>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

POSZUKUJE] Muzyka - Kryminalni

W 2

wislak

Forum VIP
Elo
na forum dosc duzo ziomkow to moze ktos pomoze. poszukuje utworu (jednego z nowszych) z Kryminalnych. Utwor jest wg mnie zaje**** ale nie mam pojecia gdzie go znalezc. wszedzie sa soundtracki z 7 utworami ale to jest stary soundtrack, ten utwor jest nowszy, nie wiem pojawil sie moze w 4-5 sezonie/ chyba blizej piatego...

Fagmenty gdzie mozna bylo go uslyszec (tak na szybko co pamietam):

- dzisiaj koncowka z napisami, kolacja Basi z Dumiczem
- marek &amp; basia party :p heh ci co ogladali to wiedzą o co chodzi - kojarz: skrecony kark Marka ;p
- Marek szuka swojego syna ktorego porwal Cichy i czuje sie bezradny - tak sie konczy 5 sezon.

Czekam na linki ;D

W 2

wislak

Forum VIP
Możesz go ściagnąć z adresu: http://s001.wyslijto.pl/?file_id=07294616921105967230

To jest plik w RARZE, w nim są 2 minutowe wycinki audio z filmu, przezemnie stworzone, choodzi mi o ten własnie utwór. Kurde juz nei mam siły, nigdzie go niema:/ PROSZE POMOCY ????

CHodiz o to zeby mi nie sapal Marek z Basia tak jak w jednym pliku, ani nie gadali tak jak w drugim... Bardziej ten drugi plik jest lepszy, bo ten pierwszy to jakby wymieszany z drugim utworem. Bardzo go potrzebuje, bede bardzo wdzieczny za niego! PZDR

Do góry Bottom