj tam w fife sie pogra a najwyzej z miesiac sprzedam ta karte i wymienie na inna albo calego kompa

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a tak a propo ???? kto mi skofiguruje bitcometa ???? mam neo 320 ???? kumpel mowil ze ma 512 i mu leci do 75 kb a ze jak mi mi ciagnie okolo 35 kb to jak go lepiej skonfiguruje to i do 50 bedzie dochodzil transfer

Do góry Bottom