>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Poszukuje redaktorów/newsmanów

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Witam niedługo powstanie nowy serwis o Manchesterze United, tymczasem aby dobrze wystartować już wcześniej chcielibyśmy zebrać redakcje. Jeśli potrafisz pisać newsy i byłbyś zainteresowany dołączeniem do nas skontaktuj się z nami.
Mamy świetne fundamenty (serwer, admini, grafik i admin techniczny) by stać się jednym z najlepszych serwisów o najwspanialszym klubie świata.
I tu kontakt do kolegi (nie do mnie):
gg - 4998575
telefon - 501062727
email - strenku@gmail.com

sawas 27

sawas

Użytkownik
Zanim skontaktuję się z kolegą - czy przewidziane jest jakieś wynagrodzenie za pracę w serwisie? Nie mówię oczywiście o pensji :p Ale np. określona stawka za określoną ilość/jakość artykułu/newsa?

xavy 386

xavy

Użytkownik
Zanim skontaktuję się z kolegą - czy przewidziane jest jakieś wynagrodzenie za pracę w serwisie? Nie mówię oczywiście o pensji :p Ale np. określona stawka za określoną ilość/jakość artykułu/newsa?
Dołączam się do tego zapytania.... Jak z tym jest???

simons 646

simons

Forum VIP
Redaktorzy - liga brazylijska
Poszukuje osob ktore sie interesuja liga Brazylijska.
Zamierzam utworzyc strone - w preciagu najblizszych dni powinna sie pojawic - o tej tematyce i szukam ludzie chetnych do pisania konkretnych ???? newsow na temat ligi Brazylijskiej. Mile widziane tez osoby znajace portugalski ????
Jak ktos chetny zapraszam na PW badz gg 4123088
Niedlugo odslona wspanialej stronki ???? xD

radek03 90

radek03

Forum VIP
To ja mam pytanie od strony technicznej, jesteście autorami skryptu tej strony (XHTML+css, PHP?), bo miałbym pytanie.

Mam nadzieję, że nie stawiacie strony najakimś tandetnym cmsie ????

simons 646

simons

Forum VIP
Stawiam strone na tandetnym cms&#39;ie i to nie ja robie. Nie ma nikogo kto by mi to zrobil za free w czym innym ????
Moim zdaniem wyglada schludnie - liczy sie tresc nie wyglada- takze wiecej i nei trzeba ;)

radek03 90

radek03

Forum VIP
Stawiam strone na tandetnym cms&#39;ie i to nie ja robie. Nie ma nikogo kto by mi to zrobil za free w czym innym ????

Moim zdaniem wyglada schludnie - liczy sie tresc nie wyglada- takze wiecej i nei trzeba ;)
No w zasadzie, jak dobrze skonfigurujesz cms&#39;a to i coś z tego będzie, a co racja to racja liczy się głównie treść. A tak pytam, bo mam pytanie odnośnie PHP, no nic szukam dalej.

ps. A dokładnie to na jakim cmsie stawiasz?

simons 646

simons

Forum VIP
Jak tez pisalem to nei ja robie stronke, ja sie zajmuje pisaniem newsow i placeniem za hosta xD
ale z tego co kojarze cos na J :p xD stronka niebawem powinna byc ... mam troche duz oroboty z uczelnia takze nie wiem czy przed 1 lipca ruszy ale powinna
Jak ktos lubi pisac to zachecam ????

lisu.90 0

lisu.90

Użytkownik
Nowy portal piłkarski - szukamy redakcji !
Witam!
Niedługo rusza nowy serwis o tematyce piłkarskiej. Poszukujemy osób do obsadzenia następujących działów:
- Ekstraklasa
- I Liga
- II Liga + ligi niższe
- Puchar Polski + Puchar Ekstraklasy + MESA
- Wielka Brytania
- Hiszpania
- Włochy
- Francja
- Niemcy
- Liga Mistrzów
- Liga Europejska
- Pozostałe ligi
- Reprezentacja
- Transfery
- Filmy (bramki, kompilacje)
Jeśli jesteś zainteresowany, masz jakieś pytania - pisz na e-mail: 5641231@gmail.com

olo 2,4K

olo

Użytkownik
a opisz dokładnie co taki portal ma zawierać jak to ma wyglądać itp
ja chętnie mogę spróbować jakby co pozostałę ligi ale chcę wiedzieć w co bym się pakował

ponio 0

ponio

Użytkownik
Witam!

Niedługo rusza nowy serwis o tematyce piłkarskiej. Poszukujemy osób do obsadzenia następujących działów:

- Ekstraklasa
- I Liga
- II Liga + ligi niższe
- Puchar Polski + Puchar Ekstraklasy + MESA
- Wielka Brytania
- Hiszpania
- Włochy
- Francja
- Niemcy
- Liga Mistrzów
- Liga Europejska
- Pozostałe ligi
- Reprezentacja
- Transfery
- Filmy (bramki, kompilacje)

Jeśli jesteś zainteresowany, masz jakieś pytania - pisz na e-mail: 5641231@gmail.com

z chęcią bym się zajął transferami.

simons 646

simons

Forum VIP
Stronka jest juz stworzona http://www.campeonato.pl/
Graficznie szalu ni ma ... ale wyglada moim zdaniem ok.
Wciaz sa miejsca do obstawienia, dla &quot;redaktorow&quot;.
Poki co stronka jeszcze nie jest skonczona, takze ni zdziwcie sie prosze ja kw najblizszym czasie, czasami nie bedzie chciala sie wczytac czy cos... chociaz nie powinno byc takich sytuacji. Co do artykulow poki co dzial serie A tylko ejst uzupelniony i bedzie prowadzony juz na bierzaco. Reszte dzialow na dniach uzupelnie i jzu tez beda dodawane newsy na bierzaco. Trohe malo fotek ale to sie nadrobi.
Jak ktos ma checi wspolpracy, badz ma jakies uwagi, propozycje to pw albo gg
Dzieki

Do góry Bottom