>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

POSZUKUJE STRONKI

D 40

dynioglowy

Użytkownik
Szukam stronki, gdzie mogę zobaczyć historie spotkań danych drużyn z piłki siatkowej i spojrzeć na archiwum statystyk, a dokładnie na wyniki punktowe danego seta. Mowa o wszystkie ligi światowe.

D 40

dynioglowy

Użytkownik
edi8 dzięki jeszcze raz za te stronki. Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie odnośnie piłki siatkowej. Otóż chcę przetestować pewien system zawarcia zakładów u bukmachera, że w danym secie padnie parzysta liczba punktów. Czy jesteś w stanie się określić jakie ligi brać pod uwagę?.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tu raczej nie szedłbym w kierunku szukania lig z parzystymi liczbami punktów w setach - bo to czysta loteria - a raczej zastanowił nad doborem samej techniki gry pod kątem posiadanego na grę budżetu i oczekiwanych zysków.
Rozważ do takiej gry zastosowanie mojej metody &quot;Progresja z przerzutką stawki by edi8&quot;
https://forum.bukmacherskie.com/f18/progresja-z-przerzutka-by-edi8-83005.html - i znajdziesz tam zarówno kalkulator stawek, ale także i gotowe schematy gry na kilka wariantów, bo po zamieszczeniu kilka lat temu opisu tej metody, byłem proszony o podawanie rozmaitych rozkładów jazdy, w tym także jak pamiętam m.in. nawet i do gry u stacjonarnych z 12% podatkiem.

Do góry Bottom