769 filip_r2 Użytkownik Wrzesień 16, 2011 #1 Jak w temacie. Poszukuje sterowników do płyty głównej MSI MS-7046, i915P/ICH6, Ver.:1.0A
2,1K dawid1892 Użytkownik Wrzesień 16, 2011 #2 Nie da się ich wyszukać i pobrać przez Windows Update?
769 filip_r2 Użytkownik Wrzesień 16, 2011 #3 Nie da się ich wyszukać i pobrać przez Windows Update? Kliknij aby rozwinąć... Nie próbowałem ale to też sterowniki nie dla mnie ale może gdybyś mi to jakoś wytłumaczył to może i by się dało bo z tego co się orientowałem to w googlach nie sposób je znaleźć więc może tak będzie się dało.
Nie da się ich wyszukać i pobrać przez Windows Update? Kliknij aby rozwinąć... Nie próbowałem ale to też sterowniki nie dla mnie ale może gdybyś mi to jakoś wytłumaczył to może i by się dało bo z tego co się orientowałem to w googlach nie sposób je znaleźć więc może tak będzie się dało.
2,1K dawid1892 Użytkownik Wrzesień 16, 2011 #4 Jeśli chodzi o Windows 7: Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> Windows Update -> Sprawdź, czy są aktualizację
Jeśli chodzi o Windows 7: Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> Windows Update -> Sprawdź, czy są aktualizację
769 filip_r2 Użytkownik Wrzesień 16, 2011 #5 Jeśli chodzi o Windows 7: Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> Windows Update -> Sprawdź, czy są aktualizację Kliknij aby rozwinąć... Tutaj w gre wchodzi Windows Xp
Jeśli chodzi o Windows 7: Panel sterowania -> System i zabezpieczenia -> Windows Update -> Sprawdź, czy są aktualizację Kliknij aby rozwinąć... Tutaj w gre wchodzi Windows Xp